Nu Skin

Bărbaţii cei mai de casă ai zodiacului

DivaHair

Orice femeie îşi doreşte să întâlnească un Făt-Frumos care să o iubească, să fie înţelegător, muncitor, responsabil şi, dacă se poate, să o ajute şi la treburile casnice.

Astrele au o veste bună pentru cele care cred că această descriere corespunde unei fantezii. Există trei bărbaţi în zodiac care sunt capabili să acopere fără probleme sarcinile casnice.

Iată care sunt cei mai de casă bărbaţi din zodiac

Bărbatul-Berbec, bărbatul-Balanţă şi bărbatul-Peşti sunt cele trei tipologii masculine ale horoscopului care nu doar că ajută consoartele la treabă, dar, de cele mai multe ori, chiar preiau controlul în gospodărie.

Berbec

Cu o energie inepuizabilă, bărbatul Berbec  se remarcă a fi printre cei mai implicaţi şi familişti masculi din zodiac. Nu se dă deoparte când trebuie să pună mâna pe mătură şi pe făraş. Ştie să dea cu mopul, spală vasele, este foarte grijuliu şi ştie cum trebuie să arate o casă curată. Ştie să o protejeze şi să îi arate că o iubeşte pe femeia de lângă el, care se poate baza pe el când vine vorba de treburile gospodăreşti. Responsabilităţile casnice nu-i sunt deloc străine, pentru că Berbecul are un ataşament crescut faţă de figura maternă. Cei mai mulţi Berbeci stau în preajma mamelor când sunt mici, le învaţă micile trucuri casnice, ştiu să facă diverse cumpărături şi îşi asumă responsabilităţi încă de la vârste fragede. Domeniul preferat de activitate este bucătăria. Berbecul nu se dă înapoi de la nimic din ceea ce implică activităţile în micul univers al gospodinei sale.

Creativitatea care-l caracterizează pe Berbec îi permite să inventeze tot felul de preparate care să-ţi surprindă simţurile.

Balanţă

Echilibrul, armonia, perfecţiunea - acestea sunt cuvintele care îl caracterizează pe reprezentantul acestei zodii. Tocmai de aceea, este foarte important pentru bărbatul Balanţă ca femeia de lângă el să fie mulţumită. Trăieşte după deviza „Soţia fericită, viaţa fericită”, însă fără să resimtă acest lucru ca pe o corvoadă.

Este un optimist incurabil, iar dacă ţie ştersul prafului ţi se va părea într-o zi o misiune imposibilă, va intra el în acţiune. Nu-i place să-şi vadă partenera nemulţumită, tocmai de aceea o ajută deseori la treburile gospodăreşti. Atuul lui este curăţenia, îţi face casa lună, pentru că este foarte atent atunci când vine vorba de detalii. Astfel, va folosi toate periile de praf ale aspiratorului, nu va ierta niciun colţişor din casă, va peria atent covoarele şi va avea grijă să fie tot timpul casa aerisită.

Peşti

Un bun ascultător, sensibil, bărbatul născut în această zodie este cel mai priceput la treburile casnice dintre toţi bărbaţii zodiacului. Şi asta pentru că, dacă ceilalţi nu excelează la capitolul reparaţii capitale prin casă, pe bărbatul Peşti şi pe trusa lui de scule te poţi baza oricând. Pe lângă priceperea demnă de un adevărat meşter, bărbatul născut în zodia Peşti este foarte util când vine vorba de gătit ori de alte activităţi solicitante pentru o femeie: spălat, călcat, curăţenie. Practic, le poate face pe toate. Femeia de lângă el se poate baza în orice moment să-l lase să-i calce lenjeria de pat, să-i facă baie copilului sau să-i gătească. Iar seara, când vine acasă obosită, aceasta mai primeşte ca bonus şi un masaj la picioare. Aşadar, fetelor, dintre toate zodiile de bărbaţi gospodari, bărbatul-Peşti este cartea câştigătoare!

Surse foto: Istockphoto.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!