Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine

Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine

Ramona Jurubita

Uneori, conexiunea dintre două persoane devine atât de puternică încât acestea își pot trimite mesaje prin telepatie, fără ca măcar să își dea seama. Ai avut și tu impresia măcar o dată în viață că bărbatul pe care îl placi se gândește la tine? Dacă da, este foarte probabil ca presimțirea ta să fi fost bazată pe realitate. Vrei să știi cum îți dai seama? Consultăm superstițiile și îți spunem!

Există anumite credințe populare care pretind că un bărbat este cu gândul la tine dacă ți se întâmplă anumite lucruri pe parcursul unei zile. Nu sunt vorbe în vânt, ci superstiții din popor, în care oamenii au ajuns să creadă după ce au analizat diferite comportamente. Astăzi vom discuta și noi despre câteva dintre aceste „semne”, care arată că bărbatul iubit se gândește la tine. Ești curioasă să descoperi dacă instinctul de femeie te-a înșelat sau nu? S-ar putea ca următoarele informații să te surprindă plăcut!

Un bărbat se gândește intens la tine dacă…

1. ... sughiți fără oprire
Sughițul este principalul semn care indică prezența ta în gândurile unui mascul. Ai început să sughiți brusc și nu reușești să găsești motivul, dar nici să te oprești? Atunci totul este clar!

Există și o metodă care te va ajuta să scapi rapid de această reacție a corpului tău. Trebuie să enumeri persoanele care s-ar putea gândi la tine. Când vei rosti numele bărbatului care într-adevăr te poartă în gând, sughițul se va opri brusc. Merită încercat!

2. ... strănuți fără motiv
Și strănutul, la fel ca sughițul, este o reacție ce apare în urma unor stimuli. În acest caz, trebuie să îți fie frig, să ai o alergie sau să privești direct în razele soarelui. Strănuți fără motiv și în mod repetat? Ești sigură că nu stai în apropierea unui lan de rapiță sau că nu te afli pe un câmp plin cu orice alt tip de floare? Ei bine, singura variantă rămasă este următoarea: alesul tău se gândește la tine!

În plus, trebuie să știi că dacă numărul strănuturilor este impar, domnul respectiv se află în apropiere și speră să te întâlnească. Dacă numărul strănuturilor este par, acesta se gândește la tine de la depărtare. Cu cât gândurile sale sunt mai multe și mai intense, cu atât strănuturile tale vor fi mai numeroase. Uimitor, nu?

Bărbat nostalgic și gânditor care ține în mână o inimă de carton

3.... ai o mâncărime în zona pieptului
Mâncărimea în zona pieptului este un alt semn care arată că posibilul suflet pereche se gândește îndelung la tine. Dacă senzația respectivă îți provoacă disconfort, înseamnă că bărbatul are sentimente puternice pentru tine. Interesant este că mesajul pe care Universul ți-l transmite este diferit în funcție de partea în care simți nevoia să te scarpini. Este dreapta sau stânga? Ei bine, trebuie să știi că senzația de mâncărime pe partea stângă arată că bărbatul pe care îl placi îți împărtășește sentimentele. Cea de pe partea dreaptă indică faptul că, în scurtă vreme, îți vei întâlni dragostea adevărată.

Ce să înțelegi dacă ai deja un partener? Mâncărimea pe piept la femeile căsătorite sau aflate într-un cuplu simbolizează un mic flirt ce poate apărea în afara relației.

4.... obrajii ți se înroșesc brusc
Știm cu toții că îmbujorarea sau înroșirea obrajilor trădează emoțiile unei femei. Dar dacă această schimbare a culorii pomeților nu apare pe fondul interacțiunii cu o altă persoană sau în baza primirii unor complimente? O credință populară afirmă că îmbujorarea bruscă sau înroșirea urechilor unei femei poate da de știre că un mascul se gândește la o ea, în timp ce este supărat.

5... ochii ți se înroșesc brusc și lacrimile încep să îți curgă din senin
Același mesaj este transmis și de ochii înroșiți sau înlăcrimați. Nu știi să ai alergii, să fi intrat în contact cu un factor iritant sau să fi stat prea mult cu ochii într-un ecran? Sigura variantă rămasă este cea extrasă din superstiții.

Ar trebui să te întrebi ce bărbat își deapănă amintirile cu tine. Și aici există două posibilități: mâncărimea în zona ochiului stâng înseamnă că el se gândește la tine cu dragoste și bunătate, iar iritația ochiului drept arată că se gândește la tine cu dezamăgire și spirit de critică.

6.... bărbatul respectiv îți apare des în vis
Te-ai întrebat vreodată de ce îți apare în vis, în mod repetat, același bărbat? Este posibil să ți se întâmple și dacă tu nu te gândești la el în timpul zilei, iar explicația este simplă și vine tot din popor. Se spune că îi lipsești unui bărbat și că acesta te poartă în toate gândurile sale. Energia sentimentelor lui este atât de puternică, încât tu îl vezi în vis și afli astfel ce amprentă ai lăsat asupra sa. Doar gândește-te cât de mult te iubește acel om dacă ești prezentă în fiecare gând de-al său!

Nu uita că acestea sunt doar superstiții și nu există analize științifice menite să le dovedească veridicitatea. Dar fiecare om este liber să creadă în ce vrea, nu?

Cinci semne mai mult decât clare care îți arată că un bărbat te place la nebunie

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: FotkaewClickAndreearaicu

Articolul urmator
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Instinctele sunt mai puternice decat tine si Universul iti arata asta. Semne clare ca nu iti asculti intuitia
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.