Nu Skin

Cele mai bune soacre din zodiac

Victoria Dragan

Cine nu a auzit de vorba populară „Soacră, soacră, poamă acră”? Și mulți chiar au simțit pe pielea lor cât de acră poate să fie mama partenerului de cuplu. Dar nu trebuie să le băgăm pe toate în aceeași oală. Trebuie să recunoaștem că există și soacre numai bune de pus pe rană.

Iată în ce semne zodicale se nasc cele mai bune soacre!

Patru femei din zodiac care merită titlul de „cele mai bune soacre”

Taur

Dacă soacra ta este născută în zodia Taur, atunci ești norocoasă. Ea se va oferi întotdeauna să te învețe lucruri legate de întreținerea gospodăriei și de gătit, dar nu va încălca niciodată limitele. Ea își va dori să se apropie de nora ei încă de la început, pentru că știe cât de importantă este această legătură pentru fiul ei. Totuși, oricât de bine te-ai înțelege cu această nativă, nu îi mărturisi chiar toate grijile tale de pe suflet. Nici nu te gândi să vorbești cu ea despre problemele pe care le ai cu partenerul tău. Până la urmă, este fiul ei și trebuie să îți dai seama că va ține cu el. În plus, dacă i se va părea că nu ai o influență pozitivă asupra lui, s-ar putea să îl întoarcă împotriva ta.

Gemeni

O altă soacră bună de pus pe rană este cea născută în semnul astrologic Gemeni. Ea este sociabilă și prietenoasă, așa că nu vei avea prea multe probleme cu ea. Nu se va băga niciodată între tine și cel drag, pentru că își cunoaște bine limitele. Dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, există șanse mari să deveniți cele mai bune prietene. Dacă alegi să îi spui anumite secrete, nu te va trăda nici măcar în fața fiului ei. Totuși ai grijă să nu o critici în vreun fel, fiindcă își va schimba repede atitudinea față de tine, chiar la polul opus.

Vărsător

Soacra născută în zodia Vărsător este originală, deschisă și simpatică, astfel că nu va încerca să îți caute nod în papură. Dimpotrivă, ea preferă să vadă lucrurile bune la cei din jur. Te va ajuta să te acomodezi repede în sânul familiei și te va vorbi mereu de bine. Bineînțeles, trebuie să îi oferi mereu impresia că ești cel mai bun lucru care i se putea întâmpla odorului ei. Câștigă-i încrederea de la început și îți va fi mereu un aliat de bază.

Pești

Soacra ta este născută în zodia Pești? Este evident că ai tras lozul câștigător nu doar cu fiul ei, ci și cu această femeie minunată. Te va primi încă de la început cu căldură și va încerca să se apropie de tine. Nu vei primi nici măcar de la mama ta sfaturi mai bune decât cele pe care ți le oferă reprezentanta acestui simbol astrologic. Nu va încerca să te îndepărteze din viața fiului ei ori să se comporte urât cu tine, nici măcar dacă nu vei fi pe placul ei. Te va accepta oricum, numai de dragul fiului ei.

Femeile care au soacrele născute în aceste semne zodiacale se pot considera norocoase, pentru că nu vor simți pe pielea lor cum este să aibă lângă ele un balaur cu șapte capete.

Citește și cum sunt celelalte soacre din zodiac!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!