Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum poți fi fericit la locul de muncă?

Redactor Divahair.ro

Cum arată diminețile tale din timpul săptămânii? Te gândești cu entuziasm la momentul în care vei ajunge la birou și vei da ochii cu colegii sau este o provocare să îți găsești voința pentru a face față unei noi zile stresante? Pentru majoritatea angajaților realitatea este undeva la mijloc: locul de muncă este perceput drept o necesitate și o sursă de venit, deci este tratat că atare. Un automatism care este menținut de luni până vineri, în așteptarea celor două zile de libertate, urmate de inevitabila zi de luni. Asa este si la tine? Schimba-ti jobul!

Când este momentul să-ți schimbi jobul?

Așadar, ce poți face în cazul în care fiecare zi lucrătoare devine o sursă de stres și nemulțumire? Ei bine, poți încerca să-ți schimbi metoda de abordare a problemei și să-ți exprimi nemulțumirile în fața superiorilor în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Sau, poți urma îndemnul Biancăi Drăgușanu: Schimbă-ți jobul. Sloganul care a împânzit străzile Capitalei aparține chiar unui studio de videochat, însă nu se adresează doar potențialelor modele, el fiind universal valabil.

Bianca Dragusanu

Evident că nu este ușor să găsești locul de muncă ideal, însă o schimbare merită încercată. Iar dacă te tentează să încerci rolul de model de videochat, poți testa apele fără să renunți definitiv la actualul loc de muncă.

Reprezentanții Charm Studio, cei care au venit cu ideea campaniei ce poartă imaginea Biancăi Drăgușanu, spun că le recomandă tinerelor care vin la interviu să nu renunțe la locul de muncă deja existent decât în momentul în care sunt sigure că își doresc să devină modele de top. În general, primele două săptămâni petrecute în studio sunt suficiente pentru ca tinerele să poată lua o decizie în ceea ce privește jobul de model.

De ce ți-ar plăcea un job în videochat?

O mare parte dintre modelele de videochat din România au ales să rămână în industria divertismentului online în detrimentul unui job tradițional, nu doar pentru că se câștigă mai bine decât în multe alte domenii, ci și pentru că jobul de model le-a format un stil de viață pe care cu greu îl poți menține într-un alt context profesional. Dacă despre veniturile modelelor s-a tot discutat, câștigurile de zeci de mii de dolari lunar fiind aproape imposibil de egalat ca salariat, chiar și dintr-o poziție de conducere într-o companie, flexibilitatea programului este al doilea cel mai important beneficiu pe care ți-l oferă jobul de model. Libertatea de a-ți organiza singur programul, fără a depinde de aprobarea șefului cântărește din ce în ce mai mult în ecuația alegerii unui loc de muncă, iar tinerele care lucrează în industria videochat spun că le-ar fi aproape imposibil să se reîntoarcă la un program fix, predefinit.

schimba-ti jobul

De altfel, un studiu efectuat recent a dezvăluit faptul că orarul flexibil va deveni până în anul 2025 cel mai vânat beneficiu din ofertele de angajare. Și nici nu este de mirare, dat fiind faptul că discuțiile despre sănătatea mentală au devenit în ultimii ani un subiect de interes general, iar un program de muncă mai relaxat s-a dovedit a avea un impact pozitiv asupra calității vieții.

Pe tine ce te retine la locul actual de munca? Schimba-ti jobul!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!