Bagel Brunch, primul bagel-shop din Romania

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Sub deviza "Deliciously fresh", Bagel Brunch si-a deschis portile intr-un loc cochet si prietenos, situat pe strada Putul lui Zamfir, la numarul 60. Primul bagel-shop din Romania isi intampina oaspetii cu o mireasma puternica si apetisanta de paine calda, cafea proaspat-macinata si aroma fructelor stoarse.

  

  

Pe urmele bagel-ului

La Bagel Brunch, vedeta principala a meniului este un produs de panificatie originar din Cracovia si care dateaza de la inceputul secolului al XVII-lea. Istoria ne spune ca, la acea vreme, bagel-ul era oferit drept cadou, femeilor care dadeau nastere in semn de apreciere. Un secol mai tarziu, o data cu emigrarea evreilor polonezi, bagel-ul a patruns in Statele Unite, acolo unde a declansat frenezia "New York Bagel", fiind imediat adoptat cu drepturi depline. In prezent, bagel-shop-urile reprezinta o industie de peste 2,6 miliarde de dolari anual.De ce este atat de delicios?

Secretul care face din bagel alegerea ideala pentru orice gustare copioasa este reteta sa. Surpriza placuta este consistenta sa moale si pufoasa, datorata procedeului de dospire si fierbere inainte de a fi rumenit la cuptor. Exteriorul cu cheddar, seminte sau o serie de alte sortimente ofera optiuni diferite potrivite oricaror gusturi, astfel incat bagel-ul isi va gasi cu usurinta un loc privilegiat printre gustarile preferate: https://www.youtube.com/watch?v=Dmxb3kD4caM&feature=youtu.be.

  

O vizita la Bagel Brunch

Bagel Brunch este mai mult decat un bagel-shop: este locul intim unde cafeaua, fresh-ul si bagel-ul isi dau intalnire intr-un ambient retro, unde nu poti rezista sa nu faci un popas pentru micul-dejun sau sa evadezi de la birou in pauza de pranz.Bagel Brunch vizeaza atat persoanele care au un stil de via?a alert, care prefera sa isi ia coffee to go, dar tin la un regim de via?a cat mai sanatos, cat si pe toti cei care descopera in produsele noastre gusturile preferate si vor reveni pentru o comanda personalizata.

Articolul urmator Ce sunt bocitoarele? Mai există acest obicei la înmormântările din România?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.