Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce personaj din imagine va avea primul un accident? Vezi ce spune răspunsul despre tine!

Mihaela Onofrei

Mereu avem impresia că ne cunoaștem foarte bine și că suntem exact cine credem noi că suntem. Totuși, în fiecare zi descoperim ceva nou despre noi, fie că lucrul respectiv ține de înfățișare sau de temperament.

Anumite situații și persoane ne determină să ne dezvăluim trăsături despre care nu eram conștiente până acum. Totuși, și testele sunt o alternativă la fel de bună, care pot spune multe despre modul nostru de a fi și despre cum gândim. Astăzi îți vom prezenta un test care îți va dezvălui o trăsătură de personalitate ascunsă, de care nu erai conștientă până acum. Află despre ce e vorba!

Care personaj de mai jos va avea primul un accident?

Uită-te atent la imaginea de mai jos. Aceasta ilustrează patru prieteni care își iau la revedere și pe care îi paște un pericol în următoarele secunde. Deși este evident că fiecare va avea un accident mai devreme sau mai târziu, trebuie să îl alegi pe cel care va intra primul în belele. Răspunsul pe care îl vei oferi îți va dezvălui o trăsătură ascunsă de personalitate!

Răspunsuri:

A

Ești o persoană căreia îi place să îi vindece pe ceilalți, extrem de conștientă de emoțiile interioare. Ești înțeleaptă și din acest motiv toată lumea vine la tine pentru a-ți cere sfatul și pentru a-i ajuta să își rezolve problemele cu care se confruntă. Ești un lider și un prieten foarte bun. Asculți problemele celor din jur și le oferi soluții inteligente. Ești o persoană empatică și îi susții pe cei săraci și neajutorați. Te dovedești un adevărat ghid, un filosof și un prieten pentru toți cei care au nevoie de tine. Lucrurile care îți plac cel mai mult sunt: trandafirii roșii, primăvara și telefonul tău mobil.

B

Ești o femeie practică, căreia nu îi place să își complice viața. Ai un stil de viață simplu și spiritual, fiind o observatoare și o persoană realistă. Acest lucru nu înseamnă că ești narcisistă. Îți place să te distrezi, însă nu îți depășești niciodată limitele. Preferi să iei fiecare zi așa cum este și nu tolerezi prea bine experiențele noi. Lucrurile care îți plac cel mai mult sunt: saloanele de înfrumusețare, înotul și toamna.

C

Ești o persoană inteligentă și muncitoare, care nu lasă niciun lucru nerezolvat. Orice treabă începută este ca și terminată pentru tine. Nu îți place să te împotmolești în trecut și în lucruri inutile și mereu gândești în viitor. Ești foarte convingătoare și vrei să oferi soluții care să ajute societatea. Din aceste motive, te potrivești foarte bine în funcții de politician, lider sau în social media. Lucrurile pe care le adori sunt: vara, enigmele, ghicitorile și competițiile.

D

Ești extrem de creativă! Mintea ta funcționează pe o platformă unică și nu îți place să pierzi timpul cu lucruri neinteresante. Te implici în toate activitățile care ies din sfera normalului. Produci idei noi pe bandă rulantă și din acest motiv te descurci bine în joburi care îți stimulează imaginația: poet, muzician etc. Îți place să îți trăiești viața în viteză și te agăți de oportunitățile unice, care te incită. Lucrurile care îți plac cel mai mult sunt: penele, iarna și lucrurile roșii.

Care este tipul tău de personalitate? Fă acest test cu prietenii și familia și află cu cine te asemeni!

Surse foto: Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!