Cel mai sinistru test de personalitate îţi spune cine eşti

Cel mai sinistru test de personalitate îţi spune cine eşti

Ionelia Olteanu

Cu siguranţă ai încercat până în prezent foarte multe teste de personalitate menite să îţi spună anumite lucruri despre tine, pe care probabil nu le ştiai sau nu le conştientizai.

Paginile revistelor sau site-urile pe care le accesezi frecvent sunt pline de astfel de quizz-uri, pe care le completezi fie din curiozitate, fie pentru divertisment. Deşi validitatea lor este de cele mai multe ori scăzută, se întâmplă să te regăseşti în descrierile finale şi să te analizezi mai bine din această perspectivă.

umbra in intuneric

Noi îți mai propunem un test, de data aceasta cu totul special, care îţi va oferi câteva detalii despre tine. Înainte de a începe, trebuie să ştii că acestui test i se mai spune testul sinistru și este considerat o metodă bună de a-ți stimula subconştientul.

Trebuie să răspunzi repede şi sincer și mai trebuie spă știi că nu există răspunsuri corecte, trebuie doar să fii cât se poate de onestă.

După fiecare întrebare urmează şi o scurtă explicaţie. Eşti gata?

Întrebarea 1 - Pasărea

Este momentul tău preferat al zilei. Te-ai aşezat pe o bancă în parc şi te gândeşti la diverse lucruri. Deodată, observi o pasăre în faţa ta care te priveşte fix. Ce culoare are pasărea?

Dacă te-ai gândit deja la un răspuns, află care sunt interpretările:

Colorată. Ai o privire pozitivă asupra vieţii şi eşti mereu cu zâmbetul pe buze. Optimismul te defineşte, iar cei din jur se bazează pe tine atunci când trebuie să depăşească o perioadă dificilă din viaţă.

Albă. Eşti o fire paşnică şi nu îţi place să te cerţi. Rezolvi orice conflict cu calm şi diplomaţie, iar acest  lucru este extrem de apreciat de ceilalţi.

Neagră. Tot timpul ai senzaţia că eşti pândită de pericole, iar asta te face să fii extrem de agitată şi temătoare.

Întrebare 2 - Balonul

Eşti blocată într-o cameră în care se află un balon. Mâinile tale sunt legate la spate. Trebuie să spargi balonul. Cum vei face asta?

Refuzi să îl spargi. Deseori te temi să iei anumite decizii în viaţă care pot înrăutăţi lucrurile. Ai tendinţa de a te gândi de două ori înainte să faci ceva şi nu acţionezi cu încredere.

Încerci să îţi foloseşti mâinile. Eşti o fire deschisă, care caută de fiecare dată soluţii pentru orice tip de problemă. Niciun obstacol nu va reuşi să te blocheze şi faci orice pentru a-ţi atinge scopul.

Cauţi alte metode mai complicate. Ai tendinţa de a te gândi prea mult la ceva, ceea ce te va face doar să complici situaţia.

Întrebarea 3 - Sângele

Te priveşti în oglindă şi descoperi că mâinile tale sunt pline de sânge. Al cui este sângele?

Întrebarea sinistră confirmă, până la urmă, și numele testului, însă nu te teme, gândeşte-te rapid la un răspuns.

Al unui necunoscut. Te laşi purtată de ceea ce îţi oferă viaţa şi nu vrei să deţii controlul asupra lucrurilor care ţi se întâmplă.

Al tău. Te temi de eşec şi nu îţi place să pierzi nimic.

Al unui prieten. Îţi este teamă de faptul că ai putea să rămâi singură toată viaţa şi că nimeni nu o să te iubească.

Al unui duşman. Ai tendinţa de a lua decizii fără să te consulţi cu alţii, dar îţi asumi dacă ceva nu merge aşa cum ţi-ai plănuit, pentru că eşti conştientă de propria vină.

Întrebarea 4 - Dormitorul

Este miezul nopţii, iar tu stai în pat. Auzi un sunet ciudat care vine dinspre fereastră. Ce crezi că e?

Nimic, poate copacii. Eşti o persoană puternică ce nu se lasă uşor doborâtă şi ai încredere în tine de fiecare dată.

Ceva supranatural. Îţi place să visezi, iar imaginaţia ta depăşeşte orice limită. Eşti conştientă că viaţa nu este roz şi că se pot întâmpla lucruri rele oricând.

O persoană cu intenţii rele. Eşti realistă şi crezi că ghinionul care poate să lovească în cele mai nepotrivite momente.

Întrebarea 5 - Privitorul

În jurul tău există un spirit care te priveşte. Nu reuşeşti să îţi dai seama că este o prezenţă diabolică. Îţi ştie toate secretele, te urăşte şi vrea să îţi facă rău. Unde crezi că se ascunde această prezenţă?

Iată care sunt posibilele răspunsuri la această întrebare:

Te priveşte din exterior? Nu.

Se află în aceeaşi cameră cu tine? Eşti pe aproape.

În spatele tău? Da, ai dreptate!

Dacă acest test a reuşit să îţi răspundă la unele întrebări pe care le aveai legate de propria persoană, atunci se poate spune că misiunea lui a fost îndeplinită. Îl poţi împărtăşi cu cei din jurul tău şi puteţi compara rezultatele.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Vrei să te căsătorești în 2024? Iată cele mai norocoase zile pentru a spune „DA”
Vrei să te căsătorești în 2024? Iată cele mai norocoase zile pentru a spune „DA”
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește
Incepe quiz
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (185)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.