Cele mai frumoase colinde care se cântă în seara de Moș Ajun

Cele mai frumoase colinde care se cântă în seara de Moș Ajun

Redactor Raluca Margean

Crăciunul este cea mai frumoasă și mai îndrăgită sărbătoare creștină, copii și adulți deopotrivă întâmpinând nașterea Domnului cu multă bucurie și veselie în suflete. În fiecare an, seara de Moș Ajun și ziua de Crăciun sunt zile speciale, cu momente încărcate de emoție și mulțumire sufletească. Din astfel de sentimente s-au născut colindele pe care le cântăm cu mare drag de fiecare dată.

Cele mai frumoase colinde sunt cele cântate de copii, pentru că glasurile lor de îngerași ne emoționează profund și ne bucură inima. E o adevărată binecuvântare să-i auzi pe copii cântând colinde în seara de Moș Ajun, așezați frumos în fața bradului.

Topul celor mai frumoase colinde de Moș Ajun 

Toate colindele sunt speciale și e destul de greu de întocmit un top al celor mai frumoase. Pe lângă colindele clasice românești pe care le știm din moși-strămoși, în ultimii ani au apărut și alte colinde minunate, pe copiii le-au îndrăgit imediat. Noi vă invităm să ascultați șapte dintre acestea, să le învățați și să le cântați în Ajunul Crăciunului.

1. În seara de Moș Ajun

Un cântecel tare frumos despre minunata seară din Ajun. Îngerii cântă imn de slavă, magii călătoresc să-l vadă pe pruncul sfânt, iar bucuria și magia sunt prezente în sufletele noastre. 

2. Un „Altfel de colind”

Nașterea pruncului sfânt reprezintă o veste minunată pe care toți oamenii o primesc cu mare bucurie. Acest colind ne anunță venirea pe lume a pruncului Iisus de Crăciun și ne îndeamnă să credem în continuare în minuni. 

3. Vine Moș Crăciun

Cel mai așteptat eveniment de către cei mici este seara în care primesc minunatele daruri de la Moș Crăciun. Întâmpinați-l pe bătrânul darnic cu acest colind minunat!

4. Colindul piticilor

Ce-ar fi seara de Ajun dacă nu ar fi colindătorii? Acesta este un colind tare drăguț pentru copiii de grădiniță despre momentul plin de bucurie al colindatului. 

5. Ăsta-i Crăciunul

Acest colind vorbește despre minunatul spirit al Crăciunului, atmosfera încărcată de emoție și bucurie: clopoței, zarvă mare, miros de cozonac proaspăt, brad împodobit și daruri de la Moș Crăciun. Acesta este Crăciunul pe care toți îl așteptăm!

6. Poveste de Crăciun

Acest colind vorbește despre acea minunată zi în care s-a născut domnul nostru Iisus Hristos, despre ieslea călduroasă și primitoare, despre călătoria magilor și bucuria care s-a așternut în lume. Povestea Crăciunului este spusă în versuri frumoase și cu emoție în glas. 

7. Magia Crăciunului

Spiritul Crăciunului este foarte bine transmis prin acest colind sensibil. Sărbătoarea sfântă este un eveniment plin de magie, cu o atmosferă caldă, minunată. 

Bucurați-vă de darurile de la Moș Crăciun și de magia sărbătorilor sfinte! 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Sfaturile pe care Ilarion Argatu lăsate moștenire pentru credincioși: „Elimină păcatul și împacă-te cu Dumnezeu și atunci Te va asculta”
Sfaturile pe care Ilarion Argatu lăsate moștenire pentru credincioși: „Elimină păcatul și împacă-te cu Dumnezeu și atunci Te va asculta”
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.