Creativitatea dusă pe cele mai înalte culmi la #Creativo de Toamnă 2019, cel mai important eveniment de Fashion!

Redactor Divahair.ro

Designeri, stiliști, influenceri, persoane publice, trendsetteri, pasionați dar și antreprenori din industia Fashion, peste 6000 la număr au participat în weekendul 2-3 Noiembrie la a VII-a ediție #Creativo, eveniment care de 4 ani reunește și susține industriile creative din România.

Evenimentul a avut loc la ARCUB care la fiecare ediție este transformat într-un "hub creativ" unde fiecare cameră spune o poveste, o poveste presărată în acest an cu peste 15 conferințe și 40 de ateliere Gratuite, gândite pentru a încorpora toate nevoile și pasiunile participanților. Trainerii specialiști Atelierele ILBAH, Veronica Frișan, Magdalena Ionel, Silvia Șerban, Iulia Vlad, Andrei Onița, Lica Marinescu, Iulia Costescu, Karina Trifu, Zgura Ancuța, Mirela Diaconu dar și foști cursanți, Andreea Popa, Marius Nica și Ema Rolea au oferit participanților în cadrul atelierelor de desen, croitorie, drapaj, și tipare, experiențe unice dar și ocazia de a interacționa cu oameni cu pasiuni comune, dat fiind și motorul din acest an, “Art brings us together!”.

Absolvenții cursurilor de #fashion de la #AteliereleILBAH si-au expus piesele vestimentare în cadrul acestei ediții de #CREATIVO, Ștefan Hamza, Andreea Popa, Monica Diaconița, Marius Nica, Alina Vlad, Ciuciu Cristina, Diana Amar, Maria Radulescu, Denisa Pricopie

Cusut și Brodat și Tipare de Croitorie unii dintre organizatorii evenimentului au conturat frumoasa poveste #Creativo 2019 prin inovație dar și tradiție, care a fost adusă în actualitate de Brother, unul dintre partenerii principali ai evenimentului care a pus la dispoziție toate mașinile de ultimă generație, de la mașini de cusut caznice până la mașini industriale de print și broderie computerizată. Mai mult de atât, Simona Noroc a oferit parfum poveștii printr-o demonstrație de artă florală spectaculoasă.

Creativitatea ne-a adus împreună la Conferințele #Creativo!
Ediția cu numărul VII a răspuns controversatelor întrebări: Cum îți conturezi o carieră în industria modei din România? Cum îți construiești o afacere și de unde putem obține finațare? Ce endorseri alegem și cum ne promovăm brandul? Cum creem strategii de Marketing Online și Offline?

Maurice Munteanu (fashion editor) a deschis seria conferințelor din cadrul #Creativo 2019 cu o conferință “sold out” despre #Kitsch și #Stil, unde 2 norocoși participanți care au uimit prin armonia și stilizarea unei ținute, au primit un curs gratuit. Nici Silvia Șerban, Veronica Frișan și Mirela Diaconu traineri Atelierele ILBAH la cursul de Design Vestimentar au oferit inside-uri tinerilor designeri aflați la început de drum și cum un curs de Design Vestimentar îți poate deschide noi drumuri în industria modei.

Tineri antreprenori au putut alege din 4 conferințe dedicate dezvoltării și punerii bazei unei afaceri: Conferință Antreprenori în România susținută de Florin Jianu, Radu Mărgărit, Vlad Iliescu și Flori Pipa, Finanțarea Afacerilor Mici – reală sau o poveste, susținută de Cristian Burcea, Manager Regional BT Mic, cu o experenta de peste 11 ani în domeniu, Start Up Nation 3.0 susținută de Radu Mărgărit și Strategii de Marketing Online pentru Industriile Creative susținute de Florin Pețu care pentru a doua oară a ridicat participanții în picioare și a oferit informații prețioase.

Tinerii designeri Diana Amar, Amos Midas și Dragoș Constantine au dezvăluit în cadrul Conferinței Young Designers – From ZERO to HERO provocările cu care se confruntă un nou venit pe piața modei din România și cum concurăm cu veteranii industriei, iar Andra Andreescu, Ana Florea (AFMF) și Silvia Șerban au oferit secretele unui designer deja ancorat în industria fashion.

Pentru că trăim în era vitezei în care online-ul a acaparat și industria de fashion, iar promovarea se face acum pe toate canalele de social media, Deea Codrea, Ioana Visanescu, Denisa Matei și Mihaela Gurau, influencerii noii generații au vorbit despre ce înseamnă să fii influencer, cât de reale și câtă muncă se află în spatele unei postări pe instagram. Conferința “The Brain behind the Brand” susținută de Otravă, Roxana Maya și Alina Vlad a fost una arhiplină, cu multe întrebări și tot la fel de multe răspunsuri. Nici trendurile anului 2020 în materie de fotografie nu au rămas nediscutate, unde unii dintre cei mai căutați fotografi de editoriale fashion, Christian Tudose, Raluca Mrgescu și Alex Matei au fost speakeri.

Moderatorii Conferințelor #Creativo au fost: Nicolete Ispășescu, Diana Bart, Ștefan Ciobanu, Monica Rădulescu, Mihaela Amariei, Cosmina Păsărin și Ines Turturică.

Vedete, persoane publice, influenceri dar și pasionați de modă au fost prezenți la ediția cu numărul VII #Creativo, le mulțumim pentru participare “Stay true, be creative, keep being pozitive”

Organizatori: Atelierele ILBAH – Cursuri de Calificare și Formare Profesională, CusutSiBrodat.ro, Brother, TipareDeCroitorie.ro

#Creativo, ediția a VII-a, nu ar fi fost posibilă fără ajutorul partenerilor, colaboratorilor și tuturor celor implicați!

Eveniment susținut de Banca Transilvania si Virgin Radio
Parteneri princilali: ARCUB, Primăria Capitalei, BeautyOne, Prym, Wilcom, Gemini CAD Systems, Geko, Mimaki, Emidale
Parteneri: Metal Creativ, Exotique, Vitamin Aqua, Sloop, Berăria H, Gramma Wines
Colaboratori: La Projet D’Amour, PTIR, Mirela Diaconu, Silvia Șerban, Veronica Frișan
Parteneri media: Revista BIZ, A list Magazine, DivaHair.ro, Business Texin, Radar de Media, Marea Dragoste, Revista Atelierul, Sava Ionuț, InStilulMeu.ro, The Socialite, Social Agenda, IQool, Bucharest Style, Famost, Revista FPM, e-femeia.ro

Articolul urmator În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.