Ce se întâmplă cu sânii tăi când bei 3 căni de cafea pe zi

Ce se întâmplă cu sânii tăi când bei 3 căni de cafea pe zi

Redactor Divahair.ro

Nu mai da vina pe Mama-Natură pentru sânii tăi mici! Cafeaua pare să fie principalul inamic al femeilor cu un bust nu foarte generos. Nu o spunem noi, ci oamenii de ştiinţă!

În urma unui sondaj la care au participat aproximativ 270 de femei, un grup de cercetători suedezi a ajuns la concluzia că există o legătură între cantitatea de cafea pe care obişnuim să o consumăm zilnic şi mărimea sânilor.

Medicul oncolog Helena Jernstroem, care a condus studiul respectiv, susţine că sunt suficiente trei căni pe zi ca sânii femeilor să se micşoreze: “Într-adevăr, consumul de cafea poate influenţa mărimea sânilor, însă femeile nu trebuie să se îngrijoreze. Bustul nu va deveni mai mic peste noapte şi nu se va micşora consderabil”, susţine medicul. 

Totuşi, Helena ne sfătuieşte să nu renunţăm la cafea, întrucât cofeina scade riscul de cancer mamar, având un efect destul de puternic asupra nivelului de estrogen al fiecărei femei. Anumite substanţe din cafea schimbă metabolismul femeii şi stimulează producţia de estrogen.

Consumul moderat de cafea poate aduce numeroase beneficii organismului nostru. Pe lângă faptul că această licoare ne dă un plus de energie în fiecare dimineaţă, cofeina poate îmbunătăţi memoria şi reduce riscul dezvoltării unor afecţiuni cardiovasculare! Însă, pentru a profita din plin de efectele cofeinei asupra sănătăţii, nu consuma mai mult de 1, maximum 2 ceşti de cafea pe zi.

Tu ce părere ai despre această descoperire?

Articolul urmator
Începe pelerinajul la Sfânta Parascheva. Când sunt așteptați enoriașii la Iași
Începe pelerinajul la Sfânta Parascheva. Când sunt așteptați enoriașii la Iași
Ce parere au barbatii despre sanii tai?
Incepe quiz
Ce parere au barbatii despre sanii tai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.