Bărbați bogați și singuri: care sunt cei mai râvniți burlaci miliardari ai planetei

Bărbați bogați și singuri: care sunt cei mai râvniți burlaci miliardari ai planetei

Redactor Alexa Galgau

Se pare că nu toți bărbații buni sunt luați! De fapt, cei mai buni sunt probabil prea ocupați ca să aibă timp să își facă o familie, pentru că averile exorbitante nu se fac bătând din palme. Sunt tineri cu succes, care au lumea la picioare și la care nenumărate femei ar visa dacă ar fi cunoscuți precum celebritățile de la Hollywood! 

Iată care sunt bărbații bogați și singuri care te vor face să visezi cu ochii deschiși și să te imaginezi în postura unei Cenușărese moderne!

Cei mai râvniți bărbați bogați și singuri

Te-ai întrebat vreodată de ce le este atât de greu bărbaților bogați să își facă o familie? Noi ne imaginăm că bogăția poate să fie și o binecuvântare, dar și un blestem, pentru că le este greu să mai găsească persoane dezinteresate. Nu știm de ce bărbații bogați de mai jos sunt singuri, dar cert este că sunt printre cei mai râvniți burlaci din lume!

1. Lukas T. Walton

La 30 de ani, Lukas are o avere de 10.6 miliarde de dolari și este moștenitorul principal al lanțului de magazine Walmart, faimoase în SUA. Nu s-a știut mare lucru despre el până de curând, când s-a aflat că a moștenit de două ori mai multă avere decât mama lui după ce i-a murit tatăl. Deși continuă să se țină departe de camerele curioase ale jurnaliștilor, Lukas este unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului. 

2. Bobby Murphy

La doar 26 de ani, Bobby Murphy are o avere de 1.8 miliarde de dolari, pe care a dobândit-o acum câțiva ani, când a contribuit la crearea aplicației Snapchat. El a lucrat împreună cu Evan Spiegel și Reggie Brown la aceasta pe vremea când erau studenți la Stanford. Spiegel a fost până nu demult alt bărbat bogat și râvnit în lume, cu o avere estimată la 2.1 miliarde de dolari, dar în prezent formează un cuplu cu Miranda Kerr, pe care a și cerut-o de soție în iunie 2016. 

3. Sergey Brin

Ca student doctorand la Stanford în 1998, Sergey Brin, împreună cu un coleg de clasă, a creat BackRub, unul dintre primele motoare de căutare, proiect care mai târziu a dat naștere companiei Google, una dintre cele mai mari și mai înstărite companii din lume, evaluată la 475 de miliarde de dolari. Așadar, nu este de mirare că Sergey are acum o avere de 35 de miliarde de dolari la doar 42 de ani!

4. Georg Schaeffler

Originar din Germania, Schaeffler are o avere de 21.4 miliarde de dolari la 51 de ani, fiind la momentul actual unul dintre bărbații bogați și singuri ai lumii. El a fost înscris în armata nemțească o vreme, apoi a lucrat în avocatura corporate, însă, în cele din urmă, a ajuns să facă parte din compania tatălui său, Schaeffler Group. Georg are patru copii cu fosta sa soție, iar cuplul este divorțat din 2007. În prezent, nu circulă niciun zvon că miliardarul german ar avea vreo parteneră, deși ne imaginăm că nu îi lipsesc pretendentele!

5. Jan Koum

De origine ucraineană, dar mutat în America, Jan Koum are 40 de ani și o avere de 8.9 miliarde de dolari, pe care a acumulat-o drept cofondantor al aplicației WhatsApp. Aceasta a fost cumpărată de Facebook în 2014, pentru 19 miliarde de dolari, dar nu credem că Jan se poate plânge, având în vedere că, dacă ar vrea, nu ar mai trebui să muncească niciodată. 

6. Brian Chesky

Dacă în călătoriile tale ai apelat adesea la serviciile site-ului AirBnb, cel căruia trebuie să îi mulțumești pentru ea este Brian Chesky, care a contribuit la crearea acestui site și acum este CEO-ul companiei. Averea sa este estimată la 3.3 miliarde de dolari, ceea ce nu este deloc rău pentru un tânăr de 35 de ani. Anul trecut a fost numit de revista Times drept „unul dintre cei mai influenți oameni ai anului 2015”!

7. Tom Persson

Are 31 de ani, o avere de 2.2 miliarde de dolari și este râvnit de o mulțime de femei, în special în Suedia, țara în care s-a născut. El lucrează în industria cinmatografică și este moștenitorul companiei de modă și al lanțului de magazine Hennes & Mauritz (H&M), care a fost fondată de bunicul său în 1947. 

Acești bărbați bogați și singuri sunt cu adevărat irezistibili pentru multe femei care nu își pierd speranța și visează să fie cucerite de un prinț (sau un moștenitor) pe cal alb (sau într-un Porsche alb)!

Descoperă și 6 burlaci sexi din România!

Articolul urmator
Cine sunt oamenii care ţin postul degeaba, conform părintelui Cleopa: „Și diavolii postesc, dar tot diavoli rămân”
Cine sunt oamenii care ţin postul degeaba, conform părintelui Cleopa: „Și diavolii postesc, dar tot diavoli rămân”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.