Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

DivaHair

În viața oricărei persoane există anumite momente de revelație, în care apar amintiri care nu le aparțin. Deși nu avem nicio explicație logică, acest lucru ne face să ne gândim dacă nu cumva sunt clipe pe care le-am trăit într-o altă viață și care au rămas adânc păstrate în conștiința spiritului nostru.

În cazul în care și tu crezi în existența vieții anterioare, află că data nașterii poate avea o influență decisivă asupra acestui aspect. Ești curioasă ce ai fost într-o altă viață în funcție de data nașterii? Află mai jos!

mireasa inconjurata de flori

Iată ce ai femeie ai fost într-o viață anterioară, în funcție de data nașterii!

Ianuarie – Regină puternică

Tăria de caracter și firea autoritară îi fac pe cei din jurul tău să se întrebe dacă nu cumva ai fost un fel de tirană într-o viață anterioară. Ești o persoană corectă, care îi poate coordona pe ceilalți extrem de eficient și care are mereu grijă ca toată lumea să fie mulțumită. Acestea sunt de fapt trăsăturile pe care le-ai moștenit dintr-o viață anterioară, de când erai o regină puternică, care a adus glorie și prosperitate imperiului pe care l-a condus.

Februarie – Patroana unui orfelinat de copii

Caldă, deschisă și cu un suflet mare – așa te-ar descrie apropiații. Îți plac copiii la nebunie, iar animalele pur și simplu le adori! Sensibilitatea ta și dorința de a face din această lume una mai bună te-au determinat să înființezi într-o viață anterioară propriul orfelinat. Ai luptat pentru o cauză nobilă, iar acest lucru a adus aprecierea întregului oraș în care ai trăit. Ai fost o persoană respectată, despre care toată lumea vorbea la acea vreme ca fiind „mama tuturor copiilor”.

Martie – Bucătăreasa regelui

Atunci când pășești în bucătărie, toată lumea stă cu sufletul la gură pentru a vedea ce preparate spectaculoase vei pregăti. Prietenii te iubesc la nebunie, iar membrii familiei se consideră mai mult decât norocoși. Ei bine, aceste abilități excelente de bucătar le-ai căpătat încă de pe vremea când erai bucătăreasa unui rege important și pe care l-ai servit până la sfârșitul vieții.

Aprilie – Amanta unui prinț moștenitor

Ești o femeie elegantă, stilată, mereu îmbrăcată după ultimele tendințe. Îți place să ai grijă de tine și să îți pui în evidență trăsăturile. Iubești sentimentul care îți înflorește în suflet atunci când toată lumea te admiră și bărbații încep să suspine atunci când te văd. Într-o viață anterioară, această frumusețe fizică te-a ajutat să fii amanta oficială a unui prinț moștenitor, care a atras multă invidie din partea familiei regale și a întregii populații feminine.

Mai – Soția unui om politic important

Inteligența ta, dar și aspectul fizic, au fost principalele atuuri care te-au ajutat să câștigi inima unui om politic influent. Deși la acea vreme femeile nu aveau drepturi politice, tu ai reușit să strecori în mintea soțului tău idei importante, care au ajutat la schimbarea acestei lumi.

femeie intinsa pe pat

Iunie – Dansatoare iubită

Într-o viață interioară, ai fost o dansatoare cunoscută, care îi vrăjea pe cei din jur cu stilul unic, dar și cu pasiunea pe care o emana în timpul spectacolelor sale. Frumusețea fizică te-a ajutat în acest sens și te-a făcut să ai foarte mulți admiratori. Ai fost curtată de cele mai grele nume din industria muzicală de la acea vreme, dar și de oameni politici.

Iulie – Mama unui rege cunoscut

O persoană caldă și inteligentă, dar și o mamă extraordinară – cam așa te-ar descrie cei care te-au cunoscut în viața ta anterioară. Deși nu ți-ai fi putut imagina niciodată că vei trăi la palat, calitățile tale spirituale au fermecat un rege, cu care ai avut o poveste de dragoste foarte frumoasă. Acesta a fost răpus de o boală rară în tinerețe, iar tu ai rămas o regină singură, care și-a dedicat toată viața creșterii unui rege important.

August – Jurnalistă de succes

Dorința ta de a oferi informații corecte celor din jur, dar și spiritul civic te-au făcut să îți alegi o carieră neobișnuită pentru o femeie la acea vreme. Te-ai luptat din răsputeri pentru a te impune în această lume dominată de bărbați. Ai luptat pentru drepturile femeilor și ai fost o activistă celebră, care a reușit să își facă părerea cunoscută.

Septembrie – Prințesă adorată

Ai fost fiica cea mare a unui rege puternic. Acest lucru te-a făcut să îți dorești să fii exact ca tatăl tău și să conduci regatul înțelept. Deși fratele tău este cel care a moștenit tronul, ai avut posibilitatea de a-l ghida în deciziile lui, dar și de a te asigura că imperiul tatălui vostru este pe mâini bune. Toată lumea te-a iubit și te-a apreciat, îndeosebi datorită corectitudinii tale.

femeie langa fereastra

Octombrie – Femeie politician

Ești o femeie corectă, căreia îi place să aducă mereu echilibrul în viața celor din jur. Într-o viață anterioară, ai fost un politician cunoscut, care a luptat pentru drepturile femeilor, dar și pentru schimbarea sistemului de învățământ. Deși acest lucru ți-a adus mulți dușmani, vocea ta a avut ecou.

Noiembrie – Prostituată influentă

Deși astăzi acest cuvânt poate stârni dezgust, în trecut prostituatele erau femei apreciate de cei mai puternici oameni ai lumii. Ai fost o prostituată care a avut relații cu unele dintre cele mai cunoscute personalități ale acelei perioade, care a putut influența deciziile lor. Deși toți te-au blamat, puțini au știut de rolul important pe care l-ai avut în schimbarea lumii.

Decembrie – Cântăreață renumită

Afinitățile față de muzică pe care le ai în prezent sunt de fapt calități din viața ta anterioară. Ai fost o cântăreață renumită, care a vrăjit întreaga lume și care a vindecat suflete cu vocea ei extraordinară. Ai avut foarte mulți fani și ai cântat pentru regi, președinți și alte persoane importante. Totuși, talentul tău te-a împiedicat să îți găsești perechea și să ai o viață de familie fericită.

Tu ce ai fost într-o viață anterioară?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!