Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ce spune despre tine culoarea lunii în care te-ai născut

Luni, 13.02.2017
de Andreea Baluteanu

Cu siguranţă, dacă eşti pasionată de astrologie şi îţi place să îţi înţelegi temperamentul prin prisma influenţelor planetelor, ai auzit şi despre culoarea caracteristică zodiei tale. Poate ai introdus-o în vestimentaţie sau ai reflectat asupra faptului că ţi se potriveşte sau nu, dar nu ai mers mai departe de atât!

Noi te sfătuim să renunţi la această atitudine, deoarece culoarea lunii în care te-ai născut spune mai multe despre tine decât crezi. Descoperă în rândurile de mai jos care era nuanţa lumii la momentul naşterii tale şi cum te influenţează acest colorit!

Culoarea lunii în care te-ai născut îţi spune cine eşti!

Colorarea lunilor nu este o decizie aleatorie, luată de un astrolog plictisit, ci are legătură cu dansul anotimpurilor, cu succesiunea peisajelor în natură şi, bineînţeles, cu semnificaţiile echinocţiilor şi ale solstiţiilor!

culori

Descoperă mai jos care îţi este personalitatea, în funcţie de culoarea lunii tale de naştere!

Eşti născută între...

... 20 ianuarie-18 februarie: culoarea ta este indigo

Înţelepciunea şi demnitatea sunt valori pe care pui un accent intens în viaţă şi care îţi vor guverna existenţa. Culoarea naşterii tale îţi promite un trai îndelungat şi îndestulător, graţie maturităţii tale spirituale, a experienţei pe care o clădeşti uşor şi a judecăţii ascuţite. Consideri că dezvoltarea spirituală, adevărul şi virtuţile sunt foarte importante şi nu te-ai lăsa pentru nimic în lume călăuzită de altceva decât de valori înalte. Faci parte doar din regalitatea pupuriului!

... 19 februarie-19 martie: culoarea ta este albastru

Cuvântul tău preferat este încredere! Sufletul îţi este luminat de credinţă, purificarea spirituală se numără printre idealurile tale în viaţă, iar respectul şi toleranţa sunt valori după care te ghidezi. Emani o graţie desăvârşită cu fiecare pas, iar răbdarea şi compasiunea te transformă parcă într-o fiinţă celestă. Eşti adaptabilă şi ai puterea de a reveni la viaţă, precum primăvara, crezi în profeţii şi într-o ordine plină de semnificaţii care va fi instaurată. Eşti profundă precum culoarea ta, albastrul!

... 20 martie-19 aprilie: culoarea ta este turcoaz

Ce îţi doreşti cel mai mult de la viaţă? Să fii protagonista sa, să descoperi şi să ai parte de echilibru. Eşti calmă, înţelegătoare şi deschisă, dai dovadă de empatie şi de flexibilitate şi nu îţi place să îi judeci pe ceilalţi. Serenitatea ta nu trebuie însă confundată cu o personalitate visătoare, pentru că ai o latură practică extrem de dezvoltată şi o vibraţie puternică, asemănătoare culorii specifice lunii naşterii tale, turcoaz!

... 20 aprilie-20 mai: culoarea ta este verde

Felicitări, ai în faţă o existenţă fructuoasă! Cuvintele tale magice sunt creştere, regenerare, iar viaţa ţi se va derula în jurul epitetelor fertilitate, prosperitate şi noroc. Eşti idealistă şi ţinteşti spre dezvoltarea spirituală, dar acorzi în aceeaşi măsură şi o importanţă crescută supravieţuirii şi siguranţei. Eşti energică și sănătoasă, precum culoarea caracteristică lunii tale de naştere,  verdele!

femeie

... 21 mai-20 iunie: culoarea ta este oliv (verde măsliniu)

Verdele îşi mai atenuează din prospeţime, dar capătă profunzime pe plan intelectual! Eşti inteligentă, independentă şi receptivă la nou. Exuberanţa ta se manifestă mai ales în domeniul profesiei şi al ştiinţei: adori să înveţi şi nu îţi place să laşi vreo zi să treacă fără a descoperi ceva nou. Cauţi semnificaţiile ascunse ale lucrurilor şi eşti stimulată de schimbare. Conceptul care ţi se aplică cel mai bine este trezirea la viaţă, din toate punctele de vedere.

... 21 iunie-21 iulie: culoarea ta este galben

Una dintre cele mai calde culori nu putea reflecta decât un spirit optimist! Iluminarea este cuvântul tău caracteristic, cu accent pus pe exprimarea liberă şi pe claritate. Eşti puternic racordată la mediul în care trăieşti, iar concentrarea nu îţi lipseşte. Caldă, receptivă şi decisă, ai o conştiinţă puternică şi acţionezi de cele mai multe ori în numele şi sub influenţa ei!

... 22 iulie-21 august: culoarea ta este auriu

Putere, aventură, faimă, încântare: sunt numai câteva dintre atributele care îţi guvernează existenţa. Pe măsură ce culoarea lunii tale devine şi mai aprinsă, spiritul tău devine mai încrezător şi chiar mai autoritar. Cuvântul tău predilect este succes, plin de entuziasm şi de satisfacţie. Ai o personalitate intensă, care se va dovedi influentă, iar fericirea va fi un ideal tangibil. Culoarea lunii tale arată foarte bine!

... 21 august-22 septembrie: culoarea ta este portocaliu

Deja am depăşit culoarea iubirii de sine, auriul, şi am păşit pe tărâmul dragostei pentru familie şi pentru comunitate. Bucuria este cuvântul tău caracteristic, dar nu o păstrezi doar pentru tine, ci o împarţi cu plăcere şi cu ceilalţi. Căminul, acel „acasă” plin de împlinire, este unul dintre cele mai importate concepte din viaţa ta: să aparţii de un loc, să fii loială, să ai prieteni şi să beneficiezi de împlinire sentimentală sunt cele mai de preţ năzuinţe ale tale!

... 23 septembrie-21 octombrie: culoarea ta este stacojiu (scarlet, roşu aprins)

Eşti determinată, dedicată, vigilentă, aproape invincibilă. Puterea este cuvântul tău caracteristic, cu sensul de forţă irezistibilă, dublată de energie fizică şi de voinţă. În aceste condiţii, nu e de mirare că victoria îţi este asigurată în toate! Nu eşti însă o fire egoistă şi vei avea grijă să îi protejezi şi pe cei dragi. Frumuseţea este un concept important pentru tine, din toate punctele de vedere.

femei sport

... 22 octombrie-20 noiembrie: culoarea ta este roşu

Energia şi curajul nu îţi lipsesc şi se află pe primul loc, umăr la umăr, printre cele mai puternice valori ale tale. Ai o putere interioară imensă, o rezistenţă demnă de invidiat şi o tenacitate care îţi va asigura gloria. Eşti pasională, romantică şi senzuală, dar te vei împlini mai degrabă printr-o iubire matură decât prin focurile nestinse ale tinereţii. Eşti plină de patimă, precum culoarea naşterii tale!

... 21 noiembrie-20 decembrie: culoarea ta este ametist (un amestec de mov şi roz)

Pentru tine, cea mai importantă este creativitatea. Originalitatea şi acuitatea percepţiilor îţi cimentează drumul în viaţă. Eşti autodidactă şi nu suporţi să traversezi o situaţie sau să ai o experienţă fără a reţine ceva din ea. Nu e neapărat vorba de o cunoaştere tradiţională, ci de una intuitivă. Ai o stimă puternică faţă de tine şi eşti conştientă de valoarea ta, dar discernământul te împiedică să cazi în capcana aroganţei. Eşti una dintre cele mai mari iubitoare ale poeziei şi ale frumuseţii vieţii!

... 21 decembrie-19 ianuarie: culoarea ta este violet

Culoarea lunii tale de naştere este una magică, care pune accent pe intuiţie, cuvântul tău caracteristic. Inspiraţia şi imaginaţia se numără printre cele mai importante repere ale tale şi nu ai putea trăi fără muzică şi idealuri. Crezi puternic în destin şi în magie şi ai o apetenţă înnăscută pentru eleganţă şi lux! Eşti una dintre personalităţile artistice, care înfrumuseţează această lume banală!

Tu ce părere ai? Ţi se potriveşte culoarea lunii în care te-ai născut?

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!