Nu Skin

Cele mai inspiraționale citate ale lui Al Pacino

Redactor Alexa Galgau

Al Pacino este unul dintre actorii cei mai străluciți de la Hollywood, care, cu talentul său, a reușit să scrie un capitol important în industria cinematografică. Dincolo de rolurile lui adesea excentrice sau de bărbat dur, Al Pacino este de fapt un om care a suferit toată viața de timiditate și numai scena l-a putut vindeca de această slăbiciune. Deși a pornit de jos, Pacino a ajuns unul dintre cei mai remarcabili artiști contemporani și, din acest motiv, este o adevărătă inspirație pentru noi toți.

Citește câteva citate inspiraționale ale lui Al Pacino, care te vor face să îl respecți și mai mult pe acest mare actor!

Al Pacino: citate inspiraționale

 • „Este ușor să păcălești ochiul, dar este greu să păcălești inima.”

 • „Slăbiciune mele... Aș vrea să pot să mă gândesc la câteva. Probabil aș face aceeași pauză și dacă mă întrebați de punctele mele tari. Poate că sunt unul și același lucru.”

 • „I-am cerut lui Dumnezeu o bicicletă, dar știu că Dumnezeu nu lucrează astfel. Așa că am furat o bicicletă și I-am cerut iertare.”

 • „Cel mai dificil lucru atunci când ești actor este faptul că toată lumea se poartă frumos cu tine. Ești într-o conversație și toată lumea este de acord cu ceea ce spui - chiar dacă spui ceva nebunesc. În viață ai nevoie de oameni care să îți spună ce nu vrei să auzi.”

 • „Vanitatea este păcatul meu preferat.”

 • „Problema cu mine este că trebuie să fii în pielea mea cel puțin 50 de ani înainte de a înțelege despre ce vorbesc.”

 • „Actorul devine un atlet din punct de vedere emoțional. Procesul este foarte dureros - viața mea personală are de suferit.”

 • „Când eram tânăr, mergeam la audiții doar pentru a avea oportunitatea de a participa la un astfel de eveniment, care însemna o nouă șansă de a proba ceea ce știu, de a încerca ceea ce învățasem și de a vedea cum funcționa în fața publicului, pentru că unde altundeva poți avea o audiență?”

 • „Banii îți fac viața mai ușoară. Dacă ai norocul să îi ai, ai noroc.”

 • „Să fii celebru e ca şi cum toate luminile sunt îndreptate spre tine şi nu mai poți vedea în faţă. Nu mai vezi cum sunt oamenii unii cu alţii. Anonimatul îţi oferă lucruri minunate, cum ar fi să umbli pe străzi ca toţi ceilalţi. Actorii suferă de o problemă pe care o avem cu toţii: trebuie să învăţăm să facem faţă celebrităţii şi atenţiei.”

 • „Dacă aveţi nevoie de mine, mă găsiţi tot acolo unde eram și când nu aveaţi nevoie de mine.”

 • „Cehov, Brecht, apoi Shakespeare. De asemenea, Henry Miller, O'Neill, Ibsen, Balzac şi Dostoievski. Ei m-au însoţit 20 de ani. Mi-au oferit un fel de raison d'être. Scriitorul e totul pentru mine. Cititul mi-a salvat viaţa.”

 • „Eu nu-mi dau niciodată cu părerea. Opiniile pe care le am cu privire la orice sunt în viaţa mea personală.”

 • „Am văzut actori transformându-se din actori în personalităţi. Devin atât de flataţi şi de daţi peste cap de celebritatea lor, încât uită scopul. Sunt prinşi în această celebritate şi înţepenesc în ea.”

 • „Nu am avut bani. Când am devenit bogat, am învăţat multe despre detaşare. Oamenii bogaţi cunosc banii, îi înţeleg, interacţionează cu ei diferit. Dacă nu i-ai avut niciodată, va trebui să înveți cum să o faci.”

 • „Prefer să evit cuvântul perfecţiune. Ai mărul adevărat. Şi ai mărul care arată ca mărul perfect. Problema, atunci când muşti din mărul perfect, e că nici nu are gustul mărului adevărat şi nici nu este la fel de hrănitor.”

 • „Scena a fost locul unde am simţit prima oară că pot vorbi. Personajele spuneau toate aceste lucruri pe care nu le-aş fi putut spune niciodată. Lucruri pe care nu mi-am dorit dintotdeauna să le spun, ceea ce a fost pentru mine o extraordinară descătuşare.”

 • „Shakespeare e unul dintre motivele pentru care am continuat să joc teatru. Uneori petrec zile întregi lucrând la Shakespeare de unul singur, numai din plăcerea de a-l citi, de a rosti cuvintele. Uneori sunt în stare să stau ţintuit o noapte întreagă interpretând diverse roluri. O pot ţine aşa zece ore încontinuu. Poate e legat de modul în care asimilăm inconştient lucrurile.”

Care dintre aceste citate inspiraționale ți-a plăcut cel mai mult?

Descoperă și 17 citate din Maica Tereza care îți vor da putere!

Surse foto: Splash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta