Complice.ro lansează noul serviciu Plan2Surprise, pentru cadouri de neuitat

Alexandra Dragoi

Orice început de an aduce cu sine obiective mari și planuri noi pentru a le realiza. Oricare ar fi aspirațiile fiecăruia, ele pot deveni realitate cu ajutorul celor din jur. Astfel echipa Complice pune la dispoziție noul serviciu Plan2Surprise pentru aceia care doresc să facă cadouri memorabile celor dragi sau partenerilor de afaceri.

Prin serviciul Plan2Surprise, Complice le reamintește clienților, cu doua săptămâni înainte, de un moment însemnat din viața persoanelor importante, alături de câteva propuneri pentru un cadou memorabil, în bugetul alocat.

butoni

Pentru ca acest lucru să se întâmple, cei interesați oferă detalii, cum ar fi tipul de eveniment (de ex: zi de naștere, Crăciun, ziua femeii, Valentine’s Day, aniversarea relației etc), momentul (data oferirii cadoului), dar și bugetul pe care cred că îl vor aloca.

Printre cadouri experiențiale Complice se numără saltul cu parașuta, zborul cu balonul cu aer cald, partida de tenis în compania lui Victor Hănescu, dar și un antrenament inspirațional cu Andrei Roșu. Aceste cadouri se bazează pe experiența pozitivă și memorabilă a celor care le primesc.

Complice oferă de la cadouri de răsfăț (masaje, SPA), acțiune (survol cu elicopterul), sport (squash, badminton, ciclism), la cursuri și ateliere private (cooking, praline, degustare cafea, make-up, ), până la cadouri 100% personalizate (rochie unicat pentru EA creată de un designer de modă, butoni unici pentru EL creați de un designer de bijuterii) sau experiențe cu celebrități (o zi de jurnalism cu Cosmin Stan).

femeie care se da cu parfum

Experiențele sunt grupate pe categorii și pot fi descoperite pe www.complice.ro.

Despre Complice

Complice.ro este un magazin online specializat în cadouri experiențiale si memorabile, care concentrează peste 100 de idei creative.

Cele mai multe dintre experiențe au loc in București, însă portofoliul a fost recent diversificat și include experiențe și în Brasov, Cluj sau Sibiu.

Surse foto: Complice.ro

Articolul urmator Ghid cadouri de Crăciun pentru EL

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.