Cadouri ideale pentru o Marie specială din viața ta

Cadouri ideale pentru o Marie specială din viața ta

Redactor Divahair.ro

În fiecare an, pe 15 august, este Sfânta Maria. O sărbătoare mare și importantă pentru români. Aproape că nu există familie în care unul dintre membri să nu poarte numele de Maria, sau derivate din acesta. Și cum o zi onomastică atât de importantă nu poate trece neobservată, cumpără din timp cadoul potrivit pentru femeia speciala din viața ta. Iată câteva idei din care să te inspiri.

Un buchet de flori care să-i poarte numele

De sfânta Maria, oferă-i femeii speciale din viața ta un buchet de flori care să-i poarte numele. Pe floria.ro găsești o colecție specială, dedicată acestei sărbători. Unul dintre buchetele special create pentru Sfânta Maria este “O zi perfectă”, realizat din hortensia albă, frezii galbene, trandafiri galbeni și verdeață. Este buchet luminos și plin de bună dispoziție, care-i va aduce zâmbetul pe buze.

O ținută senzuală

Fă-o să se simtă iubită și apreciată cu un cadou incitant. Oferă-i în dar un desu incitant care să-i pună silueta în evidență. Acest babydoll sexy și elegant, de la sevensins.ro, de culoare neagră, din tul și dantelă fină, colorată pe cupe, îi pune silueta în evidență și o va face să se simtă mai sexy ca niciodată.

Cărți pentru pasionatele de citit

Dacă Mariei din viața ta îi place lectura, oferă-i în dar cărți și îți va fi recunoscătoare. Pe libris.ro găsești o mulțime de opțiuni din care să alegi. Dacă nu știi ce să-i cumperi, poți opta cu încredere pentru romanul “Până la sfârșit”, de Irina Binder, “Orașul fetelor”, al celebrei autoare Elizabeth Gilbert sau pentru “Fiica ceasornicarului”, scris de Kate Morton.

Îi place să se joace?

Dacă îi place să se joace, oferă-i în dar un joc de societate de care să se bucure alături de prieteni. Coloniștii din Catan este un joc de strategie care dezvoltă capacitatea de concentrare și stimulează competiția și socializarea, fiind ideal pentru serile petrecute alături de prieteni.

Pasionată de dans?

Dansul a reprezentat încă din cele mai vechi timpuri o modalitate de exprimare a gândurilor, a emoțiilor, a trăirilor, dar și o modalitate de distracție și de eliberare a psihicului. Dacă Mariei din viața ta îi place să danseze oferă-i în dar un abonament la o școală de dans de renume, cum este Arthur Murray. Cu siguranță va fi încântată să pătrundă în lumea magică a dansului și să învețe cei mai senzuali pași de dans de la profesioniști.

Un cadou plin de rafinament

Dacă îi plac vinurile rafinate, iar ciocolata o unge pe suflet, oferă-i în dar pachetul Chocolate and wine de pe Complice.ro, care cuprinde un atelier privat de praline și o sesiune de degustare privată de vin, în doi. Astfel veți putea merge împreună, sau va putea lua cu ea pe cineva drag.

Va degusta zeci de sortimente de praline, va afla istoria ciocolatei și va învăța cum să prepare chiar ea pralinele preferate, pe care apoi le va lua acasă. Va degusta apoi cele mai alese sortimente de vinuri de la Vinland într-un cadrul elegant oferit de wine-barul 1000 de Chipuri. Aromatele vinuri vor fi însoțite de un platou mixt de brânzeturi și mezeluri, și desigur de o sticlă de apă plată pentru ca papile să fie alintate.

Organizează o petrecere surpriză

O petrecere surpriză este un moment de bucurie pentru oricine, indiferent de vârstă. În plus, petrecerile sunt mai ușor de organizat ca niciodată. Poți comanda în doar 5 minute decorațiunile potrivite de pe fabricademagie.ro. Trebuie doar să alegi tematica petrecerii iar decorațiunile vor veni la tine, prin curier, în cel mai scurt timp posibil. Nu îți mai rămâne decât să cumperi un tort, o șampanie și să pornești muzica.

Articolul urmator
Numărul de înger 1221: care este semnificația spirituală în viață și în dragoste
Numărul de înger 1221: care este semnificația spirituală în viață și în dragoste
Ce te face speciala?
Incepe quiz
Ce te face speciala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.