Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Dacă Universul îți schimbă drumul, zâmbește și urmează acea cale. El știe cel mai bine

Vineri, 14.02.2020
Viața ți se pare plictisitoare și lipsită de pasiune

Viața ți se pare plictisitoare și lipsită de pasiune

Viața nu te mai surprinde în niciun fel? Fiecare zi ți se pare identică cu cea dinainte? Simți plictiseala și refuzul de a mai face orice?

Dacă ai răspuns „”Da” la aceste întrebări, înseamnă că Universul îți sesizează că este vremea să schimbi direcția. Viața este menită să fie trăită cu bucurie, cu surescitare, asemenea unei aventuri, plină de noi experiențe și lecții învățate.

Dacă nu ai aceste sentimente în viața ta, înseamnă că potențialul tău este blocat și este vremea să faci anumite schimbări în propria existență. Poți începe prin a întocmi lista lucrurilor pe care vrei să le atingi în viață, pentru a vedea diferența între punctul în care te afli și cel în care vrei să ajungi.

Apoi întreabă-te: „Ce pot face chiar de azi pentru a aduce lucrurile dorite în viața mea?” 

Odată ce simți că ai un răspuns, începe să-l pui în practică fără întârziere.

În viața noastră sunt perioade când drumul nostru se schimbă atât de brusc, încât avem sentimentul că altcineva a hotărât pentru noi să o luăm pe altă cale.

Uneori ne facem planuri elaborate și ne propunem scopuri precise, având senzația că nimic nu poate să răstoarne ceea ce am stabilit. Apoi se întâmplă ceva și brusc tot ceea ce am gândit în detaliu se risipește. Atunci, viața poate părea nedreaptă și avem senzația că totul este arbitrar și lipsit de consistență, asemenea norilor care se împrăștie în vânt.

Trebuie să treacă mai multă vreme ca să vedem lucrurile în ansamblul lor, să ne dăm seama că Universul ne-a îndreptat pe cea mai potrivită cale, aceea care duce la adevărata noastră împlinire.

Abia după experiențe repetate căpătăm suficientă înțelepciune ca să nu ne mai opunem forțelor care ne îndreaptă într-o anumită direcție. Când abandonăm nevoia noastră de control și acceptăm că o voință mai mare ne ghidează, doar atunci putem primi cu zâmbetul pe buze hotărârile Universului.

Iată care sunt cele cinci semne că Universul este pe cale să aducă schimbarea în viața ta.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!