Nu Skin

Cum să devii milionar până la 30 de ani

Andreea Baluteanu

Banii nu îţi ajung de la un salariu la altul, finalul de lună te prinde mereu îndatorată, iar părinţii şi prietenii sunt deja obişnuiţi să îţi alimenteze cardul, în urma privirilor tale rugătoare? Probabil că nici nu îndrăzneşti să te întrebi cum să devii milionar, darămite să îţi stabileşti un plan exact pentru a accede în clubul bogaţilor planetei!

Această situaţie este însă pe cale să se schimbe, deoarece oamenii care au acumulat averi consistente până în 30 de ani sunt gata să îţi descopere secretele lor!

Cum să devii milionar până la 30 de ani: reguli care îţi garantează succesul

Venituri suplimentare, nu economii

Mănânci numai cartofi prăjiţi şi pâine ca să pui bani deoparte pentru primul tău milion? Grant Cardone, autor de bestseller, expert în vânzări şi milionar până la vârsta de 30 de ani, este convins că, decât să faci economii la sânge, este de preferat să identifici o sursă suplimentară de venit. Poate că nu mai ai vârsta la care să îţi plăteşti hainele din colecţiile noi din magazine cu salariul de babysitter, dar poţi să începi o afacere handmade sau să îţi iei un job part time!

Veniturile trebuie investite!

Cum să devii milionar? Nu ţine veniturile suplimentare la saltea, ci investeşte-le! Experţii afirmă că nu ai nevoie de cunoştinţe de specialist în finanţe pentru a avea succes în acest domeniu. Interesează-te de un fond de investiţii sigur şi consultă topurile publicate anual. De asemenea, este ideal să programezi aceste operaţiuni online, pentru a nu cădea în capcana de a folosi banii în alte scopuri.

Nu face rabat de la investiţiile în propria persoană!

Te poţi zgârci de la orice, mai puţin de la investiţiile în dezvoltarea ta personală! Cursul acela despre care ai auzit numai lucruri bune ţi se pare prea scump? Fă rost de bani economisind în alte domenii şi pune-te mereu pe primul loc. De asemenea, milionarii tineri accentuează importanţa de a citi şi de a fi permanent informați, nu numai în domeniul lor de activitate, ci în orice sferă. Cunoaşterea este putere, un proverb pus perfect în practică de posesorii unor averi colosale, precum Warren Buffett, care mărturiseşte că peste 80% din ziua sa de lucru este dedicată cititului!

Scuteşte-te de oboseala deciziilor minore

O minte proaspătă și odihnită este cel mai mare atu! Te întrebi cum să devii milionară până la 30 de ani? Eliberează-ţi creierul de povara alegerilor minore: bogaţii planetei poartă zilnic acelaşi tip de haine sau consumă acelaşi fel de mâncare la prânz, tocmai pentru a nu jongla cu hotărâri minore și neimportante.

Asumă-ţi riscuri!

Dacă te temi de umbra ta, financiar vorbind, şi nu ai curajul să faci un pas în necunoscut, de teamă să nu te împiedici într-o capcană nevăzută, este puţin probabil să devii milionară până la 30 de ani. Desigur, este vital să te informezi înainte de a te avânta pe un teritoriu străin, dar dacă riscurile sunt asumate ascultând de propria intuiţie şi de sfaturile specialiştilor, acestea se vor transforma în „aur pur” pentru viitorul tău.

Acordă mai multă importanţă interiorului decât exteriorului

Haina îl face pe om, este adevărat, dar nu şi pe milionarul la început de drum. O garderobă bine pusă la punct te va transforma într-o prezenţă plăcută în care oamenii au în mod natural încredere, dar limitează investiţiile în obiecte de lux până ce acestea nu vor deveni absolut obligatorii pentru statutul tău. La ce nu te poţi zgârci? La dezvoltarea personală. Un stadiu de pregătire cu experţi în domeniul tău este mult mai important decât ultima marcă de telefon apărută!

Fii politicoasă şi comunicativă!

Cum să devii milionară până la 30 de ani? Fă tot posibilul pentru a merita averea consistentă care te aşteaptă! În ziua de azi, contactele sunt preţioase, iar relaţia cu colegii tăi de breaslă sau cu potenţialii investitori pot face diferenţa între o carieră reuşită şi un eşec fulminant. Nimeni nu se va grăbi să ajute o persoană nesuferită, dar va privi cu simpatie încercările de a se afirma ale unei tinere politicoase şi amabile.

Nu ezita să ceri ajutor

Ai impresia că primul milion nu se face decât prin sudoarea propriei frunţi? Te vei înhăma singură la un parcurs dificil (nu imposibil), în loc să îţi uşurezi misiunea. Daniel Ally, care a atins pragul de milionar la 24 de ani, spune că afacerea lui a ieşit din întuneric în momentul în care a renunţat să facă totul singur şi a angajat un avocat, un trainer şi un editor. Un alt truc al celor pentru care răspunsul la întrebarea „cum să devii milionar” nu mai este un secret? Dacă ai o idee genială, dar nu şi fondurile pentru a o pune în practică, nu respinge din start ideea de a te împrumuta. Da, poţi folosi banii altora pentru a-i face pe ai tăi!

Visează!

Ştii care este cel mai important obstacol în calea primului tău milion? Tu însăţi! Nu te teme să visezi, chiar dacă reveriile tale par inaccesibile, pentru că poţi înfăptui ceva ce a lipsit cu totul din imaginaţia ta.

Tu ce părere ai? Îţi este mai clar acum cum poţi să devii milionară? Tu ţi-ai conceput deja un astfel de plan?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!