Cum ar reacţiona zodiile la Apocalipsă

Cum ar reacţiona zodiile la Apocalipsă

Redactor Andreea Baluteanu

Scenariile apocaliptice abundă în filmele de groază de la Hollywood, iar imaginaţia scenariştilor este rodnică atunci când vine vorba despre stabilirea traseului sfârşitului lumii! Fantezia lor parcă ne-a molipsit şi pe noi, determinându-ne să ne întrebăm: oare cum am reacţiona dacă am fi martorele Apocalipsei?

Dacă şi pe tine te-a bântuit această întrebare, descoperă mai jos cum se comportă semnele zodiacului în timpul Apocalipsei!

Cum reacţionează zodiile la sfârşitul lumii

Berbec

Ai primit din naştere o doză sănătoasă de curaj, aşa că nici măcar Apocalipsa nu te sperie prea tare. Până la urmă, pasiunea şi energia te-au împins să guşti din plăcerile vieţii, aşa că nu ai regrete prea mari la sfârşitul lumii. Nu te resemnezi, ci te oferi voluntară pentru a prelua conducerea forţelor binelui şi a lupta cu armata de extratereştri sau de monştri care ţi-au tulburat tihna existenţială! Ne-am dori să fim în preajma ta!

Taur

Spre deosebire de Berbec, Taurul nu se va arunca cu capul înainte, ci, fire practică, va pune deoparte toate bunătăţile pe care le are prin casă şi va fugi să se pună la adăpost, strângându-i şi pe cei dragi în jurul său. Însă, înainte de a porni la drum printre urgiile apocaliptice, nu va uita să mai guste o dată din prăjitura sa preferată, căci cine ştie când (sau dacă) va mai avea ocazia!

Gemeni

Apocalipsa o prinde pe nativa din Gemeni cu telefonul în mână! Inteligentă din fire, ea a observat primele semne ale sfârşitului lumii şi a alergat să îşi sune prietena cea mai bună, pentru a o întreba dacă vede şi ea norul roşu care se apropie ameninţător! După ce va primi confirmarea, va iniţia sute de apeluri, pentru a se asigura că toţi oamenii dragi sunt la curent cu recentele evenimente.

Rac

Fire timidă şi sensibilă, fata Rac se va speria îngrozitor de coşmarul Apocalipsei. Anxietatea o va determina să fugă şi să se ascundă cât de repede posibil. Cu totul altfel stau lucrurile dacă cineva drag este la ananghie, caz în care această nativă va face tot posibilul (şi imposibilul) pentru a-l salva!

Leu

Nici măcar Apocalipsa nu e în stare să sperie o Leoaică! La început, nativa nu va crede că sfârşitul lumii e aproape, ci va pune totul pe seama unei furtuni trecătoare, pe care oamenii temători o catapultează la proporţii gigantice. După ce se convinge că e vorba de ceva serios (pierzând timp important pentru propria salvare), se aruncă drept în braţele pericolului, sigură că nimic rău nu i se poate întâmpla. Îi ţinem pumnii!

Fecioară

Nici măcar nu mai contează că lumea se apropie de sfârşit! Fecioara îşi va petrece primele momente ale Apocalipsei încercând să înţeleagă ce s-a întâmplat şi despicând firul în patru! Dacă norocul este de partea omenirii, nativa va avea timp suficient să treacă peste primele dubii şi să pornească în căutarea unei soluţii: perfecţionistă cum e, sigur îi va veni de hac chiar şi sfârşitului lumii!

Balanţă

Nativa din Balanţă nu se grăbeşte nici măcar când este vorba despre sfârşitul lumii! Mai întâi, trebuie să se facă frumoasă şi să găsească cele mai potrivite haine pentru acest moment important. După ce e gata, diplomaţia care o caracterizează o va împinge să încerce să facă pace cu Cavalerii Apocalipsei. Abia după ce va eşua, se va lăsa în sfârşit cuprinsă de disperare!

Scorpion

Fire mistică şi senzorială, nativa din Scorpion a ghicit de multă vreme semnele Apocalipsei, dar, chiar dacă a încercat să le deschidă şi celorlalţi ochii, nu a primit în schimb decât priviri piezişe. Aşa că sfârşitul lumii o surprinde în propriul buncăr, echipat cu toate cele necesare, singură sau înconjurată de câţiva oameni cu adevărat norocoşi!

Săgetător

Personalitatea focoasă şi curajul Săgetătorului îl vor determina, după câteva momente de spaimă, să se arunce în tumultul sfârşitului lumii, încercând să salveze câteva suflete nefericite. Dacă va reuşi să îşi canalizeze furia şi disperarea într-un sens pozitiv, este posibil ca Apocalipsa să găsească în persoana sa singurul adversar redutabil, care să îi dea de furcă!

Capricorn

Înainte de a o judeca, trebuie să ştiţi că nativa din Capricorn este o fire pragmatică și îşi cunoaşte valoarea! Stăpână pe sine, ea va identifica rapid cel mai bun mijloc de salvare şi probabil va bate la uşa buncărului Scorpionului, tentându-l cu bogăţii nepreţuite şi cerându-i ajutor. Sperăm că cei din jurul ei vor fi suficient de inspiraţi încât să o urmeze. Dacă cineva poate găsi salvarea, ea e aceea!

Vărsător

E greu să rivalizezi cu originalitatea şi inventivitatea Vărsătorului! Nu numai că nativa nu e deloc surprinsă de Apocalipsă, dar este foarte probabil ca ea să o fi declanşat, printr-un experiment încheiat în mod nefericit, desigur! În toiul sfârşitului lumii, ea priveşte calmă şi resemnată dezlănţuirea urgiilor, observând cu luciditate disperarea şi greşelile prosteşti ale celor din jur! Nu ar fi prima dată când clatină din cap aproape exasperată de reacţiiile lor!

Peşti

Fire miloasă şi spirituală, Peştoaica a intuit de ceva vreme sfârşitul lumii, dar nu a considerat necesar să ia o măsură practică pentru a-i pune capăt! Va întâmpina Apocalipsa gândindu-se la ceilalţi şi rugându-se pentru sufletele lor, ceea ce îi poate asigura ori salvarea, ori pieirea fulgerătoare. Măcar nu se va chinui cu speranţe deşarte!

Tu te recunoşti în comportamentele de mai sus? Descoperă cum ai reacţiona într-un film de groază sau, pentru un final pe note optimiste, cum te-ai descurca pe post de Moş Crăciun!

Articolul urmator
Apocalipsa lui Leonardo da Vinci: cum a prezis artistul sfârșitul lumii în Cina cea de Taină?
Apocalipsa lui Leonardo da Vinci: cum a prezis artistul sfârșitul lumii în Cina cea de Taină?
Cum vei fi la batranete?
Incepe quiz
Cum vei fi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.