Ce înseamnă dacă ai în palmă crucea vrăjitoarei

Ce înseamnă dacă ai în palmă crucea vrăjitoarei

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Chiromanția este o sursă puternică, ce ne poate oferi informații valoroase atât despre prezentul nostru, cât și despre trecut. Această artă ne permite să intrăm în contact atât cu existența noastră fizică, dar și cu cea spirituală. Mai mult, există semne în palma noastră care ne oferă informații și despre viața romantică sau chiar căsătorie.

Cele mai importante semne din palmă sunt cele care ne arată calitățile noastre predominante și la ce anume excelăm. Talentele și înclinațiile sunt imprimate, se pare, conform acestei științe, în palmele tale. În cele ce urmează, vei afla care sunt cele mai importante 5 semne care indică că ești o persoană cu puteri magice. Atenție! Nu trebuie să ai toate aceste semne pentru a fi o vrăjitoare. Deși toate pot indica acest lucru, prezența crucii vrăjitoarei este cel mai sigur semn că ai puteri supranaturale, moștenite dintr-o viață anterioară.

vrajitoare

Iată ce înseamnă dacă ai crucea vrăjitoarei!

 semne in palma

Acest semn este unul dintre cele mai puternice. Crucea vrăjitoarei, cunoscută și sub numele de cruce secretă sau cruce mistică, este o cruce în formă de X, localizată între linia inimii și linia capului, așa cum poți vedea în imagine.

Se spune despre persoanele care au acest semn în palmă că sunt conștiente de puterile lor ”supranaturale” încă de la vârste fragede. De asemenea, aceste persoane sunt legate spiritual între ele și se înțeleg la un alt nivel. Oamenii cu crucea vrăjitoarei sunt înclinați spre științele oculte și înțelepciunea mistică. Au o intuiție puternică, iar acest lucru îi fac niște vrăjitori remarcabili.

Crucea mediumului

 semne in palma

Crucea mediumului este un semn la fel de important în citirea palmei. Aceste cruciulițe sunt localizate sub fiecare deget. Fiecare deget reprezintă o entitate planetară diferită, iar crucea mediumului pe care o ai tu corespunde cu o anumită planetă, după cum urmează:

- degetul arătător: este degetul planetei Jupiter. Dacă ai crucea mediumului în dreptul acestui deget, înseamnă că ești înzestrat cu norocul planetei Jupiter. Oportunitățile magice vor apărea din senin și te vor ajuta să ai succes în viață. De asemenea, ai puterea de a absorbi cunoștințe puternice, iar spre finalul acestei vieți ai toate șansele să devii un profesor magician.

- degetul mijlociu: ești binecuvântat de planeta Saturn, planeta vrăjitoarelor. Ai abilitatea de a învăța atât pe calea cea mai ușoară, cât și pe cea mai grea. Ai fost binecuvântat cu un profesor dur și strict, însă tu preferi să înveți prin propriile experiențe.

- degetul inelar: ești binecuvântat de Soare și de Apollo. Ai puterea de a atrage tot ce ai nevoie în viață. Viața amoroasă va fi o inspirație pentru tine și pentru puterea ta magică, și îți găsești împlinirea prin plăcere și sex.

- degetul mic: ești influențat de Mercur, planeta magiei și a divinului. Ai întâlnit lumea magică de la o vârstă fragedă. Ești binecuvântat de Hermes și de Mercur cu o magie puternică, pentru care trebuie să îți folosești creierul și inima în dezvoltarea acesteia.

Triunghiul mediumului

 semne in palma

Piramida sau triunghiul mediumului în dreptul degetului mic poate fi foarte greu de zărit, și tocmai de aceea trebuie să te uiți cu atenție. Acest triunghi înseamnă că puterile tale sunt blocate. Ai comis o nedreptate cu ajutorul puterilor tale magice într-o altă viață, iar acum mecanismul de apărare s-a activat, pentru ca tu să te mai rănești pe tine, dar nici pe cei din jurul tău.

Semnul vindecătorului

 linii in palma

Patru sau mai multe linii paralele în dreptul degetului mic este un semn că ai puteri de vindecător. Acest lucru îți permite să ajungi la sufletele oamenilor și să găsești o modalitate de a vindeca atât rănile fizice, cât și pe cele emoționale. 4-5 linii indică un vindecător puternic, 6-7 linii indică un vindecător predestinat, iar 8 linii sau mai multe arată faptul că ai fost vindecător și într-o viață anterioară și deții arta vindecării.

Liniile călătorului astral

 linii in palma

Situate sub muntele lunii, aceste linii indică o abilitate naturală de a călători în timp și spațiu. Călătorești într-un avion astral mai mult decât ești conștient. Ești capabil să vezi atât lumi fizice, cât și lumi astrale. Ai o abilitate naturală de a deveni șaman, vrăjitor sau mag. Poți comunica cu entități magice și cu zâne și poți vindeca atât oameni, cât și creaturi astrale.

Dacă ai cel puțin unul dintre aceste semne magice, este posibil să ai puteri ascunse de care nici măcar nu bănuiești. Tu câte semne magice ai?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Visezi des că te înșală soțul? Uite ce înseamnă asta în viața reală
Visezi des că te înșală soțul? Uite ce înseamnă asta în viața reală
Care ar fi numele tău dacă te-ai naște astăzi?
Incepe quiz
Care ar fi numele tău dacă te-ai naște astăzi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (80)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.