Ce joburi au avut candva oamenii de succes de astazi

Ce joburi au avut candva oamenii de succes de astazi

Redactor Divahair.ro

Atunci cand ne uitam la oamenii de succes de astazi, nu putem vedea nimic altceva decat faima lor si averea pe care o au. Insa unii dintre ei nu s-au nascut bogati si nici nu au beneficiat de vreo mostenire. In plus, ei au avut locuri de munca obisnuite inainte de a deveni oameni de succes.Totusi, indiferent de joburile avute in tinerete, au reusit sa atinga succesul pe care il au astazi.

femeie care tine bani in mana in forma de evantai

Cu toate ca iti poate fi greu sa iti imaginezi oamenii de succes de astazi ca oameni obisnuiti, cu joburi obisnuite si fara averea de azi, toti cei din lista noastra au inceput cu joburi ca al tau si au ajuns treptat la averea de azi.
Vezi ce joburi au avut inainte de a cunoaste faima unii dintre cei mai cunoscuti oameni de succes:

Spalator de vase - Michael Dell

Inainte de a descoperi pasiunea pentru calculatoare, renumitul fondator al companiei Dell a lucrat ca spalator de vase intr-un restaurant. Acest job l-a ajutat sa aiba bani de buzunar, iar mai tarziu, in timpul facultatii, a inceput sa construiasca computere pe care ulterior le-a vandut la preturi mai mici studentilor. Asa a pornit si afacerea Dell.

Esti in cautarea unui job mai bun? Aplica pe Trend-Jobs.ro.

Ingrijitor la scoala – Stephen King

Faimosul scriitor, Stephen King, care a scris zeci de romane renumite, adaptate in filme, emisiuni tv sau mini-serii, nu a avut un loc de munca tocmai prestigios in tinerete. Inceputurile sale au fost chiar umile, avand un job de ingrijitor intr-o scoala din America.

Lucrator la McDonald’s – Jeff Bezos

Fondatorul si CEO Amazon, Jeff Bezos, a fost si el candva un simplu angajat intr-o companie, pentru a-si castiga banii de buzunar in adolescenta. Acesta a lucrat in renumitul lant de restaurante McDonald’s in bucatarie, unde a avut parte de o experienta placuta avand si manageri cu care a mentinut o relatie buna.

Tamplar – Berne Sanders

Politicianul american Berne Sanders a inceput si el sa munceasca avand un job normal si nu foarte bine platit. Dupa ce a absolvit facultatea de stiinte politice, acesta a avut mai multe locuri de munca printre care tamplar. De asemenea, el a ajutat si la realizarea de documentare.

Vezi de joburi au avut in tinerete Oprah Winfrey, Hillary Clinton sau Donald Trump in articolul de pe Trend-Jobs.ro.

Articolul urmator
"Poarta Iadului", locul din România care bagă turiștii în spaimă. Ce spun localnicii
"Poarta Iadului", locul din România care bagă turiștii în spaimă. Ce spun localnicii
Cat succes ai la barbati?
Incepe quiz
Cat succes ai la barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.