Nu Skin

Cine tânjește după viața ta în funcție de zodie

Victoria Dragan

Indiferent că ești mulțumită de viața ta ori nu, vor exista întotdeauna în jurul tău persoane care te vor invidia pentru ceea ce ai. Poate că ție ți se pare că nu deții ceva valoros ori că nu ai trăsături interioare ori exterioare deosebite, dar cineva tânjește din umbră după viața ta.

Află despre cine este vorba și de ce ar trebui să ai mai multă grijă cu acea persoană de acum încolo!

Cine te invidiază în secret? Astrele îți dezvăluie!

Berbec

Îți spune că te admiră pentru felul tău de a fi, dar, de fapt, te invidiază și ar da orice să trăiască în pielea ta măcar o zi. Despre cine să fie oare vorba? Chiar despre colega ta mai timidă, care nu îndrăznește să își ia inima în dinți și să lupte pentru visurile ei. Ea consideră că tu obții ceea ce îți dorești întotdeauna, că nu îți este frică să îți trăiești viața, așa că oftează deseori gândindu-se la tine.

Taur

Poate că ți se va părea revoltător, însă chiar cea mai bună prietenă a ta tânjește după viața ta. I se pare că tu mereu ai avut mai mult noroc decât ea, în special în dragoste, astfel că îi vine „să își bage unghia în gât”. Crede că ea merită să aibă parte de mai multe lucruri frumoase decât tine, astfel că te invidiază în secret. Ai grijă, pentru că s-ar putea să atenteze la iubitul tău cât de curând!

Gemeni

După viața ta nu tânjește o singură persoană, ci mai multe, dar nu trebuie să te stresezi cu ele. Este vorba despre câțiva prieteni mai îndepărtați, unii care au impresia că îți merge totul ca pe roate. Te văd mereu zâmbind, înconjurată de prieteni, și te invidiază pentru popularitatea de care te bucuri. Vor încerca să îți pună câteva bețe în roate din când în când, dar nu le va merge.

Rac

Fie că ai observat, fie că nu, cert este că soacra ta te privește cu ochi plini de invidie. Nu tânjește după viața ta doar pentru că primești mai multă atenție din partea fiului ei, ci și pentru că ești tânără și frumoasă. Se regăsește în tine și ar da orice să mai aibă vârsta ta. Nu te va afecta prea mult invidia ei, pentru că realizează și ea că este vorba doar despre niște regrete rămase din trecut.

Leu

Este greu să nu găsești o persoană care să nu tânjească după viața celor născuți în zodia Leu. Nativii vor fi întotdeauna invidiați pentru norocul și statutul lor. Atât prietenii, cât și dușmanii vor fi mereu cu ochii pe reușitele lor. Dacă ești născută în această zodie, trebuie să fii mereu cu ochii în patru, pentru că oricine îți poate înfige în spate o săgeată otrăvită.

Fecioară

Probabil ai observat deja că vecina ta îți aruncă priviri ucigătoare. Ea tânjește de ceva vreme după ceea ce ai tu, iar faptul că te lauzi deseori în fața ei nu te ajută deloc în acest sens. Dorința ta de a fi perfectă o scoate din sărite, pentru că știe că niciodată nu va ajunge la nivelul tău. Nu îi rămâne decât să te invidieze toată viața ei de acum încolo.

Balanță

La cine din jurul tău trebuie să fii atentă? Ei bine, chiar la rudele tale. O persoană apropiată, sora ori verișoara ta, tânjește deseori să aibă o viață ca a ta. Îți admiră mult modul în care faci față problemelor, astfel că ar da orice să aibă tăria ta de caracter. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că invidia lor nu are o esență negativă.

Scorpion

Poate ți se pare că nu tânjește nimeni după viața ta, dar nu ai scăpat nici tu de invidie. Uneori se uită în curtea ta cu răutate chiar prietenele apropiate, dar cei care te invidiază cel mai mult sunt străinii. Există două persoane cu care nu intri în contact, dar care se gândesc des la tine. Nu vor să îți facă rău, dar energia lor negativă s-ar putea să aibă efecte asupra norocului tău.

Săgetător

Te gândești că fostul tău iubit a depășit de ceva vreme ceea ce s-a întâmplat între voi, dar vei fi surprinsă să afli că nu. Nu numai că suferă după tine, dar te și invidiază pentru că tu ai reușit să îți refaci viața. Te vede mereu voioasă și împlinită și își dorește să fie și el la fel, dar nu reușește, oricât de mult și-ar dori acest lucru. Să nu te surprindă dacă își va dori să facă din nou parte din viața ta. Nu te lăsa sedusă, pentru că te va da din nou peste cap.

Capricorn

Nu te mai mira de ce superiorii tăi se poartă urât cu tine. Este evident că tânjesc după viața ta, chiar dacă tu consideri că nu au niciun motiv. Ei ar da orice să aibă libertatea, inteligența și creativitatea ta. De altfel, se tem ca nu cumva tu să îi înlocuiești cât de curând. Ai grijă, pentru că vor încerca să îți pună bețe în roate cu gândul de a te face să pleci.

Vărsător

Tu îi oferi totul, dar el te invidiază pentru felul tău de a fi. La cine crezi că ne referim? Vei fi surprinsă să afli că este vorba chiar despre partenerul tău. Dacă te cerți deseori cu el, află că motivul de bază este faptul că el tânjește după stilul tău de viață. Consideră că ai mai mult noroc și că îți pică din cer ceea ce îți dorești să obții. Dacă va continua așa, ar trebui să te îndepărtezi treptat de el, pentru că nu este o influență bună pentru tine.

Pești

Credeai că ai scăpat de invidia celor din jur pentru că te porți frumos cu toată lumea? Nu îți face speranțe degeaba! Și în cazul tău există cineva care îți suflă în ceafă și de-abia așteaptă să ți se întâmple ceva rău. O fostă prietenă tânjește mult după viața ta și este în stare să fure orice din ceea ce ai. De la iubit până la locul de muncă, ea s-ar mulțumi cu orice, numai să aibă parte de măcar o bucățică din ceea ce ai tu.

Ai observat până acum că cineva tânjește să aibă o viața ca a ta? Cum faci față oamenilor care îți arată în față că te invidiază?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!