Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru

Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru

Lorena Pintilie

În mod normal, frunzele de dafin sunt folosite de multe gospodine la gătit, dar știați că gustul nu este singurul lucru pe care îl pot influența pozitiv aceste frunze? Se pare că dafinul are proprietăți energetice neașteptate! Practic, sunt un fel de talisman care, folosit în mod corect, poate să aducă noroc, sănătate și să atragă energii pozitive. Vrei să știi cum? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru îți explică!

Există nenumărate talismane aducătoare de noroc și belșug, iar frunza de dafin se află printre acestea. Timp de secole, strămoșii noștri au observat cu atenție cum această frunză magică poate să influențeze atmosfera din casă, ba mai mult, poate să intervină energetic în viața oricărui om. Frunza de dafin, numită și laur, poate crește energia unei persoane și deschide chakrele acesteia, dar poate atrage și energii pozitive, fiind aducătoare de belșug.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre importanța energetică a frunzelor sau foilor de dafin, cum li se mai spune, și ce trebuie să faci pentru a atrage belșugul cu ajutorul acestora. Așadar, se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o păstrezi unde ții banii, în portofel, pe una unde depozitezi banii în casă și pe una la serviciu.

Cum să faci cu succes o vrajă de dragoste

Apoi, se iau patru frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare în casă, sub formă de cruce. Acestea au rolul de a ne proteja de  influențele negative și totodată aduc noroc și bogăție. Nu în ultimul rând, se leagă cinci frunze de dafin cu o ață roșie și apoi se agață deasupra ușii de la intrarea în casă. Apoi trebuie rostite următoarele cuvinte: „Frunză de dafin care ești crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc și fericire.”

Un simbol al norocului financiar, al iubirii și al bunătății

Frunzele de dafin ajută inclusiv la atragerea bunătății în casă și te scapă de certuri și conflicte. Întărește relațiile, motiv pentru care experții în bioenergie recomandă utilizarea acesteia cât mai des ca și condiment. Strămoșii noștri au mai spus că într-o casă în care există o frunză de dafin, nu există loc pentru rău, resentimente și negativitate.

Conform învățăturilor orientale ale Feng Shui, întregul spațiu din jurul nostru este pătruns cu fire subțiri de energie Qi – fluxuri creative care hrănesc puterea oamenilor și creează armonie în casă. Frunzele de dafin pot spori aceste fluxuri, motiv pentru care susținătorii acestei filozofii recomandă utilizarea frunzelor de dafin ca agent aromatizant.

Protecție împotriva deochiului și a dușmanilor

Dacă vrei să îi ferești pe cei dragi de cele rele, poți să le pui în buzunar câte o frunză de dafin înainte de a pleca din casă, astfel nu se vor lega farmecele și deochiurile de ei. Această metodă va fi apărarea perfectă împotriva influențelor negative sau a unui potențial dușman.

Experții spun că doar simpla depozitare la vedere al unui borcan sau a unei cutii cu câteva foi de dafin, poate alunga spiritele rele și pe cei care nu-ți doresc binele. De asemenea, îi va face pe dușmanii ascunși să se simtă foarte rău atunci când te vizitează. Nu va trebui să fie alungați – vor pleca singuri.

Ce înseamnă dacă ai un M în palmă

Magia frunzei de dafin: arde și alungă

Arderea unei frunze de dafin poate curăța energia unui spațiu, alungă negativitatea și poate transmite mesajele tale divinității; se spune că poate chiar să rupă blesteme.

Pentru a alunga spiritele rele cu ajutorul unei frunze de dafin, ai nevoie de: frunze de dafin, un pix, o lumânare, un bol ignifug (ceramic sau metalic) și o brichetă. Aranjează-ți altarul astfel încât frunzele de dafin și pixul să fie în partea stângă a lumânării, iar bolul ignifug în partea dreaptă. Scrie lucrurile pe care dorești să le eliberezi pe fiecare frunză, lăsând un pic de spațiu în capăt pentru a le putea ține în mână.

Spre exemplu poți scrie frici, sentimente, gânduri negative, procrastinare sau prieteni toxici. Aprinde pe rând frunzele de dafin cu ajutorul lumânării. Când se va aprinde, frunza va scoate un minunat trosnit. Pe măsură ce flăcările cuprind frunza, rostește ceea ce eliberezi. Spre exemplu, „Mă eliberez de atașamentele pe care le am, de tiparele negative de gândire, etc.” Lasă frunza care arde în bolul ignifug. Pe măsură ce vezi cuvintele scrise pe frunză cum se mistuie în flăcări, încearcă să eliberez cu adevărat fiecare dintre ele, permițându-le să se transforme în ceva nou.

Când ai terminat de ars tot ceea ce ți-ai dorit să eliberezi, privește scrumul și rămășițele din bol. Ai reușit să îți transformi emoțiile negative și lucrurile ce te țineau în urmă, în ceva diferit. Acum este benign și nu mai are nicio putere asupra ta. Aruncă cenușa în afara casei, știind că ai eliberat acea energie din viața ta pentru totdeauna.

Limpezește-ți mintea și relaxează-te în liniștește. Permite-le gândurilor tale să îți părăsească mintea. Respiră sentimentul de pace, pozitivitate și noutate. Este mereu bine să înlocuiești negativitatea alungată cu ceva pozitiv. Creează o amintire fericită, cântă ceva ce îți place sau zornăie niște clopoței. Adu bucurie în casa ta, în mintea și corpul tău.

Așadar, poți încerca și tu aceste sfaturi care nu numai că atrag belșugul și norocul, ci alungă spiritele rele și te ajută să îți îndeplinești visele!

Surse foto: Istock, Instagram, Captură ecran video - Astrea Taylor (YouTube)

Surse articol: Bzi.ro, Revista Sufletului, Hathor Books

Articolul urmator
Ce să îi ceri lui Dumnezeu în fiecare dimineață, conform părintelui Vasile Ioana
Ce să îi ceri lui Dumnezeu în fiecare dimineață, conform părintelui Vasile Ioana
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.