Ce spune Mihai Voropchievici despre persoanele care au semne din naștere

Ce spune Mihai Voropchievici despre persoanele care au semne din naștere

Ramona Jurubita

Toți știm clasica poveste despre semnele din naștere care apar după ce mama însărcinată fură ceva și apoi își atinge o parte a corpului cu mâna cu care a comis fapta. Nu-i așa că ai auzit-o atât de des încât ești convins că așa este și că ele nu înseamnă nimic mai mult? Ei bine, acestea sunt mai mult decât atât. Conform cunoscutului specialist în numerologie, Mihai Voropchievici, petele avute încă de la naștere sunt de fapt semne pe care le-a trimis divinitatea, niște amprente care indică personalitatea acelui om.

„Unii oameni au un semn lăsat de sus, există diferite forme, diferite mărimi. În funcţie de posesor, unde e plantată, de acolo putem să aflăm niște ciudăţenii. Cu ce har a venit? Sau în momentul în care i-a dat-o Dumnezeu, de ce i-a dat-o? Popular se spune că a furat când era însărcinată cu tine, a furat o măslină și a pus mâna la obraz și i-a ieșit o măslină acolo, pe un picior, pe un braţ. Asta trebuia să îi apară persoanei respective ca un semn, ca un ghid, adică tu ești ales de Divinitate. Ales poate însemna ales spre ați urma o cale fericită, dar la fel de bine poate fi mai puțin fericită această cale.”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Mihai Voropchievici, numerolog

Sursa foto: captură Youtube

Se pare că semnele au diferite semnificații în funcție de zona în care apar, dar depinde și de sexul persoanei, pentru că o pată poate însemna altceva dacă este pe corpul unui bărbat și altceva dacă este pe corpul unei femei. Cu cât semnul este mai mare, cu atât este mai puternică și trăsătura de caracter pe care o reprezintă.

„Nu toate acele pete care apar au aceeași culoare. Unele sunt mai proeminente, unele sunt mai vineţii, mai albăstrii, am văzut și pete aproape de negru. Astea vin să ne ofere câte ceva. Ele pot fi scoase, dar asta nu înseamnă că ne anulăm și calitățile.”, a spus Mihai Voropchievici.

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie: ce nu iubesc bărbaţii la femei. "Rețeta dezastrului" în relație, din perspectivă masculină

Ce reprezintă semnele din naștere pe care le au bărbații?

 • Pe față
  Dacă un bărbat are o pată pe față, el are un caracter dificil, este un om greu de înțeles și considerat „complicat” de cei din jurul lui. Bărbații cu semne din naștere pe o zonă a feței au un comportament diferit de al celor din jur și își găsesc greu locul în societate. Iar dacă pata se află sub gură, bărbatul respectiv este mai dur și are o exprimare mai riguroasă.
  „Astfel de bărbați se găsesc rar.”, a spus numerologul.
 • Pe mână
  Dacă un bărbat are semne din naștere pe braț sau pe antebraț, el este o fire mai retrasă, care nu se amestecă în mulțime și îi place să fie singur în momentele importante. Acești oameni au capacitatea de a rezolva orice problemă care se ivește pentru că sunt firi descurcărețe.
  „Așa cum au spus cercetătorii, este un semn al mâinilor de aur.”, a explicat Mihai Voropchievici.
 • Pe spate
  Bărbații cu pete pe spate, pe gât și pe fese sunt cei care au o intuiție puternică și nu poți să îi înșeli sau să îi minți pentru că își dau seama imediat. De asemenea, sunt persoane înțelepte și au capacități anticipative.
  „Ei au o intuiție fantastică.”, a exclamat specialistul.
 • Pe picior
  Dacă semnul se află pe piciorul stâng al unui bărbat, acesta indică un caracter puternic. Acești bărbați devin soți buni și tați perfecți. Dacă semnul este pe piciorul drept, el poate însemna că posesorul este egoist, dar că își ascunde această latură.

Ce reprezintă semnele din naștere pe care le au femeile?

 • Pe față
  Femeile cu semne pe chip sunt firi solare, empatice și optimiste. Ele nu se lasă doborâte de greutățile vieții și devin femei de succes; pot fi mame și soții foarte bune.
  „O astfel de pată pe chipul femeiolor este un semn de mare fericire.”, a explicat Mihai Voropchievici.
 • Pe mână
  O femeie cu un semn pe mână este modestă, dar directă și dură uneori. Ele pot pierde prietenii dacă nu învață să îi aprecieze și dacă nu au grijă cum exprimă ceea ce gândesc.
 • Pe spate
  Dacă femeia are un semn pe spate, pe gât sau pe fese, atunci are o voință de neînvins și o energie puternică.
  „Ce-și pun în cap aia reușesc. Cu cât semnul din naștere este mai aproape de umăr, cu atât femeia este mai încrezătoare.”, a spus numerologul.
 • Pe picior
  Dacă semnul este pe piciorul stâng, femeia este conservatoare și știe întotdeauna care este adevărata ei valoare. Dacă semnul este pe piciorul drept, femeia deține o inteligență peste limită, ea nu poate fi înșelată și nu îi place minciuna. „Pe piciorul drept este semn de inteligență și de elocvență la o femeie.”, a explicat specialistul la Antena 3.

Dacă o persoană are mai multe semne din naștere se va lua în considerare doar semnul cel mai mare pentru că el definește cea mai importantă trăsătură de caracter a acelei persoane.

Acum că știi semnificațiile acestor semne, o să privești diferit persoanele care le au și o să încerci să vezi dacă se potrivesc cele spuse de specialiști? Se pare că oamenii cu semne din naștere chiar sunt speciali și comportamentul lor este definit de urmele pe care le au pe corp. Semnificația acestor pete ne poate ajuta și să îi cunoaștem mai bine pe cei din jur, chiar înainte de a ne apropia și de a purta discuții mai amănunțite.

Citește și: Mihai Voropchievici avertizează: "Persoanele care au această grupă de sânge divorțează repede"

Surse articol: Antena3StiridinlumeFanatik

Sursa foto principală: captură Youtube

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.