Cum se descurcă zodiile fără bani

Vineri, 03.06.2016
de Viorica Ghinea

Aproape orice persoană a avut probleme cu banii la un moment dat în viață. Fiecare dintre noi reacționăm diferit când ne suflă vântul prin buzunare. Unii ne adaptăm cu creativitate, alții ne smulgem părul din cap. Ce au astrele de spus la acest capitol? Citește în continuare cum reacționează fiecare semn zodiacal când are probleme cu banii!

Ce fac zodiile când le suflă vântul prin buzunare?

Berbec

Berbecul se descurcă o vreme fără bani, dar cu siguranță nu este făcut să trăiască în sărăcie. Este în stare să se dea și peste cap pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nu l-ar deranja nici măcar să meargă în piață și să vândă flori. Ambiția lui nu cunoaște limite când este vorba de muncă.

Taur

Taurul este recunoscut pentru faptul că se numără printre cele mai zgârcite zodii din horoscop, așa că reușește să se descurce fără bani. Oricum nu prea ajunge el să se confrunte cu astfel de probleme. Sigur mai are ascuns din loc în loc câte un ciorap cu bani.

Gemeni

Gemenii sunt obișnuiți să trăiască fără bani, astfel că nu ar fi un capăt de lume dacă ar rămâne fără ei. La cât sunt de creativi, sigur ar găsi câteva modalități ingenioase de a-și duce traiul. Nu ar trebui să ne mire nici dacă ar inventa ceva care să facă înconjurul lumii și s-ar îmbogăți peste noapte.

Rac

Oare Racul își va smulge părul din cap dacă ar fi ruinat peste noapte? Nici vorbă de așa ceva! Poate că va plânge câteva zile la rând, dar nu s-ar lăsa cu una, cu două, ci ar încerca să găsească o soluție. Pentru a-și reveni cu banii, sigur va găsi ceva de vândut de prin casă. 

Leu

Ia-i toți banii unui Leu și îl vei omorî cu zile. Acest nativ al zodiacului nu rezistă nici măcar o zi fără un buget mare. Norocul lui că are prieteni influenți și puternici, persoane care îl vor ajuta la nevoie. Dacă îi va sufla prea mult timp vântul prin buzunare, Leul se va transforma într-o... pisicuță.

Fecioară

Dominate de spirit practic, Fecioarele nu prea sunt prinse pe picior greșit când vine vorba despre bani. Ele obișnuiesc să facă economii din timp, așa că se descurcă o perioadă fără bani în plus. Dacă ajung totuși într-o stare critică, își amintesc imediat de cei care le datorează bani. Aceia nu vor scăpa cu una, cu două până nu le vor înapoia datoria.

Balanță

Balanțele se adaptează la orice situație, așa că lipsa banilor nu reprezintă sfârșitul lumii pentru ele. În plus, ele au obiceiul să își facă provizii din timp, astfel că rar sunt prinse fără resurse. Nu este de mirare că cei din jur apelează la ele când sunt la ananghie.

Scorpion

Spune-i unui Scorpion că trebuie să stea o lună fără bani și totul va deveni o provocare pentru el. Se va dovedi creativ și original în găsirea unor soluții de economisire. Nu degeaba se descurcă cel mai bine dintre toate zodiile când trebuie să se ocupe de administrarea unui buget.

Săgetător

Cu siguranță Săgetătorului îi va fi greu să se descurce fără bani, dar le va demonsta tuturor că nu are nicio problemă. Dacă are măcar două alimente în frigider, va fi în stare să gătească în fiecare zi altceva din ele. Se va simți minunat când îi va impresiona pe cei din jurul lui.

Capricorn

Capricornii știu că nu le pică banii din cer, așa cum se întâmplă altor  zodii, așa că trag de ei întotdeauna. Se pot descurca cu 10 lei în buzunar și timp de o săptămână fără ca cei din jur să își dea seama de ceea ce se întâmplă. De altfel, nici nu vor să apeleze la ceilalți. Orgoliul lor este prea mare.

Vărsător

Și Vărsătorii se adaptează repede la acele situații în care rămân fără bani. De altfel, sunt atât de obișnuiți cu astfel de momente, încât pot să dea sfaturi celor din jur când au probleme financiare. Nu ne-ar mira dacă ar cere bani pentru ele ca să își refacă bugetul.

Pești

Peștii rezistă bine fără bani, însă moralul lor coboară la pământ când văd un accesoriu ori o piesă vestimentară într-o vitrină. După aceea, cad într-o depresie adâncă și cu greu reușesc să își revină. Vestea bună este că au prieteni de nădejde care le vor sări în ajutor și le vor face cadouri pentru a le schimba starea de spirit.

Ce părere ai? Astrele chiar știu cum se descurcă zodiile fără bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (16)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!