Cerșetorul cu suflet mare: el stă pe trotuar, în timp ce-și ține câinii pe așternuturile sale calde

Cerșetorul cu suflet mare: el stă pe trotuar, în timp ce-și ține câinii pe așternuturile sale calde

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Multe videoclipuri sau fotografii ce înfățișează acte de umanitate și generozitate devin virale în mediul online în zilele noastre. De această dată, mărinimia uriașă a unui om simplu a fost surprinsă într-o singură imagine ce a fost distribuită masiv în toate colțurile lumii.

Cel care a surprins fotografia a fost ofițerul forestier indian Sushant Nanda ce se plimba liniștit într-o zi pe străzile din India. La un moment dat, a fost martorul unei imagini care a reușit să îl lase fără grai și să lăcrimeze din cauza emoțiilor. Un cerșetor stătea așezat pe troturarul rece, într-o zi destul de răcoroasă, pentru a le permite câinilor săi să doarmă pe așternuturile sale calde și confortabile. 

un cersetor sta pe trotuar, in timp ce isi tine cainii pe asternuturile sale calde

O imagine cât o mie de cuvinte - un cerștetor stă pe trotuar, în timp ce își ține câinii pe așternuturile sale calde. Sursa foto: Twitter

"Bunătatea înseamnă să ai grijă de ceilalți, chiar dacă poate lor nu le pasă de tine", a fost mesajul care a însoțit fotografia publicată de Sushant Nanda pe Twitter. 

Citește și: I-a cumparat o gogoașă unui cersetor și a primit o lectie de viață

În fotografie, bărbatul fără adăpost stătea așezat în fața unei alei dintr-un parc din India. Lângă el se aflau câinii lui, întinși pe un pat improvizat și acoperiți cu o pătură din lână. De obicei, câinele este cel care își protejează stăpânul, însă în acest caz rolurile s-au inversat, iar bunătatea de care a dat dovadă bărbatul nu mai are nevoie de nicio descriere. 

Alături erau trei boluri cu mâncare și apă pentru animalele sale. Câinii dormeau liniștiți, în timp ce stăpânul său îi păzea cu atenție și se asigura că sunt în afara oricărui pericol. 

"Oamenii care nu au nimic oferă cel mai mult", a mai transmis autorul fotografiei. Gestul cerșetorului a atins inimile a mii de oameni, ce au distribuit imaginea care s-a viralizat în doar câteva ore de la publicare. Mulți oameni încearcă acum să afle mai multe despre bărbatul cu suflet de aur pentru a-l putea ajuta cu alimente sau bani. 

Surse articol: IndiaToday / Newsbust / Twitter

Sursa foto principală: Twitter

Surse foto: Twitter

Articolul urmator
Ai poftă să te îndrăgostești dincolo de spațiu și timp? „Dar veșnicia n-are timp” de Raluca Alina Iorga te învață cum!
Ai poftă să te îndrăgostești dincolo de spațiu și timp? „Dar veșnicia n-are timp” de Raluca Alina Iorga te învață cum!
Ce fel de suflet ai?
Incepe quiz
Ce fel de suflet ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.