Cum a fost la Ziua Internationala a Barbii, de la Pow Wow

Cum a fost la Ziua Internationala a Barbii, de la Pow Wow

Eugenia Dinescu, redactor

Sambata, 5 septembrie 2015, a avut loc un eveniment inedit, Ziua Internationala a Barbii, la Pow Wow - Calea Victoriei 102-108.

Ziua Internationala a Barbii, marcata in fiecare an in prima sambata a lunii septembrie, este o ocazie pentru toti barbosii de a se aduna si a sarbatori impreuna, conform site-ului dedicat acestui eveniment,worldbeardday.com.

Evenimentul a fost prezentat de Andy Alexandru Antemia, iar adevaratul prieten al barbatilor cu barba "Foarfeca si briciul” a fost prezent.
Este una din primele frizerii-concept din Bucuresti, adresata doar barbatilor. La doar un an de la deschidere, le-au trecut pragul peste 2000 de clienti, multi dintre ei purtatori de barba. Stilul de lucru, spatiul intim, cele 2 scaune de tuns, muzica jazz & lounge si arta expusa pe peretii salonului creeaza locul perfect de rasfat pentru barbosul urban. 

 

 

S-au acordat urmatoarele premii:

‘Cea Mai Frumoasa Barba’ – Andrei Stanciu
‘Cea mai populara Barba’ – Edward Aninaru
Iar premiile au constat in produse de la binecunoscutele brand-uri: Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / Sogni / label. m / "Foarfeca si briciul” / Constantin NauticsMr. Jack ( Harlequin_Jack ) a incantat publicul cu acordurile sale armonice iar BICA cu fluiditatea beat-urilor sale. 


Artele vizuale sunt un element de semnatura pentru evenimentele realizate de catre STUP, astfel nici de aceasta data nu au lipsit,cu o expozitie semnata de Alex Vlad Covaci. Iar caricaturistul Bighei Adrian  a  imortalizat portrete intr-un mod hazliu ce  a adus un zambet pe fata fiecarui participant. 

 

Un eveniment sustinut de Jägermeister.

Articolul urmator
Care este data ideală pentru ziua nunții. Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele numerologiei
Care este data ideală pentru ziua nunții. Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele numerologiei
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.