Cum să faci cu succes o vrajă de dragoste

Cum să faci cu succes o vrajă de dragoste

Ramona Jurubita

Iubirea este magie, dar oare magia poate aduce iubirea în viața cuiva?
Știm deja că într-o pereche, întotdeauna unul dintre îndrăgostiți va iubi mai mult decât celălalt. Dacă te afli în această situație și simți nevoia să primești mai multă atenție din partea jumătății tale, o vrajă de dragoste va face dorința ta să devină realitate.

Nu trebuie să fii vrăjitoare, nici să ai poțiuni sau alte ingrediente greu de procurat. Obiectele pe care le ai la îndemână sunt de ajuns și tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe ceea ce ți-ai propus să obții. Nu îți vine să crezi că nu ai nevoie de ajutorul unei vrăjitoare „profesioniste”? Iată ce trebuie să știi despre descântecele de dragoste:

Cărți de tarot și alte elemente care țin de magie.

Aceste farmece nevinovate pot întări legătura dintre doi oameni care se iubesc sau pot apropia două persoane care nu au avut prea multe lucruri în comun înainte. Dacă dorești o împăcare cu fostul/a, nu ai nicio garanție că vraja îl va aduce înapoi, doar că energiile negative dintre voi vor fi reduse. Astfel, există o portiță sau o șansă oricât de mică spre o reconciliere.

Trebuie să știi însă că nicio fermecătorie nu va produce atracție acolo unde nu există deloc. Aceste mici tertipuri de a apropia oamenii funcționează doar în cazul în care s-a produs deja o mică scânteie între cei doi. Practic, se întăresc doar conexiunile deja formate, oricât de mici ar fi ele.

Acum știi că nu trebuie să ai așteptări mult prea mari, dar că minunile se pot produce. Dacă ești sigur/ă că persoana cealaltă simte ceva pentru tine și vei să i se intensifice sentimentele, poți apela cu încredere la armele de mai jos.

Cele mai bune vrăji de dragoste pe care le poți face

Elementele de care ai nevoie depind în mare parte de intențiile pe care le ai. Imediat îți voi spune ce poți face ușor cu obiecte comune precum lumânări, hârtie, creioane, cărți de tarot, telefon și plante. De asemenea, există și farmece pe care le poți face fără niciun fel de unealtă. Iată câteva idei:

Vraja borcanului cu miere
Mierea este un ingredient folosit de vrăjitoarele din toate timpurile, mai ales că este dulce și îi inspiră pe oameni să se comporte suav unul cu altul. În afară de miere, îți mai trebuie o bucată de hârtie, un creion și o singură lumânare.

 1. Ia foaia și instrumentul de scris în mână, apoi notează numele persoanei iubite de trei ori.
 2. Întoarce pagina și scrie numele tău tot de trei ori. Ai grijă ca toate cele șase cuvinte să se suprapună
 3. Concentrează-te pe ceea ce vrei să realizezi prin vraja făcută și începe să scrii dorințele în jurul numelor, far fără să ridici pixul de pe hârtie.
 4. Când ai terminat, pune foaia într-un borcan plin cu miere și rostește următoarele cuvinte: „Așa cum este mierea aceasta de dulce, așa va fi el/ea față de mine.”
 5. Ia puțină miere pe deget, mănânc-o și sigilează borcanul cu hârtia înăuntru.
 6. La final, aprinde o lumânare deasupra borcanului. Asigură-te că alegi o culoare care să corespundă cu ceea ce dorești să realizezi: folosește roșu pentru dragoste pasională, roz pentru dragoste comună. Odată ce lumânarea arde până la capăt, depoziteaz-o într-un loc secret. Aprinde o lumânare nouă în fiecare săptămână, în aceeași zi.

Vraja lumânării roz
Pentru această magie ai nevoie de hârtie, pixul tău colorat preferat și o lumânare roz. Acest ritual ar trebui făcut într-o seară de vineri și trebuie să aprinzi lumânarea care reprezintă dragostea și spiritualitatea.

 1. Scrie numele și prenumele persoanei iubite pe hârtie și încadrează-l într-un cerc.
 2. După aceea, este absolut necesar să închizi ochii și să te vizualizezi împreună cu marea ta iubire.
 3. Rostește apoi următoarea secvență: „Soarta noastră este pecetluită. Noi suntem un întreg. E gata.”
 4. Stai lângă lumânarea roz până când flacăra se stinge. Repetă acest ritual timp de șapte nopți la rând.

Lumânare mexicană sculptată în ceară de culoare roz

Citește și: Dacă vrei o dragoste eternă, acesta este tipul de bărbat cu care să te vezi

Vraja lumânării roșii
Te va ajuta să îți revezi fostul/a, iar scânteia dintre voi se poate reaprinde oricând. Îți trebuie o lumânare roșie, o fotografie a sa, miere, hârtie și un creion.

 1. Aprinde lumânarea roșie și urmărește flacăra timp de două minute.
 2. Privește fotografia și imaginează-ți că vă împăcați.
 3. Apoi scrie numele voastre pe hârtie și încadrează-le într-un cerc.
 4. Toarnă miere peste nume și spune „Îmi doresc să te întorci la mine cu această vrajă, iar legătura noastră să se sudeze pentru totdeauna.”
 5. În final, stinge lumânarea, rupe hârtia și îngroapă bucățelele în grădină.
 6. Repetă vraja încă două nopți consecutive, folosind aceeași lumânare.

Vraja de căsătorie
Crinul păcii este o floare care simbolizează rochia de mireasă.

 1. Scrie dorințele tale amoroase pe o bucată de hârtie și semneaz-o.
 2. Rulează foaia, leag-o cu o sfoară albă și pune-o în ghiveciul în care ai crinul păcii, considerat și simbol al dragostei pure.
 3. Așază ghiveciul într-o zonă a casei în care tu și partenerul/a aveți amintiri frumoase.
 4. Trebuie să alegi o fotografie cu tine și una separată cu iubirea vieții tale.
 5. Rulează-le și pe ele, apoi pune-o pe cea în care apari tu în dreapta plantei și pe cea în care apare el/ea în partea stângă.
 6. Udă planta până când înflorește, taie floarea, pune-o într-un șervețel și usuc-o.
 7. Împarte-o apoi în trei părți egale și introdu o bucată într-o ceașcă în care ai ceai natural și zahăr.
 8. Amestecă ceaiul în sensul acelor de ceasornic în timp ce spui: „Fii soțul meu, fii soțul meu, fii soțul meu!” Sau scandează „Fii soția mea, fii soția mea, fii soția mea!”
 9. Apoi oferă ceaiul partenerului/ei și asigură-te că îl bea pe tot.

Vraja de armonie în cuplu
Ai nevoie de ceai de mușețel, o lumânare roz și puțină apă. Mușețelul va ține la distanță energia nedorită. Are proprietăți liniștitoare care vor ameliora sentimentele negative. Spre deosebire de celelalte vrăji, aceasta nu trebuie ținută secretă, fiindcă se realizează de față cu partenerul/a.

 1. Pune apa la fiert și aprinde lumânarea.
 2. Respiră adânc de trei ori cu iubitul/a. Asigurați-vă că sunteți într-o stare mentală bună, fără gânduri negre și bucurați-vă de compania celuilalt.
 3. Când apa s-a fiert, adaugă un plic de ceai sau o lingurițe de plante.
 4. Lăsați ambele cești să stea cel puțin două sau trei minute. Apoi spune aceste cuvinte: „Fie ca acest ritual să aducă armonie și confort în relația pe care o avem. Fie ca legătura noastră să fie pentru totdeauna caldă, la fel ca apa din paharele noastre.”
 5. Priviți-vă în ochi în timp ce sorbiți din ceai. Bucurați-vă de liniște și de lumina lumânării în timp ce vă terminați băuturile.
 6. Odată ce ați terminat, spălați cănile și ceainicul împreună.

Set de ceai format din cană și farfurie de ceramică.

Vrăji de iubire scurte și ușoare

Vraja cu zero ingrediente
Într-o noapte de vineri în timpul Lunii Pline, imaginează-te cu persoana pe care vrei să o întâlnești. Repetă acest ritual o dată pe lună în timpul Lunii Pline pentru a vedea rezultate.

Vraja cărților de tarot
Această magie îți va încuraja sufletul pereche să îți trimită un mesaj. Ai nevoie de cărțile de tarot Regina și Îndrăgostiții și de telefonul mobil. Pune Regina peste celular și spune: „Fie ca persoana pe care o iubesc cu adevărat să-mi trimită un mesaj text”. Apoi poziționează Regina peste cartea Îndrăgostiților și repetă: „Fie ca persoana pe care o iubesc cu adevărat să-mi trimită un mesaj.”

Vraja telefonului
Ia o bucată de hârtie și desenează două imagini pe ea (una ar trebui să te reprezinte pe tine, iar cealaltă pe iubit/ă). Sub desene, scrie numele acelei persoane, apoi ce ai vrea să facă ea pentru tine. Împăturește hârtia de trei ori și pune-o în husa telefonului. Ține această foaie cu tine cât poți de mult.

Vraja emoji
Alege un emoji care descrie perfect relația ta. Apoi scrie un mesaj pe care să îl începi și să îl termini cu același simbol. Chiar dacă nu îl trimiți și doar îl păstrezi în schițe, acest lucru ar trebui să-ți încurajeze iubitul/a să-ți trimită mesaje în curând.

Persoană care ține un telefon în mână.

Vraja scrisorilor de dragoste
Te-ai gândit vreodată că o scrisoare de dragoste este suficientă pentru a face o vrajă puternică? Înainte de a merge la culcare, scrie o declarație cu un stilou roșu. Apoi împăturește-o și pune-o sub telefon. La final, spune: „Trimite această scrisoare partenerului/ei meu/mele. Lasă-l/o să știe că îl/o iubesc. Apoi ajută-mă să primesc un mesaj text de la deținătorul inimii mele.” Vraja funcționează mai bine dacă repeți acele cuvinte până adormi.

Ritualul de dragoste din timpul nopților cu Lună Plină
Poate crezi că un ritual este complicat și că trebuie să ții cont de anumite reguli. Ei bine, azi îl vei învăța pe cel mai simplu. În serile cu Lună Plină, trebuie să te înconjori de cristalele tale cu puteri magice, să presari în jur ierburi aromatice, să te gândești pentru câteva minute la sufletul pereche și la intențiile tale. Asta este tot! Nu-i așa că este foarte ușor?

Sfaturi pentru ca vrăjile să funcționeze:

 • Asigură- te că dragostea și intențiile tale sunt pure!
 • Crede în magie!
 • Fă vrăjile doar la momentul potrivit (Vineri este cea mai bună zi, fiind asociată cu Venus, planeta iubirii. De asemenea, nopțile cu Lună Nouă și Lună Plină sunt perfecte pentru astfel de ritualuri)!
 • Nu lăsa pe nimeni să vadă sau să știe ce faci, o vrajă trebuie să fie secretă ca să dea roade!

Iubirea ta va crește imediat dacă alegi legământul potrivit pentru tine și jumătatea ta. Ai încredere că totul va fi bine între voi și nimic nu va diminua sentimentele voastre curate.

Citește și: Când iubești pe cineva, nu vei mai fi aceeași ființă încăpățânată dintotdeauna

Surse foto: Unsplash, iStock, Pixabay

Surse articol: ThoughtcatalogSfexaminerAllure

Articolul urmator
Ce să faci și ce să NU faci dacă te întâlnești cu un urs în drumeție
Ce să faci și ce să NU faci dacă te întâlnești cu un urs în drumeție
Ce schimbare trebuie sa faci in dragoste?
Incepe quiz
Ce schimbare trebuie sa faci in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.