Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum este bărbatul Fecioară în dragoste

Marţi, 11.10.2016
de Alexa Galgau

Dacă există un bărbat cu picioarele pe pământ, acela este bărbatul Fecioară, care își asumă cu plăcere rolul de stâlp al familiei și poate să ducă în spate toate greutățile sale, dar și pe ale altora. Acest partener este mai degrabă rațional decât emoțional, dar ai putea fi surprinsă de cât de pasional poate să fie în pat, poate singurul moment în care lasă garda jos și se exprimă cu adevărat.

În dragoste, bărbatul Fecioară poate fi greu de înțeles, pentru că se atașează greu și progresiv, dăruindu-și inima doar cuiva care consideră el că se ridică la nivelul așteptărilor. Află mai multe despre cum este nativul în relații!

Cum e bărbatul Fecioară în dragoste

Atunci când intri într-o relație cu un bărbat din zodia Fecioară, trebuie să te aștepți ca aceasta să nu fie neapărat foarte ușoară, pentru că el nu este genul care să ambaleze frumos lucrurile și să se ferească să discute problemele. Dimpotrivă, s-ar putea să observi că ai conflicte cu el mai des decât ai avut cu alți bărbați, dar acesta este un lucru pozitiv, pentru că bărbatul Fecioară are conceptul sănătos că problemele dintr-o relație trebuie înfruntate, nu trecute cu vederea.

De multe ori, bărbatul Fecioară pare a fi un om rece și calculat, poate și pentru că este învățat să nu își arate aproape niciodată sentimentele, indiferent cât de mult ține la cineva. De obicei, caută compania celor la fel de rezervați ca el și nu apreciază manifestările expansive și dramatice în nicio circumstanță.

Odată ce acest nativ se dedică unei relații, el are niște calități extraordinare, fiind un iubit loial, grijuliu și puternic. Dacă ai un bărbat Fecioară lângă tine, nu vei simți niciodată că trebuie să ții piept singură vieții, pentru că el va avea grijă să fie mereu acolo și să te ajute, chiar dacă o va face mai degrabă cu sfaturi practice decât cu dulcegării.

O calitate pe care toți bărbații Fecioară o au este inteligența superioară și capacitatea de a evalua totul foarte corect. Ei judecă situațiile foarte bine, despică firul în patru și analizează din mai multe perspective pentru a ajunge la o concluzie corectă. Chiar dacă nu sunt foarte empatici, bărbații Fecioară eu capacitatea intelectuală de a-i înțelege foarte bine pe ceilalți și de a-i „măsura” corect, ceea ce înseamnă că nu prea face greșeli atunci când își alege prietenii sau iubita. Spontaneitatea nu este metoda lui de „lucru”, ci ia astfel de decizii după o lungă analiză.

Cum întreții relația de dragoste cu bărbatul din zodia Fecioară

Cu bărbatul Fecioară cel mai probabil nu te vei întâlni într-un club sau într-un bar, pentru că nu îi plac locurile aglomerate și zgomotoase, ci locurile liniștite unde pot gândi cu ușurință. Chiar dacă nu sună foarte incitant, ai șanse mari să întâlnești un bărbat Fecioară la un muzeu, la o bibliotecă, la o lansare de carte sau la un observator astronomic. Pentru a-l atrage, trebuie să îi arăți nu corpul, ci mintea. Nativul poate fi atras numai printr-o discuție intelectuală, iar o persoană inteligentă, cu multe interese, cu siguranță îi va stârni admirația. Totuși va trebui să ai puțin tact, pentru că trebuie să îi demonstrezi capacitățile tale intelectuale fără a intra într-o strânsă competiție cu el. Bărbatul Fecioară trebuie ascultat cu atenție și tratat ca un mentor pentru a fi mulțumit, altfel riști să îi rănești orgoliul.

În dragoste, bărbatul Fecioară are gusturi simple și specifice. Știe sigur ce gen de oameni nu suportă, ceea ce îi ușurează alegerea. Este complet dezgustat de oamenii zgomotoși, extravaganți, nepoliticoși și inculți. Nu este bărbatul care să cadă în mrejele unei femei care arată bine, dar nu are și alte calități cu care să iasă în evidență. Femeia ideală pentru un bărbat Fecioară este ușor misterioasă, discretă, stilată, dar și deschisă la minte și gata să își exprime punctul de vedere într-un mod civilizat. Sinceritatea este o calitate prețuită de nativ, pentru că nu îi plac jocurile seducției și vrea să știe exact care este situația.

Când ești într-o relație cu un bărbat Fecioară, trebuie să știi când să îi fii aproape și când să te distanțezi ușor de el, pentru a-i oferi spațiu, pentru că este uneori un singuratic. Acest lucru îl poți învăța doar când interacționezi cu el, așa că nu îți face prea multe griji în această privință. Și ține minte un lucru important: bărbatul Fecioară nu crede în supa reîncălzită! Așadar, dacă vă certați și propui, la nervi, o despărțire, nu ai șanse mari ca el să se întoarcă. De aceea, trebuie să fii mereu rezervată în reacții și să analizezi situația la rece.

În relația de dragoste, bărbatul Fecioară este un iubit care nu doar că te protejează și are grijă de tine, dar care îți oferă și toți stimulii intelectuali de care ai putea avea nevoie.

Descoperă și cele mai incitante poziții sexuale pentru zodia Fecioară!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (21)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!