Adevarata Stare de Bine

Ce pictor ți-ar face cel mai reușit portret?

Luni, 06.02.2017
de Viorica Ghinea

Se spune că artiștii privesc în sufletul celorlalți și că reușesc să arate prin opera lor o parte din sufletul modelului. Tu știi ce pictor celebru ți-ar face cel mai reușit portret? Care dintre ei crezi că ar reuși să scoată la iveală cele mai intense emoții pe care le ascunzi deseori cu dibăcie în cele mai depărtate unghiuri ale spiritului?

Urmează testul de mai jos și află ce pictor merită să te picteze în toată splendoarea ta!

Testul pictorilor scoate la iveală cele mai ascunse taine

Privește cu atenție colajul de mai jos și alege un tablou care te reprezintă. Nu sta să analizezi atent detaliile, ci alege o imagine care îți încântă privirea și îți stârnește emoție în suflet. După aceea, află interpretarea mai jos, anume ce pictor ți-ar face cel mai reușit potret și ce spune alegerea ta despre tine.

colaj test

Surse: foto 1 @R_a_j, foto 2 @littleleavesjewelry, foto 3 @mydeardeadly, foto 4 @harrietrosee

1. Salvador Dali – depășește-ți limitele!

Salvador Dali este pictorul care ți-ar face cel mai reușit portret. Acesta este un reprezentant de seamă al curentului numit suprarealism. Doar acest artist ar putea să surprindă prin tabloul lui dorința ta de libertate, originalitatea de care dai dovadă și inteligența. Tu privești diferit lumea față de alți oameni din jurul tău, astfel că ești deseori judecată. Nu iei niciodată viața ca atare, ci încerci să îi descoperi secretele rând pe rând. În tine se duce o luptă crâncenă între dorința de a-ți depăși limitele și cea de a nu-i dezamăgi pe cei din jurul tău. Simți că visurile tale te-ar putea conduce pe drum complex, unul pe care nu te-ar urma mulți dintre cei dragi.

Sfat: Nu îți fie teamă să îți îndeplinești visurile. Cei care te iubesc cu adevărat vor fi alături de tine oricum și oriunde.

2. Gustav Klimt – ai încredere în abilitățile tale!

Singurul pictor care ar vedea dincolo de trupul tău este Gustav Klimt, unul dintre reprezentanții de seamă ai modernismului. Ce spune alegerea ta despre tine? Faptul că nu negi tradițiile cu înverșunare, dar nici nu îți găsești locul într-un mediu în care îți sunt impuse. Ești dornică să cunoști lumea, să te deschizi în fața provocărilor și să lași în urmă tot ceea ce nu te împlinește. Îți place ca cei din jur să te perceapă drept un lider, un formator de opinii, și ești gata să te lupți și cu morile de vânt pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Cu toate acestea, dai de multe ori înapoi, pentru că nu ai suficientă încredere în tine.

Sfat: Nu aștepta de fiecare dată susținerea celor din jurul tău, ci caută în interiorul tău puterea de a merge mai departe.  

3. Edgar Degas – urmează-ți visurile, chiar dacă par mărunte!

Niciun artist celebru nu este mai potrivit pentru a-și picta portretul în afară de Edgar Degas, un reprezentant al mișcării impresioniste. Alegerea pe care ai făcut-o spune despre tine că ești o fire sensibilă, care vede dincolo de aparențe. Pari o persoană slabă la început, fără idealuri mari, dar tu ești puternică în interior. Îți găsești fericirea în lucruri mărunte, pe care reușești să le transformi în ceva incredibil.

Sfat: Nu le lăsa celor din jur impresia că te pot manipula ori că tu ești mai puțin importantă decât ei, ci demonstrează-le că ești o persoană puternică.

4. Leonardo Da Vinci – ai curajul să schimbi lumea!

Celebrul Leonardo Da Vinci este pictorul care ar reuși să îți facă cel mai frumos portret. Ai ales opera unuia dintre reprezentanții curentului renascentist, ceea ce spune despre tine că ești o fire inovatoare. Dezvoltarea personală este extrem de importantă pentru tine, astfel că faci zilnic lucruri care să te ajute să evoluezi pe toate planurile. Ești însetată de cunoaștere și ești hotărâtă să schimbi lumea din jur. Firea ta rebelă îi motivează deseori pe cei din jur, astfel că ești admirată și invidiată depotrivă.

Sfat: Oricât de dure ar fi opiniile celor din jurul tău, nu renunța la dorința de a construi un loc mai bun în lumea în care trăim. Nu vei primi întotdeauna susținere, dar fii sigură că vei fi un model pentru unii.

Ce spune tabloul pe care l-ai ales despre tine? Dezvăluie sau nu o parte din sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!