Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

Miercuri, 29.03.2017
de Violeta Ieremie

O relaţie este mereu o provocare pentru fiecare dintre noi. Implică trăiri, emoţii, răni nevindecate, lacrimi, bucurie. Cu o educaţie diferită, cu experienţe variate şi cu anumite caracteristici, oamenii se manifestă într-un anumit fel în contextul în care nu sunt fericiţi.

Iată cum se manifestă zodiile atunci când sunt nefericite într-o relație!

Berbec

Deşi nativii acestei zodii sunt foarte expansivi, deschişi, dacă se simt nefericiţi într-o relaţie, se închid şi confruntă situaţia doar când consideră necesar să facă asta. Când Berbecul este îndrăgostit, vrea să împartă absolut totul, vrea să ştie tot ce gândeşte partenerul şi ce simte şi este foarte direct. Aşadar, în contextul în care nu se mai exprimă aşa, cu siguranţă, ceva este în neregulă.

Taur

Taurii, în momentele triste, maschează nefericirea prin înfrumuseţarea vieţii lor în mod artificial. Cu cât profilul lor pe reţelele de socializare arată impecabil şi multă fericire, cu atât în sufletul lor este mai multă nefericire. Nativii din Taur au o fire estetică dezvoltată, sunt sociabili şi vizuali, aşadar, fericirea lor vine din aparenţe, din ceea ce cred ceilalţi.

Gemeni

Gemenii refuză să abordeze situaţia care-i face nefericiţi şi preferă să se plângă prietenilor, să-şi exprime trăirile la serviciu, să spună tuturor cât de supăraţi sunt ei. Dar vor ignora situaţia reală din cauza căreia nu se simt bine. Aşadar, să se concentreze pe ceea ce nu merge în relaţia lor este ultima opţiune.

Rac

De obicei, Racii sunt iubitori, însă, în momentele pline de amărăciune, devin pasiv-agresivi şi îşi exprimă nefericirea fără să spună exact despre ce este vorba sau fără să dea vina pe cineva.

Leu

Dacă ai reuşit să superi un Leu, atunci e bine să ştii că devine agresiv şi rebel atunci când nu se simte fericit în relaţie. Această atitudine vine din faptul că încrederea lor le-a fost zdruncinată, iar când ceva din viaţa lor nu este în concordanţă cu adevărul lor interior, devin foarte nesiguri şi, în cele din urmă, pleacă.

Fecioară

În momentele de nelinişte sentimentală, Fecioara se lasă distrasă de la suferinţă. Nativele din această zodie au tendinţa să facă anumite excese, iar dacă observi acest lucru, sigur e ceva care le supără.

balanta nefericita

Balanţa

Balanțele devin obsedate de muncă. Ţine minte că nativii acestei zodii sunt conduşi de echilibru, însă suferinţa din iubire îi face să se concentreze pe partea pragmatică a vieţii.

Scorpion

Scorpionii fie refuză să se implice în situaţia spinoasă, fie încep să se lege de lucruri care nu sunt legate de contextul în cauză. Cei din această zodie au trăiri foarte intense. Când sunt nefericiţi în relaţie, nu pot ascunde mult timp acest lucru, iar emoţiile vor ieşi la iveală în scurt timp.

Săgetător

Săgetătorii devin pasiv-agresivi. Au momente în care se înfurie din senin sau se enervează în momentele nepotrivite. Poate la suprafaţă par plini de umor, dornici de aventură şi în regulă, dar, de fapt, suferinţa lor este destul de mare. Fii atent la glumele şi la comentariile făcute de Săgetători şi le vei vedea, de fapt, emoţiile negative camuflate.

nefericirea in relatie zodii

Capricorn

În situaţii de conflict, Capricornii au tendinţa să preia controlul. Încearcă să identifice problema şi să găsească soluţia, deşi nu se mai poate face nimic. Se identifică cu relaţia şi tot ce-i în jur nu mai există. Capricornii trebuie să aibă stabilitate, iar dacă ceva nu este în regulă, trebuie să facă ceva să repare situaţia.

Vărsător

În situaţiile de criză emoţională în relaţie, Vărsătorii sunt puşi pe fapte mari. Îşi realizează visurile, se mută în alte ţări, încep afaceri sau se aventurează în tot felul de situaţii impresionante. De obicei, Vărsătorii sunt concentraţi pe muncă, dar, când sunt nefericiţi în relaţiile lor, exagerează faptele pe care le fac. Un indiciu că se simt rău este faptul că nu îşi împart timpul cu partenerul şi îşi redirecţionează toată atenţia pe carieră.

Peşti

Peştii vor doar să fie liberi. Vor să experimenteze tot ce are viaţa de oferit şi, deodată, îşi doresc să cucerească şi să vadă lumea întreagă. Îţi spun că te iubesc, dar, de fapt, dacă încep să-şi pună semne de întrebare în legătură cu timpul petrecut cu tine, înseamnă că sunt profund nefericiţi.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!