Nu Skin

De ce se îndrăgostesc oamenii de tine în funcție de zodie

Luni, 08.08.2016
de Andreea Marinescu

Dragostea este ceva care nu poate fi controlat, și, așa cum spune o vorbă, „nu tu găsești iubirea, ci ea te găsește pe tine”. Află care sunt motivele pentru care cineva se va îndrăgosti de tine în funcție de zodie.

Fiecare semn astral vine cu un bagaj de calități și defecte, prima categorie reprezentând un motiv solid de a face persoanele de sex opus să se îndrăgostească de fiecare dintre zodii.

Haide să aflăm care sunt motivele pentru care cineva se îndrăgostește de tine în funcție de zodia ta.

Berbec

Ești o persoană ambițioasă, dinamică, dar și foarte intuitivă. Ai simțul umorului, iar lumea te place fără să găsească o epxlicație anume. Persoana care se îndrăgostește de tine o face pentru că este atrasă de pasiunea și de verva ta. Ești, de asemenea, foarte empatică și știi să faci deosebirea între oamenii care te plac pentru ceea ce ești și cei care vor să te folosească.

Taur

Răbdarea și precizia ta îi fac pe cei din jur să te admire. Cel/cea căruia/căreia îi vei cădea cu tronc va găsi încrederea pe care o ai în tine cel mai mare afrodisiac. De altfel, și tu apreciezi asta la cineva. Cine te va iubi se va bucura de o altă calitate a ta: știi să fii recunoscător persoanelor din viața ta.

Gemeni

Cheia unei relații reușite este comunicarea, iar nativii din Gemeni sunt foarte buni în acest domeniu. Știu să spună ce au pe suflet, iar deschiderea lor este un adevărat magnet pentru cei din jur.

Rac

Protectori, familiști și loiali, Racii sunt iubiți de către cei care vor ca viitorul lor să fie unul liniștit și sigur. La rândul lor, Racii apreciază siguranța, așa că aceste trei însușiri vor fi pe placul persoanelor cărora nu le place suspansul și nu vor să-și facă griji în privința existenței lor. Astfel, cine se va îndrăgosti de un Rac va fi pe aceeași lungime de undă cu trăsăturile sale.

Leu

Îți place să fii în centrul atenției, îți dorești să împărtășești momentele frumoase din viața ta cu persoanele dragi și nu te lași distras de „zgomotul de fundal”. Calitatea principală a ta care i-ar putea face pe ceilalți să se îndrăgostească de tine este inima ta mare și bună. Nu te lași descoperită așa ușor, dar cineva care ți-a intuit secretul se va îndrăgosti iremediabil de tine.

Fecioara

Te gândești la tot și la toate. Analizezi orice situație și dorești să găsești cea mai bună rezolvare. Este motivul pentru care cei din jur te apreciază cel mai tare. Însă cineva care s-ar îndrăgosti de tine ar face-o datorită unei alte calități de netăgăduit: deschiderea pe care o ai față de cei din jur. Și asta pentru că trăim într-o lume plină de secrete, iar transparența de care dai tu dovadă îl face pe cel sau pe cea care te va iubi să se încreadă în tine.

Balanța

Simplitatea și optimismul tău îți atrag mulți prieteni și nu numai. Și persoanele de sex opus îți apreciază aceste două calități și le fac să se îndrăgostească de tine. Cei care ajung să te iubească vor fi tare privilegiați deoarece ai metodele tale de a le arăta dragostea de care ești capabilă.

Scorpion

Pline de încredere, cu dorința enormă de a reuși în viață, persoanele născute în zodia Scorpion sunt conduse de o motivație incredibilă. În plan emoțional, ele știu să-și arate afecțiunea celor care le îndrăgesc. Cu atât mai mult persoanei care se va îndrăgosti de un Scorpion. Odată prinsă în mrejele tale, această persoană se va bucura de cele mai inedite dovezi de dragoste, iar cine simte asta de la bun început va ști că trebuie să te păstreze.

Săgetător

Ești o persoană pozitivă și în toți cei din jurul tău nu vezi decât părțile bune. Optimismul tău este incurabil, iar cei care caută asta la persoana alături de care vor să fie pentru tot restul vieții vor veni la tine ca un magnet.

Capricorn

Ambițioasă, inteligentă, determinată - sunt trei calități cu care îi cucerești pe cei din jur. Ești o atracție naturală pentru toată lumea, însă ai grijă să îi treci pe cei cu care alegi să te înconjori printr-un sistem de filtrare bine pus la punct.

Vărsător

Datorită empatiei și altruismului tău, ești înconjurat de mulți prieteni. Ești o persoană foarte afectuoasă, iar cei care se vor îndrăgosti de tine o vor face pentru că simt de la primul contact cu persoana ta acest lucru.

Pești

Imaginația, creativitatea și sensibilitatea ta te ajută să-ți faci ușor prieteni. Însă îi păstrezi doar pe cei despre care crezi că te respectă și apreciază cu adevărat aceste calități ale tale. Este și cazul oamenilor care se vor îndrăgosti de tine. Unii o vor face deoarece te vor considera o pradă ușoară, însă tu știi mai bine. Ai un simț foarte dezvoltat în privința oamenilor și știi cum să alegi bobul de neghină.

Ce părere ai despre descrierea de mai sus? Te regăsești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (33)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!