Ce poți face cu bani puțini după ce închizi laptopul, la finalul unei zile de telemuncă

Ce poți face cu bani puțini după ce închizi laptopul, la finalul unei zile de telemuncă

Redactor Divahair.ro

Dacă în ultimele luni ai muncit doar de acasă, din fața laptopului, cu siguranță ai epuizat toate planurile de a te distrage de la acest context pandemic instabil, marcat de izolare socială. Dacă ești o fire extrovertită, lipsa interacțiunii față în față cu cei din echipa ta și cu prietenele te-au afectat, însă este esențial să nu găsești un sens în ceea ce faci neapărat alături de ceilalți, ci în ceea ce întreprinzi tu.

Nu te învinovăți dacă nu ai reușit până acum să ieși în fiecare săptămână măcar de trei ori în parc, să înveți câte două mâncăruri inedite în weekend și să cunoști oameni noi în spațiul virtual. În loc să te focusezi pe ceea ce nu ți-a ieșit, mai bine ai încerca să îți setezi câteva obiective ce țin de cămin și de tine și să încerci să implementezi aceste schimbări, fără a te mai crampona sau a folosi pretextul că nu ai bani pentru așa ceva.

femeie care sta pe canapea cu tableta in brate

În acest articol, venim cu câteva soluții:

Amenajarea unui spațiu

Chiar dacă e la îndemâna oricui, cel mai probabil ai amânat atât de mult, încât până la urmă ai și uitat că voiai să te apuci de reamenajarea băii, mai ales că nu aveai destule resurse financiare la îndemână. Un truc de a transforma vechiul spațiu cu bani puțini ar fi să te preocupi îndeosebi de ceea ce este la vedere, întocmai cum funcționează sistemul de acordare a mult râvnitelor stele Michelin. Dacă nu ai bani pentru a schimba obiectele sanitare sau piesele de mobilier, atunci poți să înlocuiești faianta baie cu una în tendințe, eventual în tonuri mult mai calde, deschise, mai ales dacă e vorba de un spațiu destul de restrâns. Detalii aici.

Dacă nu ai și un buget alocat pentru achiziționarea unor plăci noi de gresie, nu te îngrijora că deja planul tău inițial e periclitat. Schimbă obiectele de iluminat, alege surse de lumină variată, adu un colț de natură prin mutarea unei plante din sufragerie în baie și schimbă obiectele de decor, de la lumânări la prosoape, recipiente pentru săpun și colac de toaletă.

Meditație și yoga

Dacă nu ai avut curajul să-ți reiei antrenamentele la sala de fitness din considerente de siguranță și distanțare socială, poate chiar și financiare, în ideea că nu ai mai vrut să direcționezi bani în această direcție, poți recupera și să faci mișcare în confortul propriei locuințe. Dacă ai încercat în repetate rânduri să te apuci de antrenamente, probabil ți-ai impus un nivel mult prea ridicat, iar organismul tău a fost efectiv forțat. Poți să începi cu câteva sesiuni de yoga, prin care îți vei recăpăta mobilitatea. De un real ajutor îți pot fi tutorialele de pe YouTube, în care traineri avizați ghidează publicul larg și explică rolul fiecărei posturi. Dacă vrei să ai și o stare emoțională optimă, poți alege să meditezi, practic să îți faci ordine în gânduri și să accepți tot ceea ce vine din interiorul tău.

În concluzie, acum ești mai aproape cu un pas de obiectivele tale pentru că știi ce vrei și nu mai folosești lipsa banilor ca scuză pentru a amâna ceea ce ți-ai propus.

Sursă foto: unsplash.com

Articolul urmator
Vrei să te căsătorești în 2024? Iată cele mai norocoase zile pentru a spune „DA”
Vrei să te căsătorești în 2024? Iată cele mai norocoase zile pentru a spune „DA”
Poţi ghici un film după citat?
Incepe quiz
Poţi ghici un film după citat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.