Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Concert extraordinar Snatam Kaur la Sala Radio din București

Joi, 30.01.2020

Snatam Kaur este o artistă americancă, activistă pentru pace și autoare nominalizată la premiile Grammy pentru cel mai nou album al său numit „Beloved”.

snatam kaur

Muzica lui Snatam Kaur este un adevărat „medicament pentru suflet”, iar prezenţa la un concert de-ale ei este pentru mulţi oameni o experienţă spirituală profund transformatoare. Snatam Kaur este recunoscută ca un adevărat star al scenei de muzică sacră si mantre, cu concerte sold out în USA și Europa. Snatam are o voce angelică și o capacitate uimitoare de a transforma mantrele tradiţionale ale sikhului din India într-un sunet contemporan, expansiv, care atinge profunzimile sufletului și deschide inima ascultătorului.

„Concertul este o oportunitate pentru oameni să conştientizeze puterea mantrelor”, spune ea; „să se îndrăgostească de mantre şi să fie vindecati de ele. Prin concerte, sper să conectăm oamenii cu aceste mantre, astfel încât să-şi cunoască propria lumină şi dragoste intrinsecă. Din perspectiva mea, cântarea mantrelor împreună într-un cadru ca acesta este supervindecătoare şi superputernică pentru ameliorarea stresului, a tensiunii şi a sentimentului de a fi copleşit, stări destul de comune în aceste timpuri. Este o cale pentru ca oamenii să poată găsi din nou acel sentiment de pace interioară.”

snatam

Snatam Kaur a crescut şi a studiat în prezenţa profesorului său spiritual Yogi Bhajan, în timp ce el se afla în forma sa fizică, învăţând esenţa Naad Yoga, o formă de yoga care se concentrează pe sunetul sacru. La baza acestei practici există o experienţă esențială de pace şi vindecare, care a ajutat ca muzica ei să fie accesibilă oamenilor din toate categoriile sociale. Ea a studiat şi împărtăşit Naad Yoga, Kundalini Yoga şi meditaţia prin CD-uri de muzică, concerte şi ateliere în ultimii şaisprezece ani, ca parte din angajamentul său de a oferi oamenilor instrumente pentru o experienţă zilnică de pace interioară.

snatam

Snatam Kaur are o audientă globală în crestere continuă atât în mediul online, cât si offline. Turneul european din 2020 include 16 orașe din 12 ţări diferite. Interesul publicului este uriaș.

Deja multe dintre orașe au concertele sold out cu 3 luni înainte de spectacol. Putem spune că Snatam Kaur este un brand în sine.

kaur

Concertul Snatam Kaur de la București este o premieră absolută pentru România. Evenimentul va avea loc la Sala Radio, locaţie cu o capacitate de aproape 900 de locuri.

Ritmul de vânzare al biletelor indică faptul că acest eveniment va fi sold out cu aproximativ 2 săptămâni înainte de premieră. Puteți afla mai multe informații despre bilete AICI

sala radio

În concertul de la București ne vom bucura de prezenţa acestui proiect în formulă completă:

Snatam Kaur - Vocal, Harmonium Grecco Buratto - Guitar

Ram Dass - Clarinet, Guitar, Vocals

Sukhmani Kaur - Tabla

concert

Pentru mai multe informații puteți accesa https://www.snatamkaur.com/

Surse foto: Camino Blanco

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!