Nu Skin

Cum îți va influența viața intrarea în noul an chinezesc

Redactor Alexa Galgau

Noul an chinezesc sau „Sărbătoarea Primăverii” este cea mai importantă sărbătoare în China și în țările apropiate de aceasta, care îi împărtășesc cultura. Anul acesta, trecerea la noul an se face pe 28 ianuarie 2017, iar zodia care ne va influența viețile este Cocoșul, un semn al trezirii, care ne aduce multe oportunități, dar și câteva obstacole pe care trebuie să le depășim cu răbdare și perseverență.

Citește mai multe despre horoscopul chinezesc în 2017 și află cum te va influența trecerea în noul an chinezesc!

zodia cocosului de foc

Horoscop chinezesc în 2017

Ca să înțelegem mai bine cum ne va influența zodia Cocoșului în 2017, trebuie să înțelegem mai bine acest semn din horoscopul chinezesc.

Cocoșul este un semn al succesului și al triumfului, dar numai obținute printr-un efort foarte mare. Pe de-o parte, acest lucru înseamnă pentru noi că vom putea ajunge departe în 2017, însă, pe de altă parte, înseamnă și că nu vom obține aproape nimic ușor și că vom fi nevoiți să muncim foarte mult și să nu ne descurajăm ușor în fața piedicilor.

Anul Cocoșului aduce cu sine o serie de trăsături specifice zodiei: etica, dreptatea, spiritul justițiar, energia și eficiența logistică. Persoanele care lucrează în domenii precum justiție, administrație publică, armată sau forțe de ordine vor avea parte de multe reușite anul acesta, datorită acestei influențe a Cocoșului.

Șobolanul, Iepurele și Cocoșul sunt singurele semne din horoscopul chinezesc  care sunt reprezentate de un singur element, în vreme ce toate celelalte zodii conțin elemente ascunse în ele. Din acest motiv, anii guvernați de aceste zodii unice depind foarte mult de puterea elementului atașat lor - în cazul acesta, Focul. Vestea proastă este că influența unui singur element pe tot parcursul anului nu este privit cu ochi buni în tradiția chineză, deoarece trebuie să existe un echilibru între cele cinci elemente pentru a atinge împlinirea. Lipsa diversității energetice nu trebuie să ne sperie, pentru că nu este un capăt de lume, dar trebuie să ne facă mai precauți din toate punctele de vedere.

anul cocosului de foc 2017

Nu este un an în care să ne asumăm riscuri majore, în special în sfera economică. Dimpotrivă, acum ar fi momentul să începem să ne facem niște economii și să punem bani deoparte pentru zile negre.

Mai mult, având în vedere distribuirea energiei elementelor de-a lungul anului Cocoșului, astrologii ne îndeamnă să ne începem noile proiecte fie în toamna noului an chinezesc, fie în ultimele două săptămâni ale fiecărui anotimp. Perioadele târzii ale fiecărui sezon sunt reprezentate de elementul Pământ, esențial într-un an ca acesta datorită forței sale stabilizatoare. Restul anului poate fi foarte imprevizibil sau plin de ghinioane în acest sens, așa că este bine să ții cont de acest sfat.

În ceea ce privește viața sentimentală, horoscopul chinezesc pe anul 2017 vine cu vești în coadă de pește: dacă nu ai un partener, acesta este un an propice pentru începerea unei relații. Atenție însă la piedicile care pot apărea în carieră și care pot frânge legăturile amoroase - de exemplu, multe persoane ar putea avea parte de mutări într-un alt oraș cu munca sau de delegații frecvente, care ar putea afecta viața de familie.

În ciuda dezechilibrului energetic și a tensiunilor care par să se înmulțească în 2017 (de parcă 2016 nu a fost deja destul de dificil!), horoscopul chinezesc ne indică faptul că noul an este surprinzător de bun pentru nunți. Nu trebuie să uităm că roșul este culoarea care reprezintă Focul, iar în tradiția chineză este și culoarea asociată cu nunta (rochiile de nuntă ale femeilor din China sunt roșii în mod tradițional). Așadar, chiar dacă am putea avea câteva bătăi de cap din punctul de vedere al carierei, măcar se echilibrează puțin situația prin faptul că va fi un an favorabil căsătoriei.

Așadar, la ce ne putem aștepta de la noul an chinezesc, guvernat de semnul Cocoșului de Foc? Va fi un an în care avem posibilitatea de a avansa în carieră, dar cu sacrificii pe măsură. Nu este nicidecum momentul să luăm decizii pripite și să investim, dar dacă există un plan foarte bine pus la punct, nu trebuie înlăturat complet. Să nu uităm că semnul Cocoșului este unul care ne ajută să culegem roadele unei munci perseverente și răbdătoare, așa că nimic nu este imposibil.

Ține cont de predicțiile horoscopului chinezesc pe 2017 și vei putea avea un an mult mai bun decât cel anterior!

Iată și cum să îți calculezi semnul din zodiacul chinezesc!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta