Cele două zodii care pot trece peste orice

Cele două zodii care pot trece peste orice

Redactor Andreea Baluteanu

Sunt zodii care se lasă doborâte la cea mai mică adiere de vânt, dar şi zodii care nu dau înapoi din faţa niciunei provocări. Însă mai sunt și semne astrologice care, deşi nu caută cu tot dinadinsul să se remarce, au un caracter adaptabil, puternic, care le permite să treacă peste orice. Fie ploaie, fie vânt, aceste persoane au toate şansele să supravieţuiască oricărui cataclism.

Descoperă mai jos zodiile care pot trece peste orice!

Capricornul şi Taurul, zodiile care pot învinge orice obstacol

Zodiile de pământ sunt recunoscute pentru statornicia şi puterea lor interioară, la fel ca elementul din care îşi trag seva. Printre ele, Capricornul şi Taurul sunt renumite pentru faptul că nu se lasă doborâte de niciun obstacol şi că îşi revin, oricât de mult ar suferi.

Capricorn

Rezistenţa deosebită a Capricornului provine din firea sa ambiţioasă. Nu este obstacol peste care acest semn zodiacal să nu treacă, mai ales dacă îl consideră semnificativ pentru evoluţia sa în viaţă.

Înainte de toate, femeile născute în Capricorn îşi doresc să reuşească în viaţă. Lucide şi inteligente, ele ştiu că se „înhamă” la o misiune dificilă, aşa că îşi antrenează de mici „muşchii” voinţei şi îşi şlefuiesc capacitatea de a depăşi orice obstacol. În plus, aceste native au o disciplină de oţel şi un apetit aproape inuman pentru muncă, aşa că vor face tot posibilul pentru a trece peste orice. Pur şi simplu nu le stă în fire să se lase păgubaşe!

De partea cealaltă, femeile născute în zodia Capricorn sunt imbatabile şi când vine vorba să îşi revină după o tragedie suferită. E adevărat, firea lor reţinută şi practică le împiedică să se lase absorbite cu totul de o persoană din viaţa lor sau de o activitate care le face plăcere, aşa că riscul de dependenţe sau imposibilitatea de a trăi în absenţa cuiva sau a ceva sunt reduse. Totuşi, chiar şi când primesc lovituri care pe celelalte semne zodiacale le-ar doborî la pământ, nativele din Capricorn se ridică în picioare, reuşind să se „adune” şi din cele mai vitrege condiţii. Nu degeaba sunt considerate cele mai deştepte native din tot zodiacul!

Taur

La început, Taurul nu pare un candidat promiţător la titlul de zodie atotputernică. Atunci când vezi nativa acestui semn, pe terasa cofetăriei sale favorite, înconjurată de prăjiturile sale preferate şi purtând eşarfa cu flori care îi place atât de mult, consideri că şi o adiere rece de vânt o poate doborî la pământ.

Însă aparenţele înşală! Deşi Taurii sunt mai înceţi la început, odată ce au făcut primii paşi pe drumul spre succes, cu greu vor putea fi abătuţi de pe calea lor victorioasă. Aşa cum Capricornii sunt mânaţi înainte de ambiţiile lor strălucitoare, în pofida a orice, Taurii sunt împinşi din interior de forţa lor lăuntrică. Aceste native au fost înzestrate cu o putere extraordinară de a îndura lucruri îngrozitoare pentru unii şi de a se reface după orice lovitură, oricât de grea ar părea.

În plus, femeile născute în zodia Taur sunt „abonate” şi la statornicia caracteristică elementului lor guvernant, Pământul. E adevărat, în anumite ipostaze, ele pot transforma această stabilitate nativă în încăpăţânare, ceea ce le slăbeşte şansele de reuşită, dar, odată ce realizează că propria lor atitudine le ţine în loc, vor renunţa cât ai zice „Taur” (nu Peşte) la ea.

O altă trăsătură care îi face pe Tauri să treacă peste orice? Caracterul lor practic. Rareori acest nativ va consuma energie în scopuri care să nu merite efortul depus, aşa că îşi va conserva toată rezistenţa pentru acele momente cu adevărat importante, de „totul sau nimic”, pe care le va traversa cu o uşurinţă dezarmantă!

Dacă aceste zodii nu se lasă înfrânte când sunt singure, împreună fac o echipă imbatabilă, care nu va fi doborâtă de nimeni şi de nimic!

Tu te numeri printre aceste semne zodiacale care pot trece peste orice? Eşti înzestrată cu această putere de a depăşi orice obstacol?

Articolul urmator
Avertismentul părintelui Calistrat! "În clipa în care am blestemat, blestemul se întoarce peste noi"
Avertismentul părintelui Calistrat! "În clipa în care am blestemat, blestemul se întoarce peste noi"
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă
Incepe quiz
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (95)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.