Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum să atragi ceea ce îți dorești în 2020 cu ajutorul energiilor Universului

Miercuri, 08.01.2020

Ce îți dorești cel mai mult anul acesta? Poate că vrei mai mulți bani, succes în tot ceea ce faci, o nouă poziție profesională, mai multă bunăstare în familie. Poate că visezi să-ți găsești sufletul pereche, să faci lucruri pe care nu le-ai încercat niciodată sau îți dorești să evoluezi pe plan spiritual. Ori, poate, pur și simplu vrei mai multă liniște în casa ta, mai multe bucurii în viața ta de zi cu zi.

Indiferent care sunt dorințele tale, 2020 poate fi anul în care orice vis devine realitate. Dar pentru aceasta trebuie să-ți schimbi modul de a gândi, să te setezi interior pe ideea de abundență și să lași energiile Universului să lucreze pentru tine. 

vise

Cheia pentru abundență se află în subconștientul tău

Cheia abundenței în viața ta se află în sistemul tău de credințe subconștiente, dar aceasta trebuie activată. În momentul în care vei schimba această setare mentală eronată, energiile Universului vor pătrunde în viața ta și îți vor aduce tot ceea ce îți dorești: bogăție, dragoste, succes. 

Atunci când vei accepta că Universul este infinit în posibilități, iar tu ai dreptul să le accesezi pe toate, vei scăpa de sub tirania acestei setări mentale spre sărăcie și nefericire.

Un exemplu al acestui fel de setare mentală este convingerea că există o singură persoană care îți este menită și care te poate iubi. Această credință te limitează foarte tare și-ți sărăcește Universul interior. Ai senzația că lucrurile bune nu ajung pentru toată lumea, dar aceasta este doar o distorsiune a minții. O minte săracă te oprește să acționezi în direcția visurilor tale, îți ucide dorințele. 

Cum îți dictează mintea săracă alegerile și comportamentele

Atunci când ai o setare mentală limitată, trăiești cu convingerea că resursele și oportunitățile sunt insuficiente, ceea ce te face să te concentrezi pe lipsurile și neputințele tale. Vei avea mai mult succes atunci când vei accepta că în Univers există o abundență de bunăstare, dragoste, fericire și interacțiuni umane pozitive. 

Atunci când adopți o atitudine deschisă către abundență, devii mult mai receptiv ca s-o primești în viața ta. Poți învăța un nou setting mental, să-ți deprinzi mintea să gândească în termenii abundenței, nu ai sărăciei. 

Secretele unei gândiri setate pe abundență

Iată câteva trucuri pentru a-ți schimba settingul mental și a lăsa energiile Universului să te conducă spre abundență în 2020:

1. Concentrează-te pe emoțiile pozitive

Emoțiile pozitive sunt combustibilul necesar pentru a schimba settingul mental de pe sărăcie pe abundență. Totodată, emoțiile sunt semnalele pe care le trimiți către Univers, pentru a-i comunica ceea ce vrei să se manifeste în viața ta. Emoțiile pozitive puternice, precum bucuria, entuziasmul, optimismul, pasiunea, speranța, mulțumirea și așteptările pozitive, au o mare putere de atracție și vor aduce energiile bune ale Universului în viața ta. 

Emoțiile intense și pozitive atrag mai multe experiențe pozitive, în vreme ce emoțiile dureroase sau negative, precum frica sau neputința, aduc mai multă teamă și tristețe, adică emoții cu frecvențe joase. 

Sistemul tău nervos are capacitatea de a se adapta nivelului de intensitate emoțională pe care îl trăiești, printr-un proces numit neuroplasticitate, care este capacitatea creierului de a se schimba și de a crea noi căi neuronale. Prin urmare, experiențele emoționale intense creează noi căi neuronale, ce permit unei bucurii și mai mari să pătrundă în viața ta. 

Pentru a avea acces la energiile înalte ale Universului și la mai multă abundență, este necesar să-ți stimulezi sentimentele pozitive, pentru că acestea sunt semnale puternice către Cosmos, care vor atrage ceea ce îți dorești mai mult. De aceea, atunci când simți că nivelul emoțional scade, este necesar să întreprinzi acțiuni rapide pentru a-ți stimula emoțiile pozitive, întărindu-le prin vizualizare și meditație. Iată care sunt căile prin care poți amplifica emoțiile vindecătoare din sufletul tău:

- ai mai multă grijă de tine, oferă-ți momente de răsfăț și de relaxare;

- fă lucruri care îți plac și încearcă experiențe noi și neobișnuite;

- fă mai multă mișcare, plimbă-te în aer liber, fă exerciții care să te mențină în formă;

- exersează-ți creativitatea, pune-ți în practică pasiunile;

- desfășoară activități care îți stimulează mintea și îți mențin creierul tânăr;

- urmează o cale spirituală, fă activități menite să-ți întrețină sufletul;

- interacționează cât mai mult cu ceilalți, încearcă să ai o viață socială cât mai bogată.

 2. Definește-ți clar dorințele

Universul trebuie să primească un mesaj clar despre ceea ce îți dorești în viața ta. Atunci când ai creat starea emoțională pozitivă, care este „combustibilul” visurilor tale, petrece câteva minute meditând asupra a ceea ce vrei cu adevărat să se întâmple în existența ta. Vizualizează, pas cu pas, ceea ce vrei să atragi în viață, încearcă să definești cu claritate locul în care vrei să ajungi, în toate amănuntele sale (senzații, sentimente). Claritatea scopurilor este o cheie importantă pentru a atrage abundența în viața ta. 

3. Creează-ți o nouă identitate

Imaginează-ți că ai ajuns acolo unde vrei să fii, că ți-ai împlinit întregul potențial, că ai obținut tot ce îți dorești de la viață. Vizualizează-te cu această nouă identitate a ta. Cum acționezi, cum vorbești, cum mergi, cum gândești, cum te îmbraci, ce simți, cum iei decizii?

posibilitati

Creează o imagine clară a acestui nou Tu, acționând ca și cum ai fi deja acea persoană la care visezi, până când aceasta devine starea ta naturală. 

4. Acționează în direcția obiectivelor tale

Dacă vrei să-ți atingi visurile, nu trebuie să rămâi pasiv, ci trebuie să acționezi cu forță în direcția scopurilor tale. Este adevărat că Universul îți împrumută energiile sale, dar și tu trebuie să fii cocreatorul propriului destin, să pui în mișcare aceste forțe cosmice în direcția dorită. Astfel, vei crește șansele de a ajunge acolo unde vrei să fii.

Abundența este mereu prezentă, trebuie doar să-ți deschizi sufletul ca s-o primești!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (145)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!