Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

Ramona Jurubita

Se spune că nu are cum să te afecteze ceea ce nu știi, dar unii oameni se simt mai bine dacă sunt pregătiți în orice situație. Din acest motiv, foarte mulți încearcă să afle viitorul, mergând la ghicitoare, citind horoscopul, tarotscopul sau chiar predicțiile unor clarvăzători. Printre cele mai cunoscute persoane care au anticipat ce va urma se numără și Baba Vanga sau „Nostradamus din Balcani”, așa cum i se mai spune.

Deși a plecat dintre noi în anul 1996, previziunile ei continuă să circule în jurul lumii, mai ales după ce s-a spus că a reușit să anticipeze atacurile ISIS, începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, dezintegrarea URSS, moartea prințesei Daiana și chiar Brexit-ul.

Femeia, originară din Bulgaria, nu a fost mereu nevăzătoare, ci a orbit în copilărie din cauza unei tornade. Deși aproape toată viața a fost privată de oportunitatea de a privi în jur, ea a primit un alt dar care i-a compensat suferința: putea vedea dincolo de spațiu și timp.

De-a lungul anilor, s-au scris mai multe cărți despre viața Vangeliei Pandeva Dimitrova, pe numele ei real, dar și despre toate previziunile pe care le-a făcut. Printre acestea regăsim și detalii despre 2023, un an în care traiectoria planetei noastre se va schimba.

Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

 1. O țară mare va desfășura activități de cercetare și testare a armelor biologice pe oameni
  După cum au transmis persoanele care au preluat ideile clarvăzătoarei, este posibil ca medicii să efectueze în viitorul apropiat o serie de experimente care vor duce la moartea a sute de mii de oameni. Se pare că mulți vor fi injectați cu viruși care provoacă boli nemiloase precum holera sau ciuma bubonică. Dacă ne gândim puțin, scenariul seamănă cu realitatea pe care o trăim. Ne apropiem cu pași repezi de anul următor și deja au apărut în lume cazuri de boli contagioase, precum variola maimuței.
 2. O furtună solară, la fel de mare ca un tsunami, ne va lua prin surprindere
  După spusele Babei Vanga, această furtună va avea efecte negative devastatoare asupra omenirii, fiindcă va afecta scutul magnetic al planetei și va distruge sateliții de comunicații. Nu ne putem imagina cum va arăta un astfel de fenomen, fiindcă nu am fost martorii unei asemenea furtuni până acum. Putem doar să sperăm că s-a înșelat.
 3. Planeta Pământ va trece în a cincea dimensiune, iar extratereștrii o vor ataca
  Nostradamus de Balcani a descris cu lux de amănunte cum a văzut acest episod sumbru din viitorul omenirii. Se pare că electricitatea nu va putea fi folosită aproximativ trei zile, timp în care nicio altă sursă nu va lumina planeta. Nici Luna și nici stelele nu vor fi vizibile, iar la finalul acestei perioade, doar zece mii de oameni vor fi salvați. 
 4. O centrală nucleară va exploda
  Explozia uriașă, provocată de o defecțiune la nivelul unei centrale nucleare, va măcina totul în cale. Acest eveniment nefericit va avea loc în Asia, poate chiar în China, fiindcă acolo a văzut Baba Vanga norii toxici plutind. Deși va fi o explozie locală, se pot răspândi alarmant problemele de sănătate la nivel mondial.
 5. Reproducerea umană va deveni un proces artificial
  Da, ai citit bine! În viziunile sale, Baba Vanga a văzut că oamenii nu se vor mai înmulți pe cale naturală, ci doar în laboratoare, prin intermediul unui uter artificial. Liderii mondiali vor decide ce fel de oameni se vor naște (cum vor arăta, ce vor deveni), astfel că va fi un proces controlat, iar nașterile naturale vor fi interzise.

Multe dintre aceste previziuni par de necrezut, nu-i așa? Totuși, sunt și persoane care se ghidează după ele și care încearcă să se gândească la soluții pentru a se putea feri din calea pericolului. Nimic nu garantează că se va întâmpla totul așa cum a prezis femeia nevăzătoare care a ajuns cunoscută la nivel la nivel mondial.

Baba Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, dar a lăsat previziuni pentru 3083 de ani. Așadar, în scrierile despre ea pot fi găsite detalii despre melieniile viitoare, mai exact până în anul 5079. Pentru că era nevăzătoare, nu a scris niciodată ceea ce vedea cu ochiul minții, așa că nu avem dovada clară că ea ar fi spus totul așa cum s-a transmis mai departe. Informațiile pot fi denaturate de persoanele care le-au preluat și poate le-au adaptat.

Citește și: Părintele Cleopa, previziuni cutremurătoare despre Apocalipsă: "Oamenii vor căuta moartea, şi moartea nu va veni"!

Surse foto: Youtube

Surse articol: YearlyHoroscopeMetroAllthatsinteresting

Articolul urmator
Ce evenimente importante au avut loc azi, 9 august, în istorie
Ce evenimente importante au avut loc azi, 9 august, în istorie
Cat de cuminte ai fost anul acesta?
Incepe quiz
Cat de cuminte ai fost anul acesta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (38)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.