Conectează-te cu cei mai buni stiliști din zona ta!

Conectează-te cu cei mai buni stiliști din zona ta!

Redactor Divahair.ro

Ești în căutarea unui stilist care să îți îndeplinească dorințele în materie de frumusețe? Pare destul de greu să găsești pe cineva care să se plieze pe stilul tău obișnuit și care nu încearcă să te schimbe. Acest lucru este foarte facil, doar prin accesarea site-ului stailer.ro.

Conectează-te cu cei mai buni stiliști din zona ta!

Pe stailer.ro ai la dispoziție unii dintre cei mai buni stiliști. Fie că ai nevoie de o coafură nouă, de o tunsoare în ultimele tendințe, de o nouă culoare la păr sau de manichiură și pedichiură, vezi site-ul Stailer.ro și caută serviciile pe care ți le dorești. Vei descoperi o mulțime de specialiști în domeniul Hair & Beauty care pot face ca dorințele tale să devină realitate!

imagine cu femeie care tine telefonul in mana

Când îți schimbi stilistul din diverse motive, fie cauți pe cineva care să se asemene cu stilul lui de executare a lucrărilor, fie pe cineva complet diferit. Pe site ai posibilitatea de a găsi locațiile, fotografii cu salonul, cât și recenzii asupra lui. Înainte de a-ți face o programare, poți vizita online mai multe saloane. Programările se fac de asemenea, online, iar totul este gratuit!

Tot ce trebuie să faci este să alegi serviciile de care ai nevoie, locația, să specifici genul tău și când dorești serviciul. Dacă vrei doar să te informezi pe viitor, poți căuta doar saloane sau doar stiliști, fără a-ți face o programare. Platforma aduce practic aproape de tine frizeri, bărbieri, make-up artiști sau coafeze. Conectează-te cu cei mai buni stiliști din zona ta!

Vezi site-ul Stailer.ro și află informații despre tot ce ține de programări. Ai la dispoziție un ghid despre cum să faci o programare, cum să anulezi una, dacă este necesar să plătești, cu cât timp vei fi informat despre o programare, ce se întâmplă dacă un stilist anulează programarea și dacă poți face o programare pentru un prieten.
Platforma Stailer este destinată atât clienților, cât și prestatorilor de servicii

Este un mod mai simplu de a-ți gestiona programările, să fii descoperit de către noi clienți și să primești recenzii asupra muncii tale. Te poți înscrie pe platformă chiar și dacă ești proprietarul unui salon, nu neaparat un stilist.
Online este mult mai simplu să găsești clienți noi. Dacă ai primit deja câteva recenzii pozitive și clienții tăi sunt mulțumiți de felul în care lucrezi, cei noi vor fi încântați să îți descopere serviciile. Poate fi evaluat un întreg salon cu toate serviciile complete sau doar un singur stilist. Poți uita complet de agendă și să îți gestionezi mai flexibil programările, 24/7!

Zeci de rezultate stau la dispoziția clienților pentru a găsi pe unii dintre cei mai buni stiliști, cât și zeci de saloane și specialiști în Hair & Beauty sunt în căutarea clienților noi. Aici vei descoperi serviciile de care ai nevoie, în materie de păr, pensat, epilat, manichiură sau pedichiură.

Articolul urmator
Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine
Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?
Incepe quiz
Ce zona a corpului ar trebui sa alegi pentru tatuaj?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.