Nu Skin

Ce origini ai in functie de forma degetelor de la picioare

Viorica Ghinea, redactor

Fiecare popor se diferentiaza de celelalte prin diverse caracteristici cum ar fi culoarea pielii, a parului si a ochilor, forma corpului si chiar printr-o tendinta spre dezvoltarea anumitor afectiuni. Daca pana acum erai obisnuita cu ghicitul viitorului in palma, iata ca si forma degetelor de la picioare poate descifra anumite mistere. Spre exemplu, ele te pot ghida spre stramosii tai. Descopera ce origini ai in functie de conformatia degetelor de la picioare!

picioare

Degetele de la picioare iti dezvaluie originea stramosilor tai

Ti-ai inchipuit vreodata ca modul in care s-au dezvoltat degetele tale de la picioare te poate conduce spre primii tai stramosi? Desi ideea ti se poate parea amuzanta la inceput, totusi ar trebui sa iei in considerare si acest aspect. In imaginea de mai jos vei observa cinci forme diferite, studiul concentrandu-se pe dimensiunea si tipul degetelor.

forma degetelor de la picioare

De obicei, primele doua forme sunt mai intalnite, ceea ce ar semnifica faptul ca majoritatea dintre noi ne tragem din egipteni sau romani. Nimic surprinzator, avand in vedere importanta si expansiunea pe care au cunoscut-o cele doua civilizatii in trecut.

Poporul egiptean: degetul mare este mai lung decat celelalte degete (care sunt dezvoltate pe trepte).

Poporul roman: primele trei degete sunt egale, iar ultimele doua se diferentiaza clar.

Poporul grec: al doilea deget este cel mai lung dintre toate, intrecandu-l chiar si pe cel mare.

Poporul german: degetul mare este cel mai bine dezvoltat, in timp ce restul au aceeasi dimensiune.

Civilizatia celtica: degetele au o forma neregulata. Al doilea este cel mai lung, cel mare este la egalitate cu al treilea, la fel si ultimele. Aceasta forma este rar intalnita la oameni, ceea ce ar putea avea o legatura si cu faptul ca civilizatia celtica nu mai exista, desi exista culturi care au preluat anumite influente (irlandezii, scotienii, galezii - Tara Galilor, bretonii - locuitorii nativi ai regiunii franceze Bretania, din vestul tarii).

Acest test nu are legatura cu stramosii recenti din arborele genealogic, ci cu originile tale mai vechi. Analizeaza bine forma degetelor de la picioare si vezi unde te incadrezi, ca sa afli ce origini ai.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta