Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cele două zodii care dezlănțuie iadul când se unesc

Victoria Dragan

Nu există în tot horoscopul două zodii ca ele! Atunci când își unesc forțele, ele reușesc să dezlănțuie iadul și să aibă pe toată lumea la picioarele lor. Au o putere incredibilă și separat, dar atunci când sunt împreună, nu le poate doborî nimeni.

Iată care sunt cele două zodii care dezlănțuie iadul atunci când își unesc forțele și își pun în aplicare ideile!

Echipa zodiacală care dezlănțuie iadul: nimic nu îi poate sta în cale!

Ambele semne astrologice se află sub influența lui Marte, zeul războiului, astfel că sunt intense, determinate și extrem de curajoase. Atunci când li se pune pata pe un anumit lucru, nu le mai poate sta nimic în cale. Din fericire, nu sunt dușmani de moarte, altfel ar distruge totul în jurul lor. Ceea ce le salvează echipa este faptul că fac parte din elemente diferite – Foc, respectiv Apă, motiv pentru care se completează destul de bine.

Oare care sunt zodiile care devin de temut atunci când formează o echipă? Ei bine, alungăm misterul astrologic și îți dezvăluim semnele care au atâta putere împreună încât reușesc să deschidă chiar și porțile iadului: Berbec și Scorpion. Reprezentanții lor nu sunt ușor de mulțumit, iar personalitatea lor este schimbătoare. Adevărul este că cei din jur nu prea știu cum să se comporte cu ei, pentru că stau deseori cu teama că vor atinge un punct sensibil, unul care va face lava să clocotească și să erupă.

elemente

Atunci când au interese comune, cele două zodii devin de neoprit și merg până în pânzele albe, până la porțile iadului. Niciun obstacol nu este suficient de dificil de depășit pentru ele. Poate că ar renunța la scopul lor dacă ar fi singure, dar împreună lucrurile stau cu totul altfel. Prind mai mult curaj ca oricând, iar atmosfera devine sufocantă în preajma lor. Puțini reușesc să facă față intensității de care dau ele dovadă atunci când sunt motivate să facă ceva în viață. Energia lor este copleșitoare, astfel că nu oricine reușește să le înțeleagă. Doar cei născuți în Berbec și Scorpion pot să priceapă ce se întâmplă cu adevărat unii în sufletele celorlalți.

Atunci când își unesc forțele, reprezentanții acestor zodii pasionale sunt în stare de orice. Berbecii atacă în forță, iar Scorpionii își pun în aplicare planurile malefice. Dacă le-a greșit cineva, ar trebui să se ferească din calea lor. Răzbunarea lor va fi cruntă, mai ales dacă au și sprijinul celor născuți în zodia Berbec. Cu siguranță vor reuși să îi facă viața un coșmar persoanei respective. Mai pe scurt, cele două zodii sunt în stare să aducă iadul pe pământ atunci când își unesc mințile strălucite, dar diabolice.

Tu ce părere ai despre această echipă zodiacală? Chiar sunt nativii lor de temut atunci când își unesc forțele?

Află dacă ajungi în iad ori în rai în funcție de zodia ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!