Ce profeții fantastice a făcut Baba Vanga pentru anii următori

Ce profeții fantastice a făcut Baba Vanga pentru anii următori

Alida Enache

Premonițiile pe care le-a avut pe parcursul vieții sale despre mileniile viitoare se opresc în anul 5076, însă cea pentru anul 2025 este, cu adevărat, îngrijorătoare. Europa va fi pustiită, animalele se vor metamorfoza, iar omenirea se va lupta, din nou, cu o boală grea - la asta ar trebui să ne așteptăm în viitor, conform previziunilor Babei Vanga. 

Născută cu numele de Vanghelia Pandeva Dimitrova, la data de 31 ianuarie 1911, celebra clarvăzătoare din Bulgaria a lăsat în urma sa numeroase profeții apocaliptice, care se opresc în anul 5076. Pe parcursul vieții sale, a prezis data morții lui Stalin, atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 împotriva Statelor Unite, dezastrul de la Cernobîl, scufundarea submarinului rus Kursk și multe altele.

Predicțiile sale au fost studiate de-a lungul timpului de numeroși cercetători, stabilindu-se astfel că abilitățile ei predictive sunt în proporție de 70-80% exacte. Totuși, fiind oarbă și analfabetă, clarvăzătoarea din Balcani nu și-a putut scrie profețiile, iar discursurile sale erau greu de înțeles. Asta înseamnă că informațiile ei ar putea fi denaturate de cei care s-au ocupat de traducerea și rescrierea prevestirilor sale. Baba Vanga a murit la 84 de ani, în ziua de 11 august 1996.

Profețiile Babei Vanga pentru următorii ani

Pentru anul 2023, ”Nostradamus al Balcanilor”, după cum este supranumită Baba Vanga, a făcut o serie de preziceri cutremurătoare, care cuprind și un atac al extratereștrilor. Le poți afla de AICI. În schimb, anul 2024 se anunță a fi unul destul de liniștit, având în vedere că faimoasa clarvăzătoare nu a lăsat nicio profeție apocaliptică despre acea perioadă.

Ajungem, totuși, și la anul 2025, care ar putea fi unul de-a dreptul catastrofal, dacă vestirile se vor adeveri, bineînțeles. Conform Babei Vanga, Europa va avea mult de suferit din anumite motive neștiute și va fi pustiită.

Trei ani mai târziu, s-ar putea întâmpla și lucruri bune. Clarvăzătoarea a spus că va apărea o nouă formă de energie și că va dispărea una dintre cele mai mari probleme mondiale actuale: foametea. Mai apoi, în 2033, Oceanul Planetar ar putea suferi modificări de nivel, căci gheața de la poli se va topi. Da, din păcate asta înseamnă că nivelul apei va crește. Anul 2046 vine cu vești incredibile pentru populația actuală a Pământului. Clonarea ar putea deveni un fenomen ușor  accesibil.

În 2076, întreaga lume ar putea fi condusă, din nou, de comuniști, iar în 2084, natura va renaște. Patru ani mai târziu, ar putea apărea o nouă boală care va avea efecte devastatoare asupra populației. Abia 11 ani mai târziu, în 2099, ar urma să fie eradicată.

Cei care vor prinde anul 2100 ar putea fi martorii a ceea ce noi am putea numi acum miracole. Atunci, va lua naștere cu totul o altă lume, iar omenirea va crea un nou Soare. Scopul lui va fi de a lumina partea întunecată a planetei. Și peste încă 11 ani, oamenii devin roboți, însă nu este clar care va fi și procesul prin care se va întâmpla acest lucru.

Premonițiile nu se opresc aici. Există predicții și despre anul 2125, atunci când Ungaria va primi semnale din afara spațiului. Anul 2154 este despre iubitele noastre necuvântătoare, care s-ar putea metamorfoza. Adică, ar putea dispune de 50% natură umană. În 2167 va apărea o nouă religie, iar în 2170, Pământul ar putea fi lovit de secetă.

Până în 2273 lucrurile s-ar putea rezolva, căci atunci va apărea o nouă rasă umană. Și ghici ce? Peste încă 15 ani, călătoria în timp va fi, în sfârșit, posibilă. Ulterior, în 2291, Soarele se va răci, iar în 2304, râvnitele mistere de pe Lună vor fi deslușite.

În 2371, Pământul va fi lovit, din nou, de secetă, iar veștile rele continuă să apară și pentru perioada de după. În 2480, planeta va fi acoperită de întuneric.

Pentru anul 3005, Baba Vanga prevestește că va urma un război pe Marte, iar peste câteva sute de ani, în 3797, planeta Terra va rămâne goală. Nu va mai fi viață pe Pământ, iar toți locuitorii săi vor face tranziția pe alte planete, la vremea aceea locuibile.

Cu siguranță că și pe tine te-au surprins majoritatea predicțiilor făcute de Baba Vanga! Multe dintre ele par greu de crezut și de imaginat, iar partea bună este tocmai că nu avem nicio certitudine cum că aceste prevestiri se vor întâmpla cu adevărat. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în viitor și dacă noi, cei de acum, vom fi martorii unor astfel de evenimente.

Citește și: Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2023

Surse foto: Youtube

Surse articol: Historyofyesterday, Yearly-horoscope, Livemint

Articolul urmator
Cum să atragi belșugul și norocul la bani! Sfaturi de la Baba Vanga pentru o viață fără lipsuri
Cum să atragi belșugul și norocul la bani! Sfaturi de la Baba Vanga pentru o viață fără lipsuri
Câte piese din anii '90 mai recunoști?
Incepe quiz
Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.