Cele mai frumoase mesaje de felicitări pentru colegii de serviciu

Cele mai frumoase mesaje de felicitări pentru colegii de serviciu

Redactor Alexa Galgau

Uneori îi urăști, alteori îi iubești. Colegii de serviciu sunt acei oameni cu care te vezi zilnic și cu care adesea ajungi să te împrietenești, ceea ce transformă mersul la muncă din corvoadă în plăcere. Dacă și tu te înțelegi bine cu colegii de serviciu, probabil te-ai gândit de multe ori că ai vrea să îți exprimi cumva sentimentele față de ei și să le arăți cât de recunoscătoare ești că poți lucra alături de ei, în special la ocaziile speciale, precum onomastice sau zile de naștere.

Există multe metode de a-ți exprima recunoștința, iar una dintre ele este să trimiți mesaje frumoase de felicitări pentru colegii de serviciu, aducându-le astfel un zâmbet pe buze cu niște cuvinte alese!

Felicitări pentru colegi de serviciu -colegi la birou

Mesaje de felicitări pentru colegii de serviciu

Comportamentul pe care-l ai la locul de muncă foarte important pentru că atmosfera creată la birou te poate ajuta să-ți crești productivitatea și satisfacția. Încearcă să creezi un mediu plăcut și să stabilești relații bune cu colegii tăi de serviciu și vei avea numai de câștigat. Arată-ți prețuirea pe care o ai față de colegii tăi prin aceste mesaje frumoase pentru colegii de serviciu:

 • Fericirea înseamnă multe lucruri, iar unul dintre ele este plăcerea de a lucra alături de oameni minunați, care sunt o adevărată inspirație pentru tine.

 • Eu sunt o norocoasă, pentru că niciodată ziua de luni nu mi se pare un chin, datorită colegilor ca tine, cu care abia aștept să mă văd!

 • Oricare a fost postul pe care l-am ocupat la muncă, am ajuns acolo nu prin forțele proprii în totalitate, ci și cu ajutorul colegilor, al oamenilor alături de care am asudat, am râs în vremurile bune și am plâns în vremurile proaste. Nu aș fi ajuns nicăieri fără astfel de oameni în jurul meu.

 • Nimic nu se compară cu a veni la muncă având lacrimi în ochi și a pleca de la muncă zâmbind, datorită colegilor. Sunt cu adevărat norocoasă să lucrez cu prieteni, nu cu străini!

 • Uneori, nu apreciem lucrurile mărunte care ne fac viața mai frumoasă. La muncă suntem atât de preocupați de ceea ce avem de rezolvat, încât nu știm să ne bucurăm de pauza de 10 minute în care ne bem cafeaua cu colegii sau de pauza de prânz, când putem să „bârfim” și să fim prieteni, nu doar colegi. Eu am învățat să mă bucur de aceste lucruri și să fiu recunoscătoare că am colegi de serviciu care sunt mult mai mult decât colegi!

 • Îți mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit și pentru toată răbdarea pe care ai avut-o cu mine când am învățat să fac primii pași în companie.  Sper că am reușit să mă revanșez și să fiu o colegă bună și o prietenă de nădejde.

 • Îmi amintesc cu drag toate orele petrecute peste program împreună, lucrând până la extenuare și visând numai la o vacanță pe o insulă exotică, departe de muncă și de probleme. Acele momente, deși au fost grele, au fost și cele mai frumoase, pentru că am ajuns să ne înțelegem mai bine și să realizăm ceva împreună.

 • Atunci când ajungi la noul loc de muncă, unii colegi te privesc cu răceală, alții cu indiferență și alții încearcă să te facă să te simți ca acasă. Tu ai fost unul dintre acești colegi care au reușit să mă facă să vin cu drag la serviciu și să ajung unde am ajuns astăzi, iar pentru acest lucru vreau să îți mulțumesc din tot sufletul!

 • Pentru mine, nu ești un simplu coleg/o simplă colegă, ci o adevărată inspiratie. Încă de la început, ai fost „idolul” meu și am avut norocul să îmi oferi îndrumare atunci când am avut nevoie. Sper ca într-o zi să mă revanșez pentru tot ajutorul pe care l-am primit de la tine!

Felicitări pentru colegi de serviciu -proiect de echipă

Mesaje de felicitări pentru colegii de serviciu

 • Deși de multe ori visezi să schimbi jobul, în ziua în care pleci de la un loc de muncă îți dai seama cu adevărat ce momente frumoase ai avut. Și dacă este să regreți ceva, regreți faptul că lași în urmă unii oameni care nu au fost simpli colegi pentru tine, ci prieteni și confidenți. De aceea, vreau să apreciez ceea ce am și nu am nici cea mai mică îndoială că am cei mai buni colegi din lume!

 • Dragă (nume), aș vrea să te felicit pentru realizarea ta și să îți spun că nu am decât admirație pentru tine, din tot sufletul meu! De-a lungul anilor, am învățat de la tine mai mult decât de la oricine altcineva și ai devenit pentru mine un adevărat mentor, motiv pentru care îți voi fi mereu recunoscătoare.

 • Atunci când vii la muncă fără chef, cărând toate problemele de acasă în spate, singura consolare pe care poți să o ai este că poți să petreci câteva ore bune cu acei colegi care ți-au devenit prieteni, exact ca pe vremea când mergeai la școală și abia așteptai să te vezi cu cei mai buni prieteni din clasa ta. Tu ești un astfel de coleg pentru mine!

Aceste mesaje de felicitări pentru colegii de serviciu pot fi trimise la diverse ocazii speciale, indiferent că este vorba despre o zi de naștere, o onomastică, o promovare sau o sărbătoare.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Destinațiile de top pentru vacanța 2023. Unde trebuie să călătorești în funcție de interese
Destinațiile de top pentru vacanța 2023. Unde trebuie să călătorești în funcție de interese
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.