Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Be You Studio face oferta de angajare mai atrăgătoare ca niciodată

DivaHair

Se știe deja că pe piața locurilor de muncă studiourile de videochat au un loc aparte. Ba chiar anul acesta România a fost clasată pe primul loc, recunoscută ca fiind lider pe piața mondială în ceea ce privește videochatul. În condițiile în care lucrurile merg în continuare pe acest trend ascendent, apar și diversele oferte de angajare în domeniu. Atenție însă, nu toate studiourile se pot lăuda că oferă condiții de lux. Ȋn acest context, Be You Studio se remarcă fără doar și poate.

femeie care sta pe scaun

Studio de renume, condiții de muncă excelente

De altfel la fel ca și în alte cazuri când se cercetează piața de profil pentru un job, alegerea locului potrivit înseamnă o analiză amănunțită. Ce poate oferi un studio, într-o notă comparativă față de alții? Ce condiții pot avantaj? Astfel de întrebări sunt printre cele mai frecvente.

Online-ul a devenit și el un instrument la îndemână, pentru ca cele interesate de domeniu să afle în timp mai scurt informații și detalii ce pot face o reală diferență. Chiar și când se apelează la această metodă, Be You Studio va fi cu siguranță parte din lista studiourilor selectate pentru condițiile atractive de muncă. Un nume cu renume pe piața de profil, Be You Studio – cu pagina oficială www.beyou-studio.ro – aduce un mare plus când vine vorba de oferta de angajare. Să fii parte din echipa lor înseamnă să îți găsești un loc în lanțul lor de prietenie; fetele sunt modele, nu angajate ci colaboratoare, au parte de respect și de condiții atrăgătoare. Iată și despre ce este vorba.

Bonus de angajare și un nivel financiar de înaltă clasă

Spus pe scurt, fetele care ajung parte din echipa celor de la Be You Studio sunt recompensate cu venituri substanțiale. Dacă e să ne raportăm la partea de angajare încă de la bun început, un bonus de 300$ înseamnă un mic cadou de bun venit. La fel de atrăgător ca și oferta, sau poate că și mai mult, este faptul că în domeniul acesta și în mod special în acest studio, munca lunară a unui model poate aduce, în medie, venituri de peste 10.000$.

Veniturile foarte mari nu sunt simple promisiuni, ci o realitate pe care modelele din cadrul studioului Be You  cunosc foarte bine și o confirmă. Ce trebuie să știe cele interesate este că partea de comision este între 50 și 80%, comision de valoare netă, după ce se plateasc taxele și impozitele datorate statului, conform legilor în vigoare. Și asta ne duce la un alt aspect favorizant pentru munca în cadrul unui studio ca acesta, partea legală.

Munca legală, cu toate avantajele

Poate că unul dintre punctele cele mai importante pentru un viitor model de videochat este legat de recunoașterea legală a muncii prestate. În cadrul studioului Be You totul este definit de legalitate și transparenţă.

Ȋn primul rând, veniturile cumulate și aferente orelor de muncă se pot verifica oricând, de către model. Plata poate fi realizată în funcție de nevoile acestuia, zilnic sau bilunar. Într-o astfel de colaborare se implică un contract, perfect legal, cu asigurare medicală inclusă.

Siguranţa fetelor și confidențialitatea acestora

Un alt aspect crucial ce ține de acest domeniu este siguranța oferită fetelor. Acestea lucrează fără stres, sunt protejate din toate punctele de vedere. Trebuie menționat că munca lor în sine, activând pe diverse site-uri, nu implică domenii ce se pot accesa din România. Confidențialitatea modelelor este o prioritate și un aspect garantat.

Cu un program flexibil, un viitor model pare să fie mai avantajat ca oricând, putând să își facă un orar zilnic în funcție de multiplele sale activități, aparte de jobul la studio. O locație exclusiv pentru fete, un job care oferă avantaje multiple, oferind și activități de relaxare pentru modele, cu training oferit pentru a dezvolta aptitudinile conversaționale în limba engleză, se poate spune că Be You Studio se preocupă să ofere condiții de top.

be you

Distinct pe piața de profil tocmai pentru că țintește la servicii de înaltă clasă, lucrează cu respect și dedicare, Be You Studio demonstrează unicitatea ofertei sale de angajare. Dacă ne raportăm la succesul afacerii, este clar că fetele interesate de un astfel de job fac și demonstrația clară a ofertei avantajoase lansate. La fel ca și locația lor, în zona centrală și înalt cotată, este și studioul în sine.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!