Baby Boom Show – o ediţie de succes „ca pe vremuri”

Baby Boom Show – o ediţie de succes „ca pe vremuri”

Redactor Divahair.ro

Ediţia de primăvară a Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii şi viitoare mămici care a avut loc între 26 şi 29 mai, s-a încheiat cu succes, la fel ca în vremurile bune, de dinainte de pandemie.  

Miile de vizitatori care i-au călcat pragul în cele 4 zile de eveniment au profitat de discounturile de până la 70% aplicate de expozanţi la sute de produse pentru copii şi mămici, de lansările în premieră ale celor mai noi şi avangardiste modele de cărucioare şi scaune auto, dar şi de ofertele exclusive acordate de cele mai mari maternităţi şi bănci de celule stem din ţară.

 Imagini de la ediţia de primăvară din 2022 a Baby Boom Show.

Evenimentul s-a bucurat de o prezenţă mare şi din partea expozanţilor: cele 141 de companii au expus peste 300 de branduri dintre cele mai căutate de pe piaţă.

De asemenea, cele 15 cursuri gratuite organizate pe toată perioada târgului (refacerea mamei după naştere, dezvoltarea motorie a bebeluşului, cum alegi cel mai bun scaun auto pentru copil, reproducere umană asistată, diversificare, co-sleeping, tehnologie în parenting, prim ajutor etc.) au atras un număr foarte mare de cursanţi. „Şcoala Viitoarelor Mămici”, cursul de puericultură marca Baby Boom Show, organizat în parteneriat cu Biogenis, a fost, şi la această ediţie, în topul preferinţelor viitorilor părinţi.

Vă mulţumim pentru participare! Ne revedem la ediţia de toamnă!

---

Despre Baby Boom Show

Cel mai mare târg din România dedicat mămicior, viitoarelor mămici şi copiilor cu vârste de până la 7 ani, Baby Boom Show, se desfăşoară de 18 ani în cel puţin două ediţii anuale, primăvara şi toamna. Baby Boom Show înseamnă branduri renumite, produse inovatoare cu discount-uri exclusive, cursuri și sfaturi utile pentru părinți şi viitorii părinţi.

Despre EUROEXPO Fairs

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari târguri de business din România. Cu o experienţă de peste 20 de ani în organizarea de târguri şi expoziţii, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor. Prin intermediul târgurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Show, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show, Expo Shop, Digital Signage Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Articolul urmator
Motivul pentru care Legea Atractiei functioneaza in cazul celor mai fericiti oameni
Motivul pentru care Legea Atractiei functioneaza in cazul celor mai fericiti oameni
Cat succes ai la barbati?
Incepe quiz
Cat succes ai la barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.