Cum încurajezi zodiile în viaţa de zi cu zi

Cum încurajezi zodiile în viaţa de zi cu zi

Viorica Ghinea, redactor

Orice persoană trece la un moment dat în viaţă printr-o perioadă dificilă. Unii oameni se refac mai repede după dezamăgiri, alţii se lasă conduşi pe drumul depresiei. Important este să ai pe cineva lângă tine care să ştie exact ce să îţi spună şi ce să îţi facă pentru a-ţi ridica moralul.

În funcţie de zodia în care s-a născut, iată cum poţi să încurajezi o persoană dragă!

Psihologul de serviciu în funcţie de zodie

Berbec

Berbecilor nu le place să recunoască faptul că şi-au pierdut motivaţia ori că sunt deprimați, însă îşi doresc în secret să fie măcar o persoană care să ştie ce se întâmplă în sufletul lor. Arată-le că ştii exact cum se simt şi vei primi din partea lor o bilă albă la capitolul încredere. Doar aşa te vor asculta şi îţi vor urma sfaturile.

Taur

Atunci când simt că totul este pierdut, Taurii se refugiază în lumea lor şi îi tratează pe cei din jur cu tăcere. Pentru ei nu contează atât de mult cuvintele dulci, cât mai degrabă o îmbrăţişare sinceră. La fel de mult ajută şi desertul lor preferat. Aşadar, dacă vrei să îi susţii, nu uita să treci pe la magazin înainte ori să te implici chiar tu în pregătirea unui preparat delicios.

Gemeni

Nu este uşor să încurajezi un nativ al acestei zodii, având în vedere că trece de la o stare la alta cu uşurinţă. Însă, dacă ştii câteva trucuri potrivite pentru semnul lui astrologic, îţi va fi mult mai uşor. Invită-l în oraş şi vei reuşi să îi schimbi starea instant. Acolo va privi cu alţi ochi orice sfat. Dar nu uita că tu trebuie să faci cinste!

Rac

Atunci când Racilor li se scufundă corabia, cu greu reuşeşti să îi scoţi din lumea lor. De obicei, îşi revin singuri, însă nu strică un cuvânt de încurajare. I-ai ajuta mult pe nativi dacă le-ai spune cât de mult înseamnă pentru tine şi câte calităţi deosebite au. În plus, adaugă şi realizările pe care le-au bifat până acum.

Leu

Probabil că Leul este semnul cel mai uşor de încurajat. Tot ce trebuie să faci este să îi mângâi orgoliul. Această metodă dă rezultate de fiecare dată, aşa că poţi să apelezi cu încredere la ea. Dacă ai în viaţa ta un nativ şi îl cunoşti bine, cu siguranţă știi câteva lucruri care l-ar putea face să se simtă mai bine.

Fecioară

O Fecioară trebuie să simtă că are în jurul ei oameni pe care se poate baza. Îi simte imediat pe cei rău intenţionaţi, aşa că nu primeşte sfaturi de la oricine. Fă-o să privească viaţa într-un alt mod şi vei reuşi să îi ridici moralul fără probleme. Dacă reuşeşti să treci de criticile ei de început, i-ai câştigat încrederea.

Balanţă

Cum poate fi încurajată o Balanţă? Ei bine, nu atât de greu pe cât pare la prima vedere, când nu priveşte cu ochi buni niciun sfat. Este suficient să îi distragi atenţia cu câteva glume ori cu o invitaţie într-un loc interesant. Aşa o vei face să uite de toate problemele, măcar pentru o perioadă.

Scorpion

Un Scorpion supărat simte nevoia să stea singur, dar în acelaşi timp are nevoie de ajutorul celor din jur. Câteva vorbe de încurajare sincere, o îmbrăţişare şi o invitaţie la o sesiune de sport vor face minuni pentru moralul lor. La fel de util se poate dovedi şi un masaj de relaxare. Această metodă îi va ajuta să se relaxeze şi să găsească mai uşor soluţii la problemele lor. Un mic imbold le va schimba instant starea în bine.

Săgetător

Ai grijă cum abordezi discuţia atunci când vrei să încurajezi un Săgetător. S-ar putea să înţeleagă greşit ceea ce îi spui şi să îşi verse nervii pe tine. Fă-l să înţeleagă că îi vrei doar binele atunci când îi oferi sfaturi. De asemenea, ar trebui să ştii că obişnuiesc să ţină cont doar de ceea ce le spun persoanele cu mai multă experienţă ori pe care le consideră mai inteligente.

Capricorn

Capricornii deprimaţi tind să se implice în tot felul de proiecte pentru a uita de supărare. Aşadar, cel mai bun mod de a-i face să se simtă mai bine este să îi ajuţi să îşi găsească un hobby ori, mai simplu, să le lauzi talentele. Se vor simţi instant mai bine.

Vărsător

Surprinzător ori nu, Vărsătorii pot fi încurajaţi dacă sunt... criticaţi. Bineînţeles, vorbim despre acele critici pozitive şi constructive. Cu ajutorul lor se vor simți mai motivaţi decât atunci când le este mângâiat orgoliul.

Peşti

Peştii nu îşi deschid sufletul în faţa oricui, aşa că, de multe ori, cei din jur cred că totul este în regulă cu ei. Dacă vrei să îi încurajezi, trebuie mai întâi să îi ajuţi să îşi încarce bateriile. Câteva vorbe motivaţionale spuse în faţa unui pahar de vin ori a unui card de cumpărături vor face minuni.

Tu cum obişnuieşti să îi încurajezi pe cei din jurul tău?

Articolul urmator
Semnificația numărului de înger 2211 în viața și-n dragoste. Ce încearcă Universul să-ți transmită
Semnificația numărului de înger 2211 în viața și-n dragoste. Ce încearcă Universul să-ți transmită
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.