Ce spirit te ghidează, încă de la naștere, în funcție de zodie

Ce spirit te ghidează, încă de la naștere, în funcție de zodie

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Conform amerindienilor, suntem ghidați încă de la naștere de un spirit ce ia forma unui animal. Noi nu putem să îl alegem, deoarece doar acesta poate să decidă cui i se va dezvălui și cu cine va fi prieten. Acel animal poate sta lângă noi toată viața, deși nu suntem conștienți de acest lucru. Doar fiind mai atenți cu ce animale intrăm cel mai des în contact și la semnele pe care ni le dau acestea putem să ne dezvoltăm capacitatea spirituală de percepție.

Băștinașii americani vedeau aceste spirite-ghid sau totemuri ca pe niște gardieni ai pământului sau spirite ale animalelor vii. Fiecare animal-totem este asociat unui semn zodiacal, în funcție de trăsăturile fiecăruia. Așadar, pe baza semnului sub care stă zodia noastră, putem afla care sunt animalele ce ne sunt ghizi încă de la naștere.

Iată ce spirit te ghidează în funcție de zodie!

umbra fantoma

Există patru direcții sacre, patru anotimpuri și patru semne care influențează zodiile. Prin urmare, există și patru tipuri de spirite care ne ghidează în viață. Acest ghid poate să ne apară în vise, semne sau evenimente simbolice și poate face parte din categoria spiritelor mesagere, călătoare, călăuzitoare sau din cea a umbrelor. Învățarea diferențelor dintre cele patru tipuri de totemuri este esențială pentru a ști cum să reacționezi și ce acțiuni să întreprinzi atunci când animalul tău ți se va dezvălui.

Mesagerul – Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Animale: fluture, vultur, bufniță, șoim

Mesagerul apare brusc în viața ta și pleacă doar atunci când mesajul este înțeles. Mesajul, în natura sa, poate fi spiritual sau chiar un avertisment, fiind legat de un aspect important al vieții tale, sau o atenționare asupra unei acțiuni pe care urmează să o întreprinzi. Uneori, acest animal mesager poate apărea în timpul unui eveniment neobișnuit, lăsând o impresie puternică, pe când altul poate veni în aer ca o șoaptă. Aceste animale pot fi benefice sau malefice, deoarece natura necuvântătoarelor este imparțială. Ai grijă la semne, pentru a lua cea mai bună decizie atunci când spiritul tău te ghidează.

bufnita

Umbra – Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Animale: păianjen, lup, șopârlă, corb

Acest tip de ghid îți invadează sufletul cu frică. Scopul acestuia este să te învețe o lecție pe care în trecut nu ai învățat-o de pe urma nenumăratelor greșeli pe care le-ai făcut din cauza avariției, mâniei, zgârceniei, insecurității și a altor gânduri negative pe care le ai. Un ghid Umbră se va întoarce iar și iar, creându-ți mari frici până când mesajul său îți va schimba stilul de viață sau acțiuni importante. Acest spirit este foarte puternic și te poate ajuta să îți învingi frica prin aflarea adevărului. Ignorarea acestui ghid poate fi foarte periculoasă, iar puterile acestuia vor avea un efect negativ asupra vieții tale. Ghidul Umbră trăiește în lumea spiritelor și apare în viața ta într-o perioadă de testare.

Călătorul - Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Animale: furnică, veveriță, urs, câine

Călătorul apare atunci când te afli la o intersecție de drumuri. Atunci când o decizie este luată pentru a urma o anumită cale în viață, ghidul călător va fi acolo pentru a-ți face drumul mai ușor. Acest lucru poate dura luni întregi sau chiar ani până la îndeplinire. Dacă drumul pe care l-ai ales este cel corect, atunci va fi un ghid foarte blând, care te va sfătui și te va îndruma la orice pas. Dacă te pierzi pe parcurs, acesta îți va arăta calea de întoarcere. Spre deosebire de Spiritul Mesager, care vine și pleacă repede, Călătorul rămâne alături de tine până când viața ta este schimbată complet.

fata care se uita intr-un glob de sticla

Călăuzitorul – Apă (Rac, Scorpion, Pești)

Animale: broască țestoasă, șarpe, castor, vidră

Acest spirit rămâne o parte din tine de-a lungul întregii vieți și reflectă interiorul tău. Poți avea mai mulți ghizi de acest fel, iar cei noi pot apărea atunci când te aștepți mai puțin. Aceștia nu pleacă și nu dispar, ci se integrează în viața ta. Atunci când nu mai ai nevoie de un anumit spirit, acesta va fi înlocuit cu unul nou, însă doar dacă celălalt și-a îndeplinit misiunea.

Ce se întâmplă atunci când te conectezi cu spiritul care te ghidează?

Conectarea cu ghidul tău te va face o persoană mai bună. Vei fi mult mai sănătos fizic, mintal, emoțional și spiritual. Vei vedea lumea și lucrurile de pe acest pământ mult mai clare și mai profunde. Animalele sunt niște creaturi fericite. Nu există îndoială că acestea împărtășesc cele mai frumoase și echilibrate emoții. Animalele se iubesc și se apără reciproc. De asemenea, acestea simt și tristețe, și melancolie și nu cunosc sentimentele de invidie și ură. Necuvântătoarele trăiesc o viață fără păcat și ar trebui să le avem ca exemplu pentru a avea o viață împlinită.

femeie pe plaja la apus de soare

Așadar, animalele sunt aici ca să ne educe și să facă din noi niște ființe mai bune. Acestea ne aduc mereu aminte că suntem doar o mică parte a unui proiect imens de creație, că fiecare parte a creației are locul său și că fiecare creatură are propria voință și un suflet unic.

Trebuie să începem acest proces de învățare prin dezvoltarea relației cu unul sau mai multe animale ghid. Acest lucru presupune timp și răbdare, dar nu și interacțiune fizică. În schimb, putem să învățăm despre trăsăturile acestora, despre obiceiuri, caracteristici și spirit. Animalul ghid trebuie să fie un izvor de inspirație pentru noi. Doar în acest mod putem să beneficiem de prețioasele sfaturi ale acestuia.

Articolul urmator
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?
Incepe quiz
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (38)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.