Cum vei muri în funcţie de zodie

Vineri, 24.06.2016
de Andreea Marinescu

Deşi respingem imediat gândul morţii şi am prefera să ni se amintească foarte rar de mortalitatea noastră, sunt şi momente în care ne lăsăm imaginaţia să zburde şi ne transpunem în scenarii apocaliptice: oare cum vom părăsi această lume?

Dat fiind faptul că semnul zodiacal spune atât de multe lucruri despre noi, de ce nu ar decide şi cum vom muri?  Nu vrem să te întristăm, ci să te amuzăm, aşa că am conceput o listă „nevinovată” a pericolelor de moarte care te aşteaptă în funcţie de zodie!

Cum vei muri în funcție de zodie

Berbec

O tipă cu energia ta nu poate fi supusă unui fenomen atât de banal precum moartea, aşa că vei ocoli uşor bolile şi accidentele. Ce îţi va aduce pieirea? Caracterul tău, uneori de-a dreptul insuportabil! Din păcate, rişti să superi atât de tare pe cineva cu accesele tale de furie, încât să îl determini să nu mai ţină cont de consecinţe şi să îţi curme viaţa. Îi va părea rău... abia după ce va ajunge la închisoare!

Taur

Ţie îţi place viaţa frumoasă, mâncarea delicioasă şi acţiunea palpitantă... a serialelor. Sunt puţine pericole care te ameninţă, dar ne temem că este foarte posibil ca apropiaţii să te găsească într-o zi lipită de canapea fără suflare. Combinaţia de sedentarism, mâncăruri delicioase (dar grase) şi comoditatea îţi va fi fatală!

Gemeni

Aşa fire sociabilă, comunicativă şi inteligentă ca tine nu am mai văzut: cine ar putea să dorească răul unei persoane atât de fermecătoare? Cealaltă personalitate a ta! Gemenii sunt renumiţi pentru firea lor duală, aşa că este mai mult decât posibil ca, într-o zi, alter egoul tău nu prea plăcut să se hotărască să „îţi facă felul” şi să preia astfel controlul „navei-mamă”. Ai grijă!

Rac

În cazul tău, sensibilitatea absolută este cea care îţi va da de furcă. Nu mai ţii cont de niciun pericol atunci când vine vorba de Lună, poezie şi romantism: ne este teamă că îţi vei găsi sfârşitul căzând de pe propriul acoperiş, în timp ce contemplai neştiutoare frumosul astru al nopţii.

Leu

Deşi nativii din Leu sunt convinşi că o făptură aşa „reuşită” precum ei nu îşi poate găsi niciodată sfârşitul, se pare că tocmai firea lor năvalnică le va „pune capac”. Periculoasă este şi admiraţia faţă de sine: le place atât de tare să se privească în oglindă, încât sunt şanse să moară chiar striviţi de ea, pentru că nici măcar un cutremur nu îi va convinge să se dezlipească de irezistibila reflexie.

Fecioară

La cât de perfecţionistă şi atentă eşti, este puţin probabil să te ia vreodată cineva sau ceva prin surprindere. Nu te teme, nici atacurile teroriste şi nici fenomenele naturale extreme nu te ameninţă, ceea ce nu înseamnă însă că vei trăi o eternitate. Dimpotrivă, este posibil să mori tânără, măcinată de propriile griji şi de stresul la care te supui.

Balanţă

Diplomaţia pe care o cinsteşti atât de mult îţi va cauza sfârşitul. Dacă nu vei muri ucisă de propriii prieteni, care nu mai suportă nehotărârea ta, cel mai probabil vei încasa lovitura fatală în timp ce încerci (fără succes) să împaci doi străini de pe stradă.

Scorpion

Pe tine te va „termina” tocmai apetitul tău „necuviincios” pentru răzbunare! Te crezi o maestră a armelor vindicative şi ai impresia că posezi abilităţi de chimist, dar nu ar fi de mirare dacă ai muri otrăvită, gustând din „poţiunea” fatală pe care ai pregătit-o cu grijă pentru rivala ta numărul unu!

Săgetător

Expediţiile tale periculoase (şi total necugetate) îţi garantează sfârşitul! Te mândreşti cu firea ta energică şi impulsivă, specifică semnelor de foc, dar ea îţi va aduce şi pieirea. Căzută într-o prăpastie în munţi sau înecată în apele învolburate ale mării: aşa arată scenariul morţii tale!

Capricorn

Nu suntem încă sigure dacă tu poţi muri sau nu, dat fiind faptul că eşti unul dintre semnele care depăşesc fără probleme orice obstacol. Dacă ar trebui să pariem, am „băga mâna în foc” că epuizarea din pricina muncii neîntrerupte îți va veni de hac: cum ai putea să cucereşti lumea, dacă nu te-ai speti pentru asta?

Vărsător

Avem o veste proastă pentru tine: nu vei muri nici de mâna unui extraterestru după ce ai făcut o descoperire epocală, dar nici salvând umanitatea. Moartea ta va fi mai degrabă banală, dar neobişnuită, precum firea ta: e posibil să sfârşeşti înecată... în propria cadă.

Peşti

Poate că eşti zodia care suferă cel mai mult din dragoste, dar nu vei sfârşi precum Julieta, răpusă de iubire. Imaginaţia ta prea fecundă îţi va aduce sfârşitul: scufundată în vise, nu o să vezi nici maşinile care te claxonează disperat, nici cărămida pe cale să se prăbuşească de pe clădirea în construcţii. Pe nativii din Peşti îi paşte un accident tragic.

Tu ce părere ai? Te-ai amuzat citind cum vei muri în funcţie de zodie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (47)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!