București Mall Vitan aduce în România primul premiu Communitas

București Mall Vitan aduce în România primul premiu Communitas

Redactor Divahair.ro

Pentru evenimentul CSR "Can Day – Collecting for Art", București Mall Vitan,  primul centru comercial modern din România, a obținut recent premiul internațional Communitas pentru Leadership în domeniul serviciilor aduse comunității și responsabilitate socială corporativă.  

Premiul internațional Communitas, obținut de curând de primul centru comercial modern din România pentru  "Can Day – Collecting for Art" (parte din proiectul "Atlantida pierdută"), se încadrează la categoria Leadership în domeniul serviciilor aduse comunității și responsabilitate socială corporativă. Aceasta este prima distincție Communitas acordată unei companii din România.

bucuresti mall vitan

Potrivit celor care decernează aceste premii, trofeele Communitas onorează acele companii speciale, organizații și persoane care mizează pe acțiune, nu pe cuvinte și a căror dedicare pentru comunitate îi separă de concurență. Câștigătorii premiilor Communitas și-au asumat angajamentul de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși din comunitățile lor și schimbă modul în care fac business în beneficiul angajaților, comunităților și al mediului înconjurător.

Trofeul primit de Anchor Grup nu reflectă doar evenimentul "Can Day – Collecting for Art", ci întreaga strategie de CSR a companiei cu care acesta e aliniat, strategie implementată anul trecut. Compania susține comunitățile, fie ele dezvoltate în legătură cu proiectele sale (București Mall Vitan, Plaza Romania, InCity Residences), fie profesionale, compuse din arhitecți, designeri și artiști. De exemplu, în toamna anului trecut, Anchor Grup a sponsorizat prezența a trei galerii românești la un bine-cunoscut târg de artă internațional.

premiul communitas

"Can Day – Collecting for Art" reprezintă componenta de CSR a proiectului "Atlantida pierdută", dezvoltat de București Mall Vitan. O echipă de voluntari ai București Mall s-a alăturat celor de la Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclării și colectării dozelor din aluminiu. Împreună, au strâns 4.000 de astfel de deșeuri pe o rază de patru kilometri, pe plaja din Mamaia, populată de aproximativ 10.000 de oameni. Peste 800 de doze de aluminiu au fost transformate într-o originală operă de artă, intitulată Atlantida pierdută, care a putut fi văzută în București Mall Vitan. La finalul expoziției, toate dozele care au fost strânse au fost reciclate.

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Articolul urmator
Sistemul medical sub lupa Recorder. În ce condiții sunt tratați pacienții
Sistemul medical sub lupa Recorder. În ce condiții sunt tratați pacienții
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.