Cozi de sute de oameni la deschiderea primului restaurant Popeyes în România

Cozi de sute de oameni la deschiderea primului restaurant Popeyes în România

Redactor Divahair.ro

Deschiderea primului restaurant Popeyes din România a adunat sute de clienți sâmbătă, 9 aprilie, încă de la primele ore ale dimineții, în Băneasa Shopping City, pentru a gusta celebrul pui prăjit, pregătit după rețete specifice bucătăriei din Louisiana. Popeyes este unul dintre cele mai apreciate restaurante cu servire rapidă din SUA, datorită gustului unic al puiului, marinat 12 ore și asezonat cu un mix îndrăzneț de condimente Cajun, crocant la exterior și cu o textură suculentă la interior.

deschidere magazin

Restaurantul care a pus America pe jar s-a deschis în sfârșit și în România!

Deschiderea celebrului restaurant american a fost sărbătorită de sute de clienți și a fost marcată cu multe surprize: degustări ale produselor unice pe piața din România, articole ce au purtat branding cu faimosul Poppy de la Popeyes și momente de celebrare a clienților. Startul comenzilor a fost marcat de dezvăluirea restaurantului Popeyes, apoi de tăierea panglicii, în aplauzele publicului entuziasmat. La eveniment au participat zeci de invitați: persoane publice, presă, influenceri, precum și reprezentanții Ambasadei Statelor Unite în România, printre care Shane Dixon, Deputy Chief of Mission și reprezentanții Serviciului Comercial.

Suntem mai mult decât bucuroși că oaspeții ne-au împărtășit entuziasmul pentru lansarea Popeyes în România și au venit într-un număr atât de mare să traiască experiența Popeyes și să guste produsele preparate după rețete originale din Louisiana, New Orleans. Ne bucurăm nespus de mult să vedem câți fani avem în România. Feedback-ul clienților este unul incredibil de pozitiv, aceștia așteptau de mult timp varianta puiului prăjit din sudul Americii, acolo unde a fost pregătit pentru prima oară după o rețetă unică, acum aproape 200 de ani. Abia așteptăm să le oferim veștile bune despre planurile pe care le avem pentru a deschide următoarele restaurante Popeyes”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.

Entuziasmul publicului s-a menținut și în zilele următoare, când oaspeții dornici să încerce gustul autentic al puiului Popeyes au continuat să formeze cozi impresionante. Clienții noului restaurant au fost întâmpinați cu un design modern și unic în Europa, cu accente portocalii vibrante și interioare colorate, inspirate din stilul artei stradale din Louisiana și a galeriilor tradiționale din New Orleans.

Produse Popeyes

Meniul cuprinde o serie de produse unice în România, precum American Biscuit, Signature Chicken și, mai ales, faimosul The Chicken Sandwich, care a făcut înconjurul lumii pe internet. Fanii Popeyes se pot bucura de multe surprize oferite în programul de Loyalty valabil în aplicația mobilă dedicată, Popeyes Romania. De asemenea, produsele Popeyes pot fi comandate prin toate platformele digitale precum serviciul de Delivery care va fi în curând disponibil pe platforma Tazz, kioskurile amplasate în zona restaurantului și prin serviciul de comanda online, accesibil atât în aplicația mobilă, cât și în varianta desktop, pe order.popeyesromania.ro.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana. Brandul este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente. Popeyes este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume.

Sterling Cruise este compania locală și dezvoltatorul exclusiv al brandului Popeyes în România și are planuri ambițioase de extindere cu 90 de restaurante în toată țara, în următorii 10 ani.

Despre Popeyes®
Fondat în New Orleans în 1972, Popeyes ® are peste 45 de ani de istorie și tradiție culinară. Popeyes® se distinge printr-un meniu unic în stil New Orleans, care include produse de pui, unic condimentat, creveți prăjiți și alte rețete locale. Pasiunea brandului pentru moștenirea sa din Louisiana și mâncărurile aromate autentice i-au permis lui Popeyes® să devină unul dintre cele mai mari restaurante cu produse din pui cu servire rapidă din lume, cu peste 3.700 de restaurante la nivel global.

Despre Restaurant Brands Internațional Inc.
Restaurant Brands Internațional Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari în vânzări anuale la nivelul întregului lanț și peste 29.000 de restaurante în peste 100 de țări. RBI deține patru dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de restaurante cu servire rapidă din lume – TIM HORTONS®, BURGER KING®, POPEYES® și FIREHOUSE SUBS® care funcționează independent de zeci de ani. Prin platforma sa Restaurant Brand for Good, RBI își îmbunătățeste continuu eforturile în direcția sustenabilitățîi produselor alimentare, a protejării planetei, oamenilor și comunităților.

Despre Sterling Cruise
Sterling Cruise este un grup de restaurante multibrand, înființat în 2014, care operează în prezent aproape 40 de restaurante în toată România. Investind într-o gamă largă de industrii, Sterling Cruise se concentrează pe sectoare care includ food and beverages, ospitalitatea urbană, industriile alimentare, retail și imobiliare.

Articolul urmator
Cele 5 „zone albastre" ale lumii, unde trăiesc cei mai sănătoși oameni
Cele 5 „zone albastre" ale lumii, unde trăiesc cei mai sănătoși oameni
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.